Street Legal: Redline garazas. Rasykit klausimus cia.

Sito dar neturiu, bet anam Legale reikdavo gryst y Main Meniu ir tenai uzsiseivint…Šypsena

o kur sita fine tune specific parts iranki rast?

Girtas

O ka reikia daryti kad gauti naujas tackas ir kad prestizas greiciau augtu

Eik lenktyniau nakti, po 00:00 ir vaziuok kur zalia veliavele rodo.

Auto save sistema chia nieko nereik daryti:]

Uzveikia tas auto save Šypsena Sudauzai masina ar kazka panasaus ir uzseivina Cha cha

Be to kaip pasikeist visa masina ta prasme as sudauziau ja nepataisomai. Is kur gaut masinos remus (detales visos like) Cha cha Ir ar imanoma sugrazinti nupirktas detales ir kaip Šypsena

[dF]

nx nx ! krc … Kuo daugiau aš jį žaidžiu, tuo daugiau visokių nesamonių daros Pavargęs

1.kai tik install’inau (pirmą kartą) ėjo… viskas lyg ir gerai, tik kai jau įsižaidžiau - pradėjo ekranas mėlynas darytis Pavargęs įsijungi - arba ekranas mėlynas, arba i win išmeta ir End Task Pavargęs pz nx …
2. Kodėl negaliu dažyt mašinų ??? Krc viskas dažosi viena spalva (melsva kažkokia)

Ką daryt ??

Del remu… Paspaudus ant sumaitotu remu neatleidzhiant nutempi ant zhemiau kaireje esanchio apskritimo "repair". Arba gali ishkart paspausti ant apskritimo "repair all" ko pasekoje bus pataisytos visos detales(bent iki 94%)…
Del detaliu… Lygiai taippat nutempi norima detale ant apskritimo "sell". Visos detales kainos negausi. Jei detale susidevejusi, atitinkamai kris ir verte…

[LP]

na cia netiesa, procentas priklauso nuo to kiek tu ta detale dakaliai. gali buti kad nebepataisys ir iki 50%

Beje ka reikia daryti kai uzvarai i pirma vieta, jau leido i raudona garaza, bet tachkos nesikeicia ir nieko naujo Liūdnas

mane tai uzknise buvo tox bugas , pakeiciau lempa priekine nauja ir nerodo jos Šypsena tai gaunasi kaip su viena lempa vaziuoju Šypsena

Jo jo man irgi taip buna ir dar vienas bugas tai kai garazo sienos atrodo kad jos butu sukarpytoj ir istampytos i visaas puses kartais ir sustiklais taip buna

Šypsenabeje daugiau prestizo gauni nakti ar diena?Ir dar iskur gaut nauju tackiu a ir dar vienas klausimas ten kur yra tos lenktynes didziosios tipo reikia prestizo 700 ten kazkiek tai cia mano prestizo ar tackos?Nekaltas

kas tas awd?

Xebra ka daryt? Zaidimas nereaalei lagina(gatvese), neymanoma vaziuot normaliai… Norisi pradet gilintis i tuos tiuningus, bet kad net neymanoma isbandyti ka padariau gatvej!! Kaip pasalint ta laga???

Gal padesit pas mane kompas 1,2 ghz duron 256 ram win xp vaizduke 32mb.
Ir normaliai sitas game neina gal padesit bo jai buti viskas ok as padaryciau jiau toki tooning

vaizduske pastave labai silpna

PADEKIT! Please
Sedziu tam raudonam garaze ir neturiu kas veikt. Visus padarau su golf3 GTA rpm10000
Kas toliau esat nueje ir kaip?

pazaidus si zaidima susidaro toks ispudis, kad kai kurie programeriai nemoka kurt zaidimu. jie turi puikiu ideju taciau jiems nelabai jas sekasi igyvendint. Pvz pirmasis street legal, nu nzn zaidimas atrode labai varganai, o zaisti neuztekdavo athlon 1700mhz,256ddr,32mb video, tai reiskia, kad jie nesugeba sukurti gero, nasaus ir stabilaus zaidimo variklio. o dar bugai, na taip pat nesu mates ne vieno zaidimo turincio tiek klaidu. antrasis SL matau nera labai toli pazenges nuo savo pirmtako. zaidimas pradejo isnaudot directx9 galimybes ir ka? pagerejimo jokio, na gal tik automobiliu modeliai pradejo atrodyt ispudingiau. taciau sugebet isleist antra is eiles bugini zaidima ir dar tos pacios serijos…tai jau darosi nebesuprantama. gerai, tai gal ta kompanija nesisamdo beta testeriu ar ka? gerai uzteks apie kurejaus, pabaigai juos pagirsiu uz tai, kad jie vienintelai visoje zaidimu rinkoje rimtai uzsiima rimtu autosimuliatoriu zanru. matos, vargseliai, net licenziju neiperka…

Reiskia, kad masina varoma visais ratais…

Tai jiau zinau gal kokiu iseiciu.

O kaip sumazint lipdukus Nekaltas Nes jie ant kaip kuriu vietu det yra per dideli Šypsena

[dF]