ne ne, tai tu pavarai as nuomones klausiau juk nesakau kad imsiu ir darysiu tiesiog normalu kad man idomi ir kitu nuomone, cia ne saldaini nusiprkt, plius jei pati i arkli panasi tai ir graziausia tatuiruote nepades
Na cia tikrai nera pretekstas, paskaityk mano temas ir pamatysi, kad as cia rimtai, noriu, tik neissirenku kokia ir kur darytis… Na jei su klasioku, tai su klasioku…
as virs siknos kaip tu sakai ir darysiuos ciuju, man ten graziausia ir manau panai labiausiai tinka, o kad visos turi tai pfffff…tokios netures plius mano sinka - ne ju sikna jau skaiciuoju dienas iki algos…ech.
tattoo tattoo tattoo kai jum bus 45 ir daugiau, pamatysit kiaip nykiai ir pigiai atrodysit su ta tattoo. ir nepradekit man skiest cia apie tas laikinas tattoo, kur pacios isnyksta, kai prades nykti dar ilgai ir nuobodziai slepsit ta vieta su isplaukusiu ir isblukusiu plemu ant kuno. betkoks kuno “pagrazinimas”, kas tai bebutu ar tattoo ar auskarai neausyse yra _stilius_, bet tikrai nebutinai _grozis_.
swingeri kas vienam grazu tas nebutinai grazu kitam ir atvirksciai, klausiu nuomones, aciu uz ja nsv pritariu as jai ar ne, nors is temos turinio aisku kad nepritariu. As ja darausi del saves, nes man grazu. Grazu ir taskas, o taip toli i ateiti tiesiog neziuriu, plius medicina jau ir taip toli pazengusi, o dar kiek perspektyvu nusimato, nedarom gal problemos is to, ok?
nedarom zinoma. viskas visada atrodo labai paprasta, kol neparagauji . o neziuret i ateiti labai negudru. viskas nedarom problemu. taip geraiu darom man tatuiruote o tu cia is patirties kalbi ar siaip kad kalbet? turi tatoo?