labai grazu ant peties ir ant kojos kulksnies
jei visdel to darysiu virs subiniuko tai zinau mazdaug kokios, jeroglifo kokio, o jei dar su reiksme tai isvis super, o siaip ciuju kai pradesiu katalogus vartyt tai pasimesiu…o tu kurioj vietoj noro? maza didele? aga, istatuiruos koky jeroglifa pavadinimu “amzinas gyvenimas”, o tikroji reiksme bus “visciuku salotos”… , ta “sprite” reklama daug ka pasako… Mes gi jau apie tau snekejom… , didely pimpaliuka ant nugaros
Tai as tau ne apie savo nora sakiau norejau tatoo net tada kai jas turejo tik tokie dedes, kurie buvo gryze is vienos istaigos as vien pora metu rinkausi piesinius kas savaite eidavau i tatoo salona, vartydavau tuos katalogus, nuotraukas ziurejau ir pastoviai nete sededavau ziuredamas paveiksliukus
juoda ar spalvota?
P.S. del vietos tai kazkaip labai greit apsisprendziau…net mintys nesisukiojo del vietos, kur darytis
man asmeniskai tai tik juoda
aga, istatuiruos koky jeroglifa pavadinimu “amzinas gyvenimas”, o tikroji reiksme bus “visciuku salotos”… , ta “sprite” reklama daug ka pasako… Mes gi jau apie tau snekejom… , didely pimpaliuka ant nugaros ne cia tau taip nusprendem o man galesi pats isrinkt, na gal padet issirinkt, alga kvepia tatuiruote darytis reikia…oi kaip noru, negaliu
o kur manai panai graziausia?
man tai arba ant mentes, arba virs uzpakalio siek tiek per vidury
kaka tu
ant mento geriau… padesim,padesim…
Man ant mentes grazu dar ant nugaros apacios ciki atrodo siaubingai noriu pasidaryt bet pagailiu pinigu siaip jei kas nuwestu taj dziaugciaus labai
Siule man gmtadienio proga pasidaryti…tik nebzinau ka ir kur grazu ant pilvuko,prie klubo… arba ant pado
gerai atrodo pas geisas ar kaip ten jos vadinasi ant nugaru, visokie drakonai ir pan, nu bet cia per sustrai biski butu o gal ir ne , jei maza tai man patinka ant krutines a parodysi savo tatoo kai padarysi?
pati norėčiau tatoo ant kaklo kokio vabaliuko…
as tai dariausi pas toki zmogu man pasake ko0ki kremuka nusipirkti is vaistines ir per tris dienas man dingo tie sasai
bet tu pavarai o tau idomu, kaip daugumai grazu ar svarbiau, kad tau paciai grazu ir seksualu butu? simtai mergicku turi tatuiruotes ant kojos, kitos - ant peties, dar kitos - ant nugaros. cia kaip suprantu populiariausios vietos, bet ar seksualiausios velnias zino. ziurint dar kokia tatoo. jei koki arkli issitatuiruosi, tai gal niekur seksualiai neatrodys.
Pritariu 100% As dariausi vien del saves Kiti klausia: Kodel tokioj vietoj?? Juk nesimato… Na.fik ji turi matytis?? svarbu, kad man patinka, man grazu, o tiem, kam reikia, tie ir zino na va, man buvo graziausia sita vieta, tai cia ir pasidariau bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.diary_view_my/387 528-=(1735123146
padarysiu kai parodysiu