Taize fanatikai

Aš 2 kartus buvau Taize, ir vėl labai noriu nuvažiuoti, pasistengsiu vasara šią su grupe nuvykti ir su drauge jei išeis ir pinigėlių bus…

[quote]
kristinn rašė:

aš irgi laukiu; per metus taip pavarrrgstu nuo visų darbų, mokslų, todėl Taize tampa tokia atgaivaKatė, pradedant kelione, naujų miestų aplankymu ir atmosfera juoseKatė, net kelionė tris paras autobusu dabar atrodo tokia mielaAngelas. O kur dar Taize pamaldų dvasia, keliukas link greitojo traukinuko pro saulėgražų laukąAngelas

Aha, pasiilgau jau. Beje, man labai tranzavimas patiko, aplink kiek galejom tiek aptranzavom…

kaip kas šią vasarą žadate keliauti ten ?
Pasidalinkite.
Planuojatės jau ?

planuoju vaziuot su PPC. nes su jais man atrodo patikimiausia… Nekaltas geriausiai butu jeigu kelione butu rugpjucio menesi, nes dar galeciau pora menesiu padirbet… bet kaip bus taip Šypsena. as prisitaikysiu Laimingas

Aš klausiau, tai iš vilniaus lyg rugpjūčio vidury kelione bus

planuoju vaziuot su PPC. nes su jais man atrodo patikimiausia… Nekaltas geriausiai butu jeigu kelione butu rugpjucio menesi, nes dar galeciau pora menesiu padirbet… bet kaip bus taip Šypsena. as prisitaikysiu Laimingas

[/quote]

O kuria prasme su PPC patikimiausia?Apakęs

Šią vasara norėčiau ten nuvykt. Gal kas žinot kuri bendruomenė ar organizacija planuoja vykt šiais metais iš Vilniaus?

Juk labai daug autobusų važiuoja iš Vilniaus. Gali pasirinkti pagal tai kada tau tinka laikas važiavimo, vadovai labiau patinka ir t.t… Taize.fr/lt būna surašytos visos grupės važiuojančios iš Lietuvos (jų vadovai, kontaktiniai nr ir pan.), pasiieškok… Mirkt

Juk labai daug autobusų iš Vilniaus. Ten praktiškai kiekvieną savaitė buan kas nors iš Vilniaus. Ir net ne po vieną autobusą…

Kažkaip ieškojau,bet neradau. Norėtųs vasara su kokia bendruomene vykt…Nekaltas

sia vasara vaziavau su kita baznycia is kauno (pavadinima pamirsau, atsiprasau). zodziu, buvo cia forume kalbeta apie juos, ir deja, nelabai graziai. pati kelione buvo prastai organizuota, vadovai irgi nekokie, ir siaip visokiu nesusipratimu buvo. o apie PPC esu girdejusi daug neblogu atsiliepimu ir manau, kad ten ir publika rimta, ir vadovai normalus, ir siaip bus gerai suorganizuota kelione (bent jau as taip tikiuosi) Mirkt.

na shia vasara planuoju su drauge vazhiuot greichiausiai, tiksliau turejom varyt su mashina po italija, sicilija ir galbut persikelt keltu trumpam i tunisija, bet gavos tai, kad ji nezhinant uzhsirashe i ta taize tai tenka derintis Cha cha Gal kas gali daugiau apshviesti kas ten per stovykla/miestelis ir pan? Kas tenais vyksta? Galima ishsinuomoti mashina? Koks apgyvendinimas? Yra koks hoteliu pasirinkimas ar tik koks motelis? Kokios ten dar veiklos yra apart to, kad ten vienuolyno pamaldos (kiek supratau)? Yra kokiu klubu? Sporto centru?

Turbut durnai atrodau su tokiais klausimais, bet net nenutuokiu kur teks vazhiuot, tik zhinau, kad teks autobusu baladotis (blyn, nzn ka atiduochiau, kad galechiau lektuva paimt Cha cha) ir, kad pas kazhkokius vienuolius Cha cha

Dekui, kad supratot ir neuzhmetes kepurem uzh mano kvailus klausimus Cha cha

Man kaip tik ir norėtųs rimtos publikos, ta prasme žinančios ko ten važiuoja. Tad nuo šiol galvoju važiuot su PPC. Kas dar važiavę su PPC? Kaip jum kelionė, vadovai ir pan.? Pajutot kokį skirtimą lyginant su kitom grupėm ar nelabai?

niekas tavęs čia neužmėtys kepurem:D Klaust normalu. Tik galiu pasakyt, kad tai nėra stovykla, o piligriminė kelionė Prancūzijos į kaimelį (netoli Liono), gyvenama labai paprastom sąlygom “barakuose”,g.b. ir palapinėse (nu dušai ir pan. aišku yra:D), tris kartus per dieną pamaldos, užsiėmimai grupėse (šv.Rašto studijos, diskusijos), darbas (ten nėra aptarnaujančio personalo). Galimas tranzavimas:D (nors nėra labai pageidautinas), vakarais Oyakas ( :D:D:D). nu sporto centrų, klubų ir t.t. tai ten kažkaip nelabai, juk ten visų pirmą kaimas:D. tai tiek. Daugiau informacijos gali pažiūrėt adresu http://www.Taize.fr/lt , nes tingiu pasakot, be to, čia visus komentarus daugiau pasiskaityk ir suprasi kas ir kaip. Pasistudijuok tuose komentaruose ir, manau, suprasi, kas ko ten važiuoja, kad paskui netektų labai nusivilti.

Man atrodo, dar ankstoka, gal apie kovo pabaigą ar balandžio pradžioj tai jau tikrai reik žiūrėt.

As sia vasara pirma karta vaziavau i Taize ir butent su PPC.Tai galiu pasakyt tiek,kad nors ir neturiu su kuo palygint objektyviai(apart draugu pasakojimu),taciau esu labaiii patenkinta,kad vaziavau butent su PPC.Vadovai nerealus,kaip zmones,kaip draugai,dar ir dabar gatvei sutikus pasilabina,prisimena.Visi vaziave zmones labai draugiski,viskuo linke dalytis ir siaip be galo geri zmones.O ir kelione buvo super,nes autobuse beveik visa laika dainavom visokias dainas,zaidem zaidimus,vyko net pamaldos autobuse!!!,todel gryzusi is Taize buvau kupina gerio ir graziu ispudziu ne tik is pacios Taize,bet ir is ppc zmoniu.
Bet vienas dalykas vis del to nelabai patiko,kad vaziavo ir pagyvenusiu zmoniu.Be abejones jie netrukde,neliepdavo netriuksmaut ar dar ka,bet manau vis tiek,kur vaziuoja vien jaunimas yra siek tiek laisviau.
Anyway,jeigu pasiryzai vaziuoti i Taize,butinai rinkis PPC.

kristinn, labai aciu uzh atsakyma Mirkt
Kazhkaip pagalvojau, kad gal chia ne man, pasitikesiu ir leisiu mergychkai vienai vazhiuot Šypsena juolab, kad del to turiu aukot ishleistuves kurias pats iki tol organizavau, dzin Šypsena butu bent koks vieshbutukas ar ka veikt tam kaime, o dabar kiek skaichiau tai tik melstis ir visokius tulikus valyt ir dar uzh tai moket…

aš grįžau rugpj.13d ir nors buvo pirmas kartas taize, man labai patiko :} nors buvo pati didžiausia pamaina ir vien iš Lietuvos buvo virš 300žmonių, pas mus nevyko visų tokių nesamonių kaip pasakoja AngeloAkys :} vienintelis vaikinų kambarys iš Kauno man atrodo buvo pagauti geriant. tik nesupratau kaip merginos tokios netvarkingos gali būt, tualetai šlykštūs kaip nežinau kas, stovi šiukšlių dežė o viskas šalia sumesta… bet laukiu kitų metų kad vėl važiuoti :}

ir seip prie ko cia miela dvasia ir komfortas? Juokiasi tipo lektuvu nuskrist komfortas Cha cha beje, tikroji piligrimyste - ejimas pesciom i tikejimo vieta. negi nezinai? gal pamegink, tikra piligrimine dvasia pajustum, tik gaila iki taize baisiai jau toli, nei as nei tu nenueitum