Hm…Neblooogas pasiulymas…Aš tai darbo nebijau-mane kaime bande gasdint su šieno vežimu-krovimu.Cha!Naivus žmogenai-jie nesupranta,kad kai viskas darbe užknysa,tai net ir darbas bet kur kitur tampa mielas(kartais)Aha,apie pasiulyma.Matai,Gabriela,jei aš atvažiuosiu pas jus padeti ,tai mane tevai ir uošviai nesupras,o jau ir vieni ir kiti darbo man turi visada.Na,apie žmona tai visai nešneku.Nebent ja kartu imti vamzdžius vesti.
mano uosvienei tektu sakyti, kad tu pusbrolis ( nes ji zino, kad broliu as neturiu), o "vyrui" kasdiena aiskinti, kad tarp musu nieko nera, kad as tau gera darba noriu padaryti
Na,šiandien nuotaika kaip ir geresne.Matomai ji kyla tolygiai su darbo dienu mažejimu-kuo arčiau savaitgalis,tuo pakilesne nuotaika.Ir pasaulis tampa meilesnis.
Užjaučiu.Trys dienos yra daug.O jei dar nenormuota darbo diena,tai išvis šakes.Sakau gal susibegti i koki mini-meet’uka-praskaidrint sau nuotaika?Nebutinai šia savaite,galima ir kita.Vakar apie tai galvojau,ir nusprendžiau kad visai nebloga mintis man kylo.Atsibodo man bendradarbiai(kiekviena diena tie patys snukiai).Noretusi pabendrauti su naujais,kitais žmonemis.
Bet tai gausis jau ne "mini" o tikras meet’as.Del "mini" nieks iš Vilniaus kojos neiškels.O ir tavo ideja gera.Tik jai reikia daugiu laiko pasiruošimui.Aš tai Bajorkemy dar nebuvau,tai visai butu neblogai ten susitikti,o kartu ir alučio paragauti.Bet pradžiai gal visgi padarome treniruote ar repeticija(kaip jau buvo) Vilniuje?
Na ka-savaitgalis vis arčiau.Beliko tik viena dienele,o ten ir išeigines.Praleisiu savaitgali prasmingai:gal nuvyksiu i Kernave(nes ten vyks kazkokie renginiai,ir ne karto nebuvau),o gal eisiu i miesto renginius,pvz šeštadieni i Oro balionu švente,ar sekmadieni pažiureti karinio parado(turiu silpnybe),arba tiesiog važiuosiu kur i gamta grybauti(po lietaus turetu grybai pasirodyt).o kaip del mini-meet’o?Taip nieks ir nenori susibegti?Nenoriu kolkas skelbti tam atskiros temos,nes bijau likti vienas.
be reikalo bijai, man atrodo…atsirastų čia norinčių susibėgti, tik, žinoma, ne lietuj lyjant…galit kad ir į tą oro balionų šventę visi kartu nueiti
o man jau galima sakyti pusantros dienelės paliko…po to į mišką…ir prie ežero…dar valtis po žiemos netvarkyta, bet gi tai tik malonumas, o ne darbas
"Zakon podlosti":kai darbo dienos,tai opras kuo puikiausias,o kai jau beveik savaitgalis,o lauke š…Nors man del šiandien ir dzyn,nes dirbsiu visa para,bet apmaudu del rytojaus ir poryt.
Tai gal dar pasitaisys tas oras Siaip reikejo seniai susitaikyt su mintim, kad si vasar bus svelniai tariant "ne kokia"
O atostogos nors ir vezlio zingsniu , bet arteja