ojj… gera ta tema malonus prisiminimai buvau 2 kartus… velniskai patiko ypac Oyakas ir nuolat aplink esantys labai grazus vaikinai ;D siemet vasara butinai vaziuosiu
buvau po kolkas viena karta bet ketinu sia vasara vel vaziuoti… ten labai fainai… ir butinai sia vasara reikes keliauti ten nerealu su uzsenieciais pabendrauti
Nuotaikos tokios, kad pirmom dienom Lietuvoj visų nekenčiau ir nerealiai norėjau atgal i Zagrebą! šį kartą buvo pats skaudžiausias išvykimas… Vos neverkiau kai paskutinį kartą sustoję prie autobuso i didelį ratą kartu su brolių Robu pasimeldėm paskutinį kartą… Ech… Nu nieko… reikia pasidžiaugti, kad viskas buvo taip fantastiška ir kad tiek daug gerų prisiminimų…
Craze, o su kokia parapija važiavai? Kaip tavo įspūdžiai?
Su priėmimu žmonių tai vargo turėėėjom, bet vis tiek fainai…
Todėl ir stengiuos nuvažiavus i Taize kuo mažiau reikalų su lietuviais turėti (aišku ne su visais). Bet kiekvieną savaitę Taize lietuviai ką nors prisidirba… ir čia jau turbūt nieko nepakeisim…
Žiauriai ačiū chebrytei, su kuria važiavau i Zagrebą. Geresnės grupės važiuoti į Taize turbūt negalėjo būti. Štai ką reiškia kai žmonės tikrai žino kur važiuoja…
Siūlyčiau įvesti kokią griežtesnę atranką ką vežti į Taize, o ko ne… Bet turbūt taip niekada nebus.
Adatelee, o su kokia grupe (is kokio miesto) vaziavai, jei ne paslaptis? As tai labai noriu i Taize, vaziuosiu pavasari ar vasara butinai (antra karta). Pernai jau ten buvau, tai kaip pastebejau, daug lietuviu ten tikrai vaziuoja gert ir … ka as zinau, kai grizti ir baraka ir randi geltonkase lietuvaite girta su italu besidulkinancius… atsiprasau, uz issireiskimus, bet kitaip to ir nepavadinsi, nes ta pana akivaizdziai to ir vaziavo, abejoju, ar nors i vienas pamaldas nuejo. kiekvienam savo, nu bet ar Taize skirta vaziuot tik gert, etc.?.. Mano autobuse buvo ir labai mielu zmoguciu, bet besi…santys kur papuola kazkaip nesiderina, ka is tikruoju taize gali gauti. Tiesiog dabar vel galvoju apie kelione ir noretusi, kad grupe pasitaikytu ne tik pagert ten vaziuojanti.
Kiek pamenu, jau buvo šitoje temoje panaši kalba išsivysčiusi …
Kai praeitą vasarą važiavau su viena grupe, tai džiaugiuosi, kad nieks nieko neprisidirbo. Buvo tokių panelių “pasinešusių” tik ant benmdravimo su italais ir pan. , bet tik tiek. Niekas nei gerdavo, nei dar kokių nesamonių darydavo. Gal man tiesiog pasisekė