Tatoo - kuri kuno vieta jai tinkamiausia?
negražu tato.
na asmneishkai begalo grazu tatoo ant kojos truputy auksciau kauliuko
jei leistu tevai daryciausi viena sparna ant nugaros arba kokia tatoo ant kaklo ;>
man negrazu. pati nesidaryciau
kazkur esu macius bruksninis kodas ant sprando man grazu, na bet pati nesidaryciau
Jei jum tatuiruotes negrazu ir pan. - manes tokia nuomone nedomina, galit ja issakyti, bet isties, man tik idomu kur daugumos manymu merginai ja darytis tinka labiausiai ir kur ji atrodo seksualiai? Aciu uz demesi ir issakytas mintis P.S.Beje gal turite kokiu neigiamu atsiliepimu(ir priesingai) apie Kaune ir Vilniuje esancius tam tikrus salonus kur daro tatoo?
Jeigu nebijociau, pati pasidaryciau. Siaip dauguma darosi ant nugaros, ant krutines, ant peties… Man grazu ant kojos, ties kauliuku tuo
man graziausia yra pilvuko apacioje, sone, tacaiu cia loterija kaip ir darantis ant krutines, nes po gimdymo, mitinimo krutini ji deformuojasi ir reikia korekcijos, o tos laikinos mano manymu yra nesamone, daraisi 5metam o jau po 1metu jis buna isblukusi ir labaiu baisi nei grazi
Labai sexapylna yra nusiskusti plikai ir smegenų vingius išsitatuiruoti.
tatoo geriausia darytis tokioje vietoje , kur bet kada galetum ja paslepti arba tokioje kur tu jos nematai , nes kuo dazniau i ja ziuri tuo ji tau greiciau atsibosta
aha, ant pilvo irgi grazu o laikinos tai jokiu budu! nes jos neisnyksta taip, kaip visi zada. o naikinimas palieka dar didesnius randus
o jei smegenu trukumas, kas tada?
pvz?
plius jei tatoo kainuoja 200lt tai jos isnaikinimas siekti gali net iki 2000lt tad manau reikia gerai zinoti ko nori…
taigi geru apsisprendimu tau
rudeni greiciausiai ant uzpakaliuko darysiu. ten, kur tik vienas zmogus matys
dekui
as ir noriu kurnors kad nebutu visiems matoma, svarstau tarp ant pilvuko apacioje, gagtikaulio ir nugaros…sunku apsispresti juk visam gyvenimui…
Optimistė.