Man siandien paskutine diena…iseinu atsostogu…dviem savaitem…Bus faina…Tik kad oras va toks nelabai geras…
hm…-jei atvirai-keista bus labai be "bANGOS"
Man siandien paskutine diena…iseinu atsostogu…dviem savaitem…Bus faina…Tik kad oras va toks nelabai geras…
hm…-jei atvirai-keista bus labai be "bANGOS"
Oras geras. Gali pamiegoti, pazvejoti. Neperkaisi, nereikes ant kiekvieno kampo ieskot
Oooo,kaip tau gerai.Tai kur vyksi,jei ne paslaptys?I koki miška,prie kokio ežero?
…vėžlio…nevėžlio, bet liko tik keletas valandikių
…Jolly Roger…savaitgalis bus geras…o be to juk galima ką nors tokio sumąstyti, kas tiktų ir tokiam orui
fa_ba rašė:
…vėžlio…nevėžlio, bet liko tik keletas valandikių
erzini liaudi…
Oops rašė:
Tai gal dar pasitaisys tas oras Siaip reikejo seniai susitaikyt su mintim, kad si vasar bus svelniai tariant "ne kokia"
O atostogos nors ir vezlio zingsniu , bet arteja
Taigi ne lys visa vasara.Aš dar žiema girdejau,kad vasara bus nekokia.Bet bala nemate-kokia ji bebutu,vistiek lieka vasara.O del atostogu sutinku-man irgi su kiekviena dienele vis arčiau.Ir kaip raše visada valkata,galima tokiu oru i kokia žvejyba nuvažiuoti(nors esu visiškas diletantas),ar kokiu grybu parinkti(ypač kaip palyjo).Kažkaip paivairint tas atostogas,o ne prasedeti prie teliko namie,ar kokioi uošvijoi.
O man atsostogos bus lygiai po 30 dienu. Pradedame atskaita. Uzsakinejam gera ora.
Jolly Roger rašė:
Taigi ne lys visa vasara.Aš dar žiema girdejau,kad vasara bus nekokia.Bet bala nemate-kokia ji bebutu,vistiek lieka vasara.O del atostogu sutinku-man irgi su kiekviena dienele vis arčiau.Ir kaip raše visada valkata,galima tokiu oru i kokia žvejyba nuvažiuoti(nors esu visiškas diletantas),ar kokiu grybu parinkti(ypač kaip palyjo).Kažkaip paivairint tas atostogas,o ne prasedeti prie teliko namie,ar kokioi uošvijoi.
tai butinai i gamta, atostogu prie teliko neisivaizduoju
Meskeryte, ezeriukas… et, uzsisvajojau
Lyga rašė:
O man atsostogos bus lygiai po 30 dienu. Pradedame atskaita. Uzsakinejam gera ora.
gal gali man kitai savaitei irgi uzsakyti…?
Oops rašė:
fa_ba rašė:
…vėžlio…nevėžlio, bet liko tik keletas valandikiųerzini liaudi…
liaudis, kuri dabar jau atostogauja irgi mane erzino
…bet dabar galvoju, kad man visos trys savaitės prieš akis, o jiem tik po dvi beliko…taip ir mes liksim dirbti, o jūs atostogausit
fa ba ir Magnoli,linkiu jums gero sauleto oro.Mes truputi papyksime ant jusu,kad jus jau atostogaujat,o mes dar ne,bet per savaitgali tas pyktis išbles.Gero jums poilsio.
Jolly Roger rašė:
fa ba ir Magnoli,linkiu jums gero sauleto oro.Mes truputi papyksime ant jusu,kad jus jau atostogaujat,o mes dar ne,bet per savaitgali tas pyktis išbles.Gero jums poilsio.
aciu aciu…
nepykit-nes gi mes tokiu oru iseinam…
Magnoli, juokingiausia tai, kad jų atostogoms bus geras oras
fa_ba rašė:
bus bus
Is kur tokios prognozes? Prasom nevarazyt.
fa_ba rašė:
fa_ba rašė:
man tai visai nejuokinga…Ka mes darysim gryzusios,kai jie geru oru iseis…?
nors as pati dar rugpjuti dvi savaites turesiu…
Bus tas geras oras-visiems užteks.Tikrai bus.
Jolly Roger rašė:
Bus tas geras oras-visiems užteks.Tikrai bus.
tikiu…tikiu…
oi bus mums su FA-BA geras oras…oi mes pliuskensimes…-lietuje…
…jei lis bus grybų…aš miške tupėsiu…grybų nemėgstu, bet visada važiuoju grybauti…vaikštau po mišką tyliai tyliai…samanos minkštos
fa_ba rašė:
…jei lis bus grybų…aš miške tupėsiu…grybų nemėgstu, bet visada važiuoju grybauti…vaikštau po mišką tyliai tyliai…samanos minkštos
WOW…o as tai tik grybus megstu-bet grybauti tai nea…
ten daug erkiu laksto…