Taize fanatikai

Njum faina jum ten buvoMirkt as dbar jau nusprendziau, kad butinai vaziuosiu i Zeneva kitamet Myliu. Ir dar pavasari France kaimeli Šypsena

ex gerai kaip gerai kad kitamet zenevoj Cha cha kaip tik galvojau jei idomus miestas bus tai kitamet butinai vaziuosiu Laimingas jėga Laimingas

http://www.bernardinai.lt/index.php?url=articles/57000

ojj… gera ta tema Cha cha malonus prisiminimai Cha cha buvau 2 kartus… velniskai patiko Šypsena ypac Oyakas ir nuolat aplink esantys labai grazus vaikinai ;D siemet vasara butinai vaziuosiu Mirkt

Pavasariu yra vadinamas vykimas per Velykas.

Juokiasi Prajuokinai. Na, kas kam iš tiesų…NekaltasNekaltas

Cha cha dar betruko pigaus vyno paminejimo…

Tą patį pagalvojau Cha cha
Adatėl, atsimenu tave iš Zagrebo :> Priiminėjot mus ir t.t. Kokios nuotaikos sugrįžus?

Cha chaCha chaCha cha joo Kvankt?Cha cha

buvau po kolkas viena karta Cha cha bet ketinu sia vasara vel vaziuoti… ten labai fainai… Cha cha ir butinai sia vasara reikes keliauti Cha cha ten nerealu Cha cha su uzsenieciais pabendrauti Cha cha

Nuotaikos tokios, kad pirmom dienom Lietuvoj visų nekenčiau ir nerealiai norėjau atgal i Zagrebą! Cha cha šį kartą buvo pats skaudžiausias išvykimas… Vos neverkiau kai paskutinį kartą sustoję prie autobuso i didelį ratą kartu su brolių Robu pasimeldėm paskutinį kartą… Ech… Nu nieko… Mirkt reikia pasidžiaugti, kad viskas buvo taip fantastiška ir kad tiek daug gerų prisiminimų…Apkabinimas

Craze, o su kokia parapija važiavai? Kaip tavo įspūdžiai? Šypsena
Su priėmimu žmonių tai vargo turėėėjom, bet vis tiek fainai… Mirkt

man sunkiausia buvo isvaziuoti is Taize,is Cluny baznycios ir is Magdeburgo Šypsena ojj, uzburtos vietos Mirkt Apsvaigęs

PaplepėkimO tai nera vaziuojanciu i Taize Velyku metu?! Nekaltas

EiApakęs, kur visi Taize fanai dingo ??? Labas Užsispyręs

Cha cha

man darosi baisu,kad tie gandai,jog lietuviai ištikrųjų ten tik pis tis ir gerti važiuoja yra teisingi.

Todėl ir stengiuos nuvažiavus i Taize kuo mažiau reikalų su lietuviais turėti (aišku ne su visais). Bet kiekvieną savaitę Taize lietuviai ką nors prisidirba… ir čia jau turbūt nieko nepakeisim…Blogai

Žiauriai ačiū chebrytei, su kuria važiavau i Zagrebą. Geresnės grupės važiuoti į Taize turbūt negalėjo būti. Štai ką reiškia kai žmonės tikrai žino kur važiuoja…

Siūlyčiau įvesti kokią griežtesnę atranką ką vežti į Taize, o ko ne… Bet turbūt taip niekada nebus.

Adatelee, o su kokia grupe (is kokio miesto) vaziavai, jei ne paslaptis? As tai labai noriu i Taize, vaziuosiu pavasari ar vasara butinai (antra karta). Pernai jau ten buvau, tai kaip pastebejau, daug lietuviu ten tikrai vaziuoja gert ir … ka as zinau, kai grizti ir baraka ir randi geltonkase lietuvaite girta su italu besidulkinancius… atsiprasau, uz issireiskimus, bet kitaip to ir nepavadinsi, nes ta pana akivaizdziai to ir vaziavo, abejoju, ar nors i vienas pamaldas nuejo. kiekvienam savo, nu bet ar Taize skirta vaziuot tik gert, etc.?.. Mano autobuse buvo ir labai mielu zmoguciu, bet besi…santys kur papuola kazkaip nesiderina, ka is tikruoju taize gali gauti. Tiesiog dabar vel galvoju apie kelione ir noretusi, kad grupe pasitaikytu ne tik pagert ten vaziuojanti.

Kiek pamenu, jau buvo šitoje temoje panaši kalba išsivysčiusi …
Kai praeitą vasarą važiavau su viena grupe, tai džiaugiuosi, kad nieks nieko neprisidirbo. Buvo tokių panelių “pasinešusių” tik ant benmdravimo su italais ir pan. , bet tik tiek. Niekas nei gerdavo, nei dar kokių nesamonių darydavo. Gal man tiesiog pasisekė Šypsena