Taize fanatikai

Taize fanatikai Liežuvis Tūsas Girtas

am, o cia oficialiai isleistas? ar tik seip kaskieno surinktas ar irasytas misiu metu?

bbd ant tu dainu ne dainuoti ten vaziuojam

atvaryk pas kauno silainiu parapijos vadova vakare , gausi gera nuodemiu atleidima. anas ant to isgarsejes ant visos lietuvos Virgutis kunigelis mylintis bobelkas Cha cha
neveltui buvo pazemintas nuo vikaro iki paprasto kunigelio

Ne iš Kauno keliauju, bet esu gerai girdėjus apie tas baisybes ;>

Matroskinai > taip ir būna,kai ten tokei debilai nuvažiuoja,paskui brolis Robas ir sako,kad lietuvius ten priima tik todėl,kad nori iš alkoholizmo ir paleistuvystės liūno ištraukti.

tai pertasiunu ar kokia ten parapija isviso negavo leidimo vaziuoti siais metais ar kazkas panashaus. nu nieko bandysim shi karta atstatyti lietuviu autoriteta Šypsena

taize Apsvaigęs nuostabiausia vieta Taip
ar bevyksta klaipedoje susitikimai ? ar Inga tebevadovauja ?

Petrasiunai tai vaziuoja Mirkt

kiek kainuoja vasara dabar vaziuoti i taize ?
ir ar vadovai uz organizavima gauna atlygi ?

tai ne is idejos vaziuoja

nu dėl to atlygio tai abejoju. bent jau petrasiunuose man atrodo kad jie ten kaskokio bizniuko nesuka, nu zinoma tik vadovam kelione nieko nekainuoja Laimingas nu gal dar maisto kaskiek nusiperka, bet kad pinigus is to kaltu tai tikrai nemanau Ne

Musu vadove irgi tik nemokamai pati vaziuodavo ir labai nustebciau suzinojus, kad kazkas tikisi is tokios veiklos pasipelnyt… NeNekaltas

O as sia vasarele galvoju su seimyna vaziuot atskirai nuo grupes. Ten ju saite viskas daug maz aiskiai pateikta, issirinksim tinkamesni laika. Tada ir pakeliui bus daugiau ka aplankyt galima, lankstumo daugiau, turiu tokiu nedidukiu neigendintu svajoniu-stoteliu pakeliui. Tik vis svarstau, ar bus taip pat smagu kaip su aurobuso kompanija… Nekaltas

nu jei tevai tavo Gerai tai turetu but visai nieko Šypsena nors pati i taize su tevais nesiryzciau vaziuot Cha cha o ir patys nelabai noretu :]

Nu matai, as pati pirma syki ten vaziavau su mama, nes buvau dar per jauna viena vaziuot, 15 ar 14 tebuvo… bet mama tai super zmogus, supratinga. O su tevu truputi kiti reikalai, bet jis reikalingas, nes viena su savo vairavimo igudziais Mašina tikriausiai neisdrysciau leistis i tokia kelione. Arba jei jau leisciausi, tai tikriausiai reiketu pries tris savaites isvaziuotJuokiasi nes be normalaus poilsio bijoaciau vairuot…Ufff

O gal kas zinot, jeigu seimoj yra vaiku iki 14 metu, tai gal dabar duoda ten tuose kambariukuose vietu, ar olindoj, net jeigu atvaziavom ne su grupe, o savarankiskai?? ar jau reikes palapinej. Turim siaip gera palapine, bet nepasakyciau kad didele…

musu vadove pati nesibaidydama pasake kad susiorganizavo autika per savo draugelio firma, o kiek jus mokat uz kelione -autika?

nevaziuoju - nezinau. bet atrodo kad girdejau jog 550lt moka :} nu bet nezinau tiksliai :}

Jeee… As jau siandien iswaziuoju i Zagreba Cha cha Cha cha negaliu patiketi… Mirkt

Wisiems geru sw. Kaledu ir susitiksim Zagrebe! Gal sutiksiu kieno nors is jusu grupe… Mirkt

o kad dabar būčiau ten.

ech. Nežinau ir aš norečiau Nustebęs