Tatoo - kuri kuno vieta jai tinkamiausia?

visa dziaugsma is zmogaus atemei Juokiasi oi kaip negrazu Liežuvis Laimingas

Na mansexualiausia, kai mergina tatoo pasidaro apacioje nugarytes, prie uzpakaliuko, dar sexualu ant krutines. Bet, kai jau labai daug tatoo ant kuno, tai man nepatinka, geriau kelios nedidukes, tokios sexy tada jos. Mano tokia nuomone… P.S. O tu pati gal kur turi tatoo???Pasakyk…

Is kur cia tokias astronomines naikinimo kainas istraukei…??? Apakęs

paklausk kita menesi ir atsakymas tkiuosi jau bus, o taip Juokiasi Taip

Paradizei kalbejausi…

paklausk kita menesi ir atsakymas tkiuosi jau bus, o taip Juokiasi TaipGal kartu einam, as irgi noreciau pasidaryt tatoo, patartum kokia ir kur… Palaikyciau uz rankos, kad baisu nebutu…

Seksualiausia visdelto mente… kai plaukai salia plevena… petneseles ir t.t. Pas mane tik ant rankos… bet norecew ant mentes Nors atsibode, bet klasika

Studentės mąstysena: 1 kursas: “Niekam! Kanda” 2 kursas: “Tik jam. Myliu” 3 kursas: “Tik jam ir dar kai kam. Niam niam Mirkt” 4 kursas: “Visiems. Girtas Apkabinimas” 5 kursas: “Kam dar? Žliumbia Cha cha

cia vel pretekstas susitikt? Nekaltaso jei rimtai nzn, gal ir ok, paziuresim, dar neapsisprendziau kuriam salone, jie Drakone eisiu su klasioku Nekaltas

nors niekada normu nesilaikaiu bet ant veido nesidaryciau Juokiasi ant menties gal ir grazu bet pati nenoriu…dekui uz nuomone Liežuvis

nors ir ne apie tatoo bet kietai cia Juokiasi

Tikrai nepretekstas, as jau rimtai galvoju, tik neissireku kokia, daug yra graziu tatoo, o tu kokia noretumei darytis?

jei visdel to darysiu virs subiniuko tai zinau mazdaug kokios, jeroglifo kokio, o jei dar su reiksme tai isvis super, o siaip ciuju kai pradesiu katalogus vartyt tai pasimesiu…o tu kurioj vietoj noro? maza didele?

man tai labai grazu tatiruotes pats turiu pora pasidares ir noreciau dar vienos ant kojos

o kur dareisi? ta prasme kokiam salone ar pas zmogu? kaip ten su tais sasais buna, greit nukrenta? Nekaltas

Seksualiausia visdelto mente… kai plaukai salia plevena… petneseles ir t.t. Pas mane tik ant rankos… bet norecew ant mentes Nors atsibode, bet klasika

Čia apie tai, kad Ignoruoju niekas nematys. Cha cha

As tai kai pries keturis metus dariausi tatoo (dar pora metu iki tol ieskojau ka noriu pasidaryt Cha cha) tai man tada jau tokias kainas sake, o dabar viskas atpige kiek ziurejau

nu tada isvis Gerai Juokiasi

as tai noriu daugaiu nei pora metu bet reikia issirinkt tai kad paskui nesigaileciau Laimingas