Tatoo - kuri kuno vieta jai tinkamiausia?

tik per 3dienas? Apakęsgeras…ir man pasakysi kas ten per tepaliukas Taip

ne ne, tai tu pavarai as nuomones klausiau juk nesakau kad imsiu ir darysiu tiesiog normalu kad man idomi ir kitu nuomone, cia ne saldaini nusiprkt, plius jei pati i arkli panasi tai ir graziausia tatuiruote nepades Juokiasi

Na cia tikrai nera pretekstas, paskaityk mano temas ir pamatysi, kad as cia rimtai, noriu, tik neissirenku kokia ir kur darytis… Na jei su klasioku, tai su klasioku…

pavyzdziui ant nugaros , ant sedmenu , ant kaklo (jei ilgi plaukai) ir t.t Mirkt

ant zalūpos Taip

smaikstuolis Liežuvis

man grazhu virsh shiknos, bet kad visos ten darosi Šypsena dar grazhu ant sprando, bet mano plaukai ilgi Nustebęs

as virs siknos kaip tu sakai ir darysiuos ciuju, man ten graziausia ir manau panai labiausiai tinka, o kad visos turi tai pfffff…tokios netures plius mano sinka - ne ju sikna Juokiasi jau skaiciuoju dienas iki algos…ech. Niam niam

tattoo tattoo tattoo Šypsenakai jum bus 45 ir daugiau, pamatysit kiaip nykiai ir pigiai atrodysit su ta tattoo. ir nepradekit man skiest cia apie tas laikinas tattoo, kur pacios isnyksta, kai prades nykti dar ilgai ir nuobodziai slepsit ta vieta su isplaukusiu ir isblukusiu plemu ant kuno. betkoks kuno “pagrazinimas”, kas tai bebutu ar tattoo ar auskarai neausyse yra _stilius_, bet tikrai nebutinai _grozis_.

Subjektyvia nuomone visada idomu isgirsti Mirkt Labas galeciau dabar pradet su tavim gincytis, bet labai tingiu rasinet daug…o dar darbas laukia… Nekaltas

man ant nugaros patinka Šypsena

swingeri Laimingaskas vienam grazu tas nebutinai grazu kitam ir atvirksciai, klausiu nuomones, aciu uz ja nsv pritariu as jai ar ne, nors is temos turinio aisku kad nepritariu. As ja darausi del saves, nes man grazu. Grazu ir taskas, o taip toli i ateiti tiesiog neziuriu, plius medicina jau ir taip toli pazengusi, o dar kiek perspektyvu nusimato, nedarom gal problemos is to, ok?

ant menties ar kur? nugara pakankamai abstraktus pasakymas Liežuvis

Gerai poziuris Labas tik nepamirsk paskui parodyt ka ir kur pasidarei Cha cha

nedarom zinoma. viskas visada atrodo labai paprasta, kol neparagauji Liežuvis. o neziuret i ateiti labai negudru. viskas nedarom problemu.

Gerai poziuris Labas tik nepamirsk paskui parodyt ka ir kur pasidarei Cha chanesijaudink, pamaivyti as visada megau, kai yra del ko aisku Juokiasi Liežuvis

O tau idomiau gyventi kai prisigalvoji sau problemu? Baisu Kartais pesimizmas geras dalykas, bet ne kiekvienam zingsny… Liežuvis

nedarom zinoma. viskas visada atrodo labai paprasta, kol neparagauji Liežuvis. o neziuret i ateiti labai negudru. viskas nedarom problemu. taip geraiu darom man tatuiruote Geraio tu cia is patirties kalbi ar siaip kad kalbet? Nekaltasturi tatoo?

turi buti balansas tarp optimizmo ir pesimizmo Taip