tie kringegiai trigais vadinami. ju as ir noriu nes viso zoologijos sodo ant savo kuno piesti tikrai neketinu reiksme butu super bet zinai pasakys kad reiskia nepazabojama aistra o istikro kokius spagecius reiks tai zinai, gal geriau tiesiog kad grazu butu ir tiek
na sorry uz nezinojima nelabai as tuo duomiuosi…o del tu reiksmiu tai tikrai gali buti kaip toj “Sprite” reklamoj …na bet grozis tai labai svarbu o noretum dideles, vidutines, ar mazos?
plonos bet ilgos jei tau tai kanors sako
na tiesiog idomu pasidare kokios ten tatoo nori irt tiek…
Seip tinkamiausia vieta mano manymu, yra ta, kurioje tu nori matyti ta tatoo Kadangi pati turiu ant kryzmens tai man cia ir atrodo tinkamiausia-sexualiausia vieta Dar man labai grazu ant pilvuko … Turint omenyje kur maziausiai skauda, tai zinoma ten kur minksciausia vieta (nera kaulu). Kaune tai nzn, bet Vilniuje jei negaili pinigu tai tikrai eik i “Paradize” ten dirba tikri profai, as dziaugiuosi, kad ten dariausi, nebuvo jokiu nesklandumu ir sugijo per 4 dienas
dariausi daugiau nei prieš pusmetį, salone “Drakono ženklas”, buvo jis Trakų gatvėj, dabar kiek girdėjau persikėlė.Sugijo labai greit, mažiau nei per savaitę, be jokių komplikacijų.dar dvi draugės ten darėsi, pora vėrėsi auskariukus į bambą, visos liko patenkintos.tiesa, vienai ilgai gijo, bet čia nuo organizmo priklauso. gražiausiausia vieta man nugarytės apačia (ten kur ir pasidariau), dar gražu pati pati pilvuko apačia ir užpakaliukas
okis
Tai vis dar nerimsti…
Ant papuku
ummmm, dariausi porą dienų po naujako.šiaip skaudėjo tai nerealiai …nu žinai, toj vietoj lašinukų nėr ir kaulai paviršiuj…bet kadangi ji nebuvo labai sudėtinga, tai padarė per pusvalandį.o draugė kentėjo 1.5 h…šašiukai, žinok, tikrai nepamenu kada visisškai nukrito, kažkur po savaitės, bet tikrai tiksliai nepamenu
ai tai ji pakankamai sviezia pas tave…manaiu paklausiu ar neatsibodo dar bet turbut taip greit nesugebejo
tai aisku kur cia nurimsi kai subine svyla kaip noriu ir bijau kartu
o po to kai papukai nukars kartu su tatoo kas tada?
Nieko ten nera baisaus…man dare irgi kazkur ~2 h ir skausmo ten ypatingo nera. O del saso tai man jis laikesi kazkur menesi (dar atsimenu kad ten kazkur dvi savaites reikejo kazkokiu tepalu tatoo istept tris kartus per diena ). ir va as jau turiu 4-5 metai tatoo ir man dar tikrai neatsibodo taip kad mauk greiciau i salona ir darykis
skaiciuoju jau dienas iki algos…noriu ne metus ir ne du, tikiuosi jos noresiu ir pasidariu. Tik va zinau kokios noriu mazdaug o tiksliai jauciu kaip pradesiu katalogus vartyt tai iki paryciu cia… o tu gal turi savo tatoo foto?
O tu i profile’a mano paziurek