Tinka labiausiai ten, kur ji nemaišytų gyvenime. Nesižiūri firmos vadovė su sijonu, kuriai ant kojos tattoo; nuotaka su dekolte, kurioj įrėminta tattoo;…
Ten, kur kai nori ir kam nori gali ją parodyti. Nepatinka kai tattoo visada visiem matoma…
Kauno Undinėj darėsi dvi mano draugės, vienas draugas, aš pati- neigiamų atsiliepimų nėra…
Nu proto bokste kaip tau gerai kad tu jau ir senatve turbut susiplanaves As kai busiu senas tada ir galvosiu ar man ta tatoo maiso ar ne, o gal as tos senatves ir nesulauksiu, gal rytoj man plyta ant galvos nukris…taip kad pergyvent del nezinomybes tolimoj ateity as tikrai dabar nesiruosiu…
toks variantas yra daug dazniau pasitaikantis, taigi viskas normalu. yra klaidu, kuriu ash irgi nepasimokau is kitu, pvz didelis greitis kelyje. noras didesnis buna nei sveikas protas. kiekvienam savo. peace
Merginom reikia labai atsargiai darytis tatuiruotes…juk po gimdymo (jei zinoma ruosiesi kada gimdyti)kunas labai pasikeicia…man labai grazu tatuiruotes ant pilvo, uzpakalio, bet niekada nepatarciau ten darytis, nes juk po gimdymo tos tatuiruotes atrodys akip issitampiusios terliones…manau labai faina yra tatuiruote ant nugaros, menties ir pedos(na tik zinoma virsutines puses )
man graziausia vieta yra zemiau bambos kiek i sona bet va kad tas gimdymas tie vaikai visa reikala gadina, gimdyt nesiruosiu bet zinai kaip ten buna…tai va jauciu darysiuosi nugaroje zemai…bet kad visos ten daro
ant kojos nenoriu ypac del to kad ateityje gal noresiu paslepti, trugdys gal darbui ir pan. ir siaip man nelabai patinka ant kojos, ranku…nzn cia asmenine nuomone
o kokios mazdaug tu nori tatuiruotes?ar konors konkretau su gilia prasme ir pan…ar konors grazaus, bet nebutinai prasmingo…ar seip kaip daugkas darosi kringelius visokius man tai jie visai grazus