Street Legal: Redline garazas. Rasykit klausimus cia.

Kai einu pirkti padevetu mashinu arba nauju mane ishmeta ish zhaidimo…kodel ka daryti direct x9 turiu ish cd instalinau
Tas pats buna ir pasirinkus free ride ir i garazha nueijus pasirinkus cars lot…LiūdnasLiūdnasLiūdnas kodel taip???Nežinau Del vaizdo driveriu kai juos pakeisiu mano kompo exploleris sugrybauja ir kompui shakes bus…nebepasileis…niekas.Ka daryti ir manau jog driveriai chia nieko deti…

Xebra gal zinot kokia ftp’ishke ish kurios galeciau parsisiusti STREET LEGAL :redline???

hdd.takas.lt arba megink digital.ktu.lt Mirkt Siaip take jau turetu but baigta uploadinta.

[dF]

Siuskis su eMuleGerai.Mirkt
Va man jau 297 MB beliko…

Xebra gal zinot kokia ftp’ishke ish kurios galeciau parsisiusti STREET LEGAL :redline???

Kaip ant to MC GT su V8 uzdet turbina ?

Turiu pora Q:
1.Kaip pardeti pirmas lenktynes (tarkim as jau turiu pirma savo tacka uz 15000 dol.)???

2.Kaip rinkti tuos perspekt taskas ???
3.Kaip uzdeti ant tackos NOSE turbina???
4.O ar imanoma sumazinti laginima sumazinant object details ir traffic’a???

va tai man iskilo…????????????Taip

sustoji prie varzhovo ir papypini jam Mirkt

na pas mane stovi gf2mx400(prasau nesijuokti), ir kol buvo seni draiveriai buvo lygiai tas pats kaip ir pas tave. vienintelis budas isspresti problema atnaujinti draiverius, o jei win grybauja tai be reinstall nieko cia nepadarysi

Skaityk ismok ir netingek paieskot ir nereiks klaust

FANTASTIC STATISTICS

EMER NONUS STREET GT su GT2 varikliu
TOP - 359km/h
[0-100] - 04.774sec
[0-200] - 09.145sec
1/4mile track - 227.9km/h, 11.364sec

Atsimenu ant pirmo Street Legalo y Remo buvau ygrudes V10 varikly…Cha cha Reikejo det 20-to colio padangas, nes su NOS’u 4-a saiba shliurem duodavo…Baisu, galia buvo 933AG… Tikras Zveris…Taip

Problema ishsprendzhiau tik vietoje 44.03 driveriu(jie su defektu) isntalinau 43.78 driverius thats all Laimingas

Pas mane dabar 44.03 driveriai…Nekaltas

Ir pas mane 44.03 (C:\NVIDIA\WinXP-2K\44.03) O is kur gaut 43.78 Nekaltas ir kuo jie geresni Nežinau

[dF]

Nieko pasake ciuvelis kad geriau ir tikit

na jau buvau benusivilias zaidimu iki iseis patch, kai pradejau atrasti vis idomesniu dalyku.
is pradziu nepastebedavau, kad yra tiek masinu modifikaciju, kai kurios labai ypatingos ir retos. pvz Golf 140 GTA: 2.6 lt variklis, awd, gera greiciu deze. standarte 245Hp (be superchargerio). o uztiuninau iki 499hp 523Nm Šypsena (eksperimentuokit su fine tune specific parts irankiu)
rezai:
top 283km/h
0-100km/h - 3.856
0-200km/h - 10.865 (sitas galetu but geresnis, bet reikia greiciu deze pareguliuot)
1/4mile 11.332
tokiu rezus vos su subaru SuperTurismo (dar viena reta modifikacija) pasiekti galima, o dar beto neviska isbandziau su tuo golfu…
beja retas modifikacijas galima netycia laimeti Šypsena, kas labai sunku, arba ieskoti devetu masinu aikstelej, ju kaina kone dvigubai didesne nuo iprastiniu tos rusies.
Taip, kad ieskokit ir jus tokiu idomybiu…

As ka tik ji atsisiunciau Šypsena Tai nusipirkau golfa Cha cha Ir meginau ji ten dazyt, bet kazkas nesigavo Cha cha Siaip pammeginau diena pavazinet jokio lago nera ftu ftu ftu. Be to valdymas kazkoks keistas pasuki masina ir iskart uzmeta Šypsena

[dF]

Na ne tai kad geriau bet rimtas 44.03 brokuoti…Ash tau sakau tik kai kurioms kortoms…44.03Veee

Noreciau paklaust durno klausimo: kiap useivint zadima?GirtasNežinauDrovusŽliumbia