Tatoo - kuri kuno vieta jai tinkamiausia?

Tinka labiausiai ten, kur ji nemaišytų gyvenime. Nesižiūri firmos vadovė su sijonu, kuriai ant kojos tattoo; nuotaka su dekolte, kurioj įrėminta tattoo;…

Ten, kur kai nori ir kam nori gali ją parodyti. Nepatinka kai tattoo visada visiem matoma…

Kauno Undinėj darėsi dvi mano draugės, vienas draugas, aš pati- neigiamų atsiliepimų nėra…

ryshkiai nepagavai esmes. kaip siejasi zvelgimas i ateiti ir problemu prisigalvojimas? ir apskritai prie ko cia pesimizmas. ikvepk gryno oro Šypsena

kvailiai mokos is savo klaidu, protingi - is kitu klaidu. supratai? Šypsenaneturiu tatu.

Nu proto bokste kaip tau gerai kad tu jau ir senatve turbut susiplanaves Cha cha As kai busiu senas tada ir galvosiu ar man ta tatoo maiso ar ne, o gal as tos senatves ir nesulauksiu, gal rytoj man plyta ant galvos nukris…taip kad pergyvent del nezinomybes tolimoj ateity as tikrai dabar nesiruosiu… Labas

is svetimu klaidu nepasimokoma, na bent jau as tikrai nepasimokau, siuo atveju sveikas protas mazesnis uz nora Liežuvis

toks variantas yra daug dazniau pasitaikantis, taigi viskas normalu. yra klaidu, kuriu ash irgi nepasimokau is kitu, pvz didelis greitis kelyje. noras didesnis buna nei sveikas protas. kiekvienam savo. peace

plius kas vienam klaida - kitam nebutinai Taip

Hmmm… gal kur nors po papu… Nekaltas

Merginom reikia labai atsargiai darytis tatuiruotes…juk po gimdymo (jei zinoma ruosiesi kada gimdyti)kunas labai pasikeicia…man labai grazu tatuiruotes ant pilvo, uzpakalio, bet niekada nepatarciau ten darytis, nes juk po gimdymo tos tatuiruotes atrodys akip issitampiusios terliones…manau labai faina yra tatuiruote ant nugaros, menties ir pedos(na tik zinoma virsutines puses Šypsena)

ideja originali nieko nepridursi bet pasensiu nukars papai ir nebus nieko matyt Cha cha

man graziausia vieta yra zemiau bambos kiek i sona bet va kad tas gimdymas tie vaikai visa reikala gadina, gimdyt nesiruosiu bet zinai kaip ten buna…tai va jauciu darysiuosi nugaroje zemai…bet kad visos ten daro Žliumbia

O tu pasenusi jau labai norėsi rodyt savo kūno proporcijas ir suglebusią tatoo?

bet ten labai graziai atrodo…as irgi ten noriu darytis…na nezianu gali gi darytis ant kojos kurnors…arba ant menties labai graziai atrodo… Šypsena

nu Nekaltaseik tu as gerai sena atrodysiu, pamatysi Liežuvisraukles man tinka Laimingas

ant kojos nenoriu ypac del to kad ateityje gal noresiu paslepti, trugdys gal darbui ir pan. ir siaip man nelabai patinka ant kojos, ranku…nzn cia asmenine nuomone

O nuglebę papai irgi tinka?

prie nuglebusiu sedmenu bus pats tas efektas Gerai

na tuomet manau nugara idealiausia vieta Taipjuk vistiek niekas netures tokios antros tatuiruotes akip tu

tikiuosi netures Kanda todel rasta mastau rinktis is dvieju daryti viena…na paziuresim kaip ten kas gausis Nekaltas

o kokios mazdaug tu nori tatuiruotes?ar konors konkretau su gilia prasme ir pan…ar konors grazaus, bet nebutinai prasmingo…ar seip kaip daugkas darosi kringelius visokius Cha chaman tai jie visai grazus Taip