Kai einu pirkti padevetu mashinu arba nauju mane ishmeta ish zhaidimo…kodel ka daryti direct x9 turiu ish cd instalinau
Tas pats buna ir pasirinkus free ride ir i garazha nueijus pasirinkus cars lot… kodel taip??? Del vaizdo driveriu kai juos pakeisiu mano kompo exploleris sugrybauja ir kompui shakes bus…nebepasileis…niekas.Ka daryti ir manau jog driveriai chia nieko deti…
Turiu pora Q:
1.Kaip pardeti pirmas lenktynes (tarkim as jau turiu pirma savo tacka uz 15000 dol.)???
2.Kaip rinkti tuos perspekt taskas ???
3.Kaip uzdeti ant tackos NOSE turbina???
4.O ar imanoma sumazinti laginima sumazinant object details ir traffic’a???
na pas mane stovi gf2mx400(prasau nesijuokti), ir kol buvo seni draiveriai buvo lygiai tas pats kaip ir pas tave. vienintelis budas isspresti problema atnaujinti draiverius, o jei win grybauja tai be reinstall nieko cia nepadarysi
Atsimenu ant pirmo Street Legalo y Remo buvau ygrudes V10 varikly… Reikejo det 20-to colio padangas, nes su NOS’u 4-a saiba shliurem duodavo…, galia buvo 933AG… Tikras Zveris…
na jau buvau benusivilias zaidimu iki iseis patch, kai pradejau atrasti vis idomesniu dalyku.
is pradziu nepastebedavau, kad yra tiek masinu modifikaciju, kai kurios labai ypatingos ir retos. pvz Golf 140 GTA: 2.6 lt variklis, awd, gera greiciu deze. standarte 245Hp (be superchargerio). o uztiuninau iki 499hp 523Nm (eksperimentuokit su fine tune specific parts irankiu)
rezai:
top 283km/h
0-100km/h - 3.856
0-200km/h - 10.865 (sitas galetu but geresnis, bet reikia greiciu deze pareguliuot)
1/4mile 11.332
tokiu rezus vos su subaru SuperTurismo (dar viena reta modifikacija) pasiekti galima, o dar beto neviska isbandziau su tuo golfu…
beja retas modifikacijas galima netycia laimeti , kas labai sunku, arba ieskoti devetu masinu aikstelej, ju kaina kone dvigubai didesne nuo iprastiniu tos rusies.
Taip, kad ieskokit ir jus tokiu idomybiu…
As ka tik ji atsisiunciau Tai nusipirkau golfa Ir meginau ji ten dazyt, bet kazkas nesigavo Siaip pammeginau diena pavazinet jokio lago nera ftu ftu ftu. Be to valdymas kazkoks keistas pasuki masina ir iskart uzmeta