gerai butu jei pinigu pakankamai tureciau. kelione man i viena puse i kauna 40lt, pirmyn atgal 80lt, o kur dar +pramogom minimum 20-30lt :} per brangu.
tai kiti is anksto suplanuoja kad dviem savaitem pasiliks ir is karto lietuvoj susitaria su kita grupe zmoniu kurie kaip tik vaziuos atgal po tu tavo dvieju savaiciu namo ir parvaziuoji su jais :] aisku sumoki puse keliones kainos
O aš vasarą likau, net nežinodama kaip grįžt. Vistiek buvau įsitikinus, kad kaip nors grįšiu. Ir susiradau grupę iš Lenkijos, iš kurios kelis žmonės pasiliko, buvo vietos ir su jais grįžau.
Ten tiesiog būnant reikia pasiklausinėt, kas iš kur atvyko, ar kas planuoja likti ir panašiai
sia vasara as ir planuoju vaziuot, beje pirma karta… jau kaip laikiu, tai netas zodis… tiek prisiklausiau apie Taize, kad ir pati uzsimaniau ten nuvykti ir viska pamatyti savo akimis. planuoju vaziuot siu PPC(pasiruosimo piligrimystei centru) gal kas kaip ir as vaziuos ten pirma karta, o gal ir siu PPC?
As ketinu vasara vaziuot su PPC…
Gal kas turit ziniu, ar vykdo centriukas siuo metu kokia nors veikla susijusia su Taize? Nes as noriu ten kada nulekt pasisneket, bet nezinau ar rasiu ka nors
na, manau, jokios registracijos nereikia juk priima ten visus, norinciu atvykti o as pavasari ir su mielu noru prisijungciau! cia sava iniciatyva ar su grupe?? nes vasara jau turbut suplanuota balkanams, o i taize visvien norisi
drisciau abejoti. man regis reikia keleta savaiciu pries pranesti apie savo atvykima ir pateikti kazkoki irodyma, kad atvykai ne tranzu , o normaliu budu
Jūsų registracija turi būti atsiųsta į Taizé ne vėliau, kaip prieš 3 savaites iki jūsų atvykimo. Galite registruotis internetu. Jei atvykstate kartu su grupe, jūsų grupę iš anksto užregistruoti turi vadovas. Jei atvykti ar išvykti ketinate kitomis dienomis nei įprasta susitikimui, prašome mus informuoti iš anksto ir sulaukti mūsų patvirtinimo."
Centriukas visus metus vykdo veikla jei nori užsukti pasisnekėti, tai 2dienį, 3dienį ir 4dienį nuo 17 val gali užeiti ir visada ka nors rasi, nes nuo 18 val pamaldėlės.
Aš tai buvau 7dieninėj programoj. Pirmą kartą buvau tokiose atsinaujinimo dienose. Žiauriai nustebau, kad tieeek daug žmonių buvo. Retas renginy į VDU salę tiek žmonių surenka, visi laiptukai nusėsti žmonių, visos sienos nuramstytos… Tik truputi nusivyliau, kad ne tiek jau ir daug jaunų žmonių buvo. Bet šiaip nerealiai faina buvo. Fainos pamaldėlės, nerealūs broliai… Labai patiko workshopas su broliu Robu. Galėtų dažniau taip būti…
Aš taip pat buvau ir 7dn Man irgi buvo keista, kad daug žmonių, tik jaunimo galėjo būt daugiau. Gaila, kad buvau tik pusėje programos, bet kitaip aplinkybės neleido.