Kristinn, i Zagrebą važiavau su Kauno Pasiruošimo Piligrimystei Centru. Mes važiavom kaip Lietuvos darbo grupė.
Su savo vasaros autobusais šiaip nesu turėjus problemų. Biški buvo pageriančių, bet kad taip žiauriai kas tai ne… Bet iš kitų autobusų tai visada kas nors pas brolius ‘ant kilimėlio’ eidavo…
Su Šv. Dvasios, Vilniaus. Įspūdžiai nerealiai realūs ;D Grįžau skraidanti kažkur aukštai ir nusileist dar ne iki galo sugebėjau. Buvo nuostabu. Tiek gerų žmonių, šypsenų aplink, nereali priėmusi šeima, ta pati Taize dvasia. Žodžių net trūksta…;} O iš šeimos jau sulaukėm pakvietimo praleist vasaros atostogas pas juos :} Lietuvoje rastum tokį svetingumą? Nemanau.
Oo… Tai musų priėmimo komanda jusų autobusą priėmė…
Na o dėl lietuvių svetingumo tai gal nereikėtų taip kategoriškai… Juk ir Lietuvoj yra gerų žmogučių. Jei kada vyktų susitikimas Lietuvoj, tai aš persikelčiau tam laikotarpiui i Vilnių pas senelį ir pas jį bute priimčiau bent pora žmogučių, rūpinčiaus jais, popinčiau ir t.t., taip kaip buvo elgiamasi su mumis Zagrebe… Aišku tokių šeimų neatsirastų tiek daug kaip pvz. Zagrebe, žmonės galvėje nebūtų tokie draugiški, bet nemanau jog būtų labai blogai. Juk bendrą susitikimo nuotaiką sukuria visi suvažiavę žmonės, o ne vien miestas ar šalis kurioje vyksta. Bent jau aš taip manau…
[quote] Tai be abejo.
Ir dar kartu su tavim, ~utiutiu~
Gavau laiškelį nuo megrgelės iš savo grupės, ir ji minėjo,kad bus panašiu metu kaip ir šiemet. Tiesą sakant aš ir pati norėčiau rugpjūčio galui. Nes nuostabu ten. Nors turbūt nuotabu visada.
[/quote]
tRyLikTa mane aplenkė Kaip tik žadėjau čia įmesti nuorodą, kad visiems priminti, o gal dar kas ir nežino… šiandien gavau laišką nuo brolio Robo su priminimu, kad susitiksim visi per brolių apsilankymą Lietuvoje jau laukiu kito savaitgalio!!! kaip fainai kaip fainai kaip faina…
Aš su Pasiruošimo piligrimystei centriuku (iš Kauno) Baisiai noriu, kad grupė susidarytų, nes dar neaišku, kaip bus Kažkaip užsinorėjau pavasarį ten, nes niekada tokiu metų laiku nebuvau ten Vaziuok ir tu, jau būsim dviese
Jo,jau planuoju kelionę rugpjūčio mėnesiui. Tikiuosi pavyks Taize pasilikti porai savaičių. Žodžiu,susidarinėju maršrutą ir jaučiu širdį stipriau plakant,užmerkiu akis ir tą tvorą matau,nuo kurios stebėdavau saulėlydžius. Visus žmones, veidus…
Mano gyvenimas kažkaip skilo į iki Taize ir po Taize.
Jei važiuoji ten kitais tikslais nei daugelis brolių ir sesių lietuvių, gali atrasti tariamąjį dvasios nušvitimą. Kažką surast, kas į savo gyvenimą įneša daugiau šviesos…
va, kalbant del dvieju savaiciu buvimo ten. As irgi noriu su savo draugais ten tiek laiko buti, bet kaip butu su grizimu? Juk didele tikimybe, kad autobusas bus pilnas ir mes netilpsim
Ar Jus vaziuosit ne su kokia organizacija, o traukiniais?