Taize fanatikai

Kristinn, i Zagrebą važiavau su Kauno Pasiruošimo Piligrimystei Centru. Mes važiavom kaip Lietuvos darbo grupė.

Su savo vasaros autobusais šiaip nesu turėjus problemų. Biški buvo pageriančių, bet kad taip žiauriai kas tai ne… Bet iš kitų autobusų tai visada kas nors pas brolius ‘ant kilimėlio’ eidavo…

Su Šv. Dvasios, Vilniaus. Įspūdžiai nerealiai realūs ;D Grįžau skraidanti kažkur aukštai ir nusileist dar ne iki galo sugebėjau. Buvo nuostabu. Tiek gerų žmonių, šypsenų aplink, nereali priėmusi šeima, ta pati Taize dvasia. Žodžių net trūksta…;} O iš šeimos jau sulaukėm pakvietimo praleist vasaros atostogas pas juos :} Lietuvoje rastum tokį svetingumą? Nemanau.

Oo… Tai musų priėmimo komanda jusų autobusą priėmė… Mirkt

Na o dėl lietuvių svetingumo tai gal nereikėtų taip kategoriškai… Juk ir Lietuvoj yra gerų žmogučių. Jei kada vyktų susitikimas Lietuvoj, tai aš persikelčiau tam laikotarpiui i Vilnių pas senelį ir pas jį bute priimčiau bent pora žmogučių, rūpinčiaus jais, popinčiau ir t.t., taip kaip buvo elgiamasi su mumis Zagrebe… Aišku tokių šeimų neatsirastų tiek daug kaip pvz. Zagrebe, žmonės galvėje nebūtų tokie draugiški, bet nemanau jog būtų labai blogai. Juk bendrą susitikimo nuotaiką sukuria visi suvažiavę žmonės, o ne vien miestas ar šalis kurioje vyksta. Bent jau aš taip manau…

Labas

jau gal planuojat kelione i Taize? Drovus

[quote] Tai be abejo.
Ir dar kartu su tavim, ~utiutiu~ Apkabinimas

Gavau laiškelį nuo megrgelės iš savo grupės, ir ji minėjo,kad bus panašiu metu kaip ir šiemet. Tiesą sakant aš ir pati norėčiau rugpjūčio galui. Nes nuostabu ten. Nors turbūt nuotabu visada. Širdis
[/quote]

vasara vaziavau su Ingos vadovaujama grupele, nerealu Drovus buvau antra kart, tej oras prastas gadinuo nuotaikele…palapinej gyvent shalta buvo Angelas

Aha Be be be aš tai apie Velykas jau maždaug žadu išlėkt, jei tik grupė susidarysMirkt

Kristina, o per kur zadi vaziuoti?Šypsena Nes as ir visai noreciauŠypsena

o vasara kas zadat vaziuot? Nekaltas

http://www.taize.fr/lt_article4368.html

Aš ašTaip vasaros pagrindinis planas Šypsena dar žadam važiuosim su italiukais ir savo two host sisters iš kroatijos tą pačią savaitėlę TūsasLiežuvisValio

tRyLikTa mane aplenkė Cha cha Kaip tik žadėjau čia įmesti nuorodą, kad visiems priminti, o gal dar kas ir nežino… Šypsena šiandien gavau laišką nuo brolio Robo su priminimu, kad susitiksim visi per brolių apsilankymą Lietuvoje MirktApkabinimas jau laukiu kito savaitgalio!!! Valio kaip fainai kaip fainai kaip faina…Angelas

Aš su Pasiruošimo piligrimystei centriuku (iš Kauno)Tūsas Baisiai noriu, kad grupė susidarytų, nes dar neaišku, kaip bus Nežinau Kažkaip užsinorėjau pavasarį ten, nes niekada tokiu metų laiku nebuvau ten Niam niam Vaziuok ir tu, jau būsim dviese Apkabinimas

eech. noreciau kaune kita savaitgali atsirast. bet kas mane veš Nekaltas Nežinau

Pvz.: autobusas, traukinys, mašina… Pasirinkimas normalus Mirkt tereikia noro! Cha cha

bet gi ne tik Kaune, kaip supratau, bus tie susitikimai. Pvz., Vilniuj lyg treciadieni (Dominikonu g.). Tam puslapy www.taize… paziurek Apakęs

Jo,jau planuoju kelionę rugpjūčio mėnesiui. Tikiuosi pavyks Taize pasilikti porai savaičių. Žodžiu,susidarinėju maršrutą ir jaučiu širdį stipriau plakant,užmerkiu akis ir tą tvorą matau,nuo kurios stebėdavau saulėlydžius. Visus žmones, veidus…
Mano gyvenimas kažkaip skilo į iki Taize ir po Taize.
Jei važiuoji ten kitais tikslais nei daugelis brolių ir sesių lietuvių, gali atrasti tariamąjį dvasios nušvitimą. Kažką surast, kas į savo gyvenimą įneša daugiau šviesos…

Taip taip. Be žodžių. Tiesiog GėlėGeraiGerai

va, kalbant del dvieju savaiciu buvimo ten. As irgi noriu su savo draugais ten tiek laiko buti, bet kaip butu su grizimu? Nekaltas Juk didele tikimybe, kad autobusas bus pilnas ir mes netilpsim Cha cha
Ar Jus vaziuosit ne su kokia organizacija, o traukiniais?

Bet Kaune 7dieni ta didžioji programa, o kiyuose miestuose tik pamaldos. Nu dar kažkoks susitikimas paprastesnis…