Susiduriau su problema nusipirkau devil sport 2.5 varikliu paemiau visa varikli ishardzhiau ir perdejau i 3.6 su 6 n2o perejimais ir vat noriu ja testuoti bet rasho kad variklis neveikia kodel???Visas detales supirkau nebera nei vienos pazhymetos…Ka daryti ir kodel tai atsitiko???
man taip kartais buna kai varikli ardau tai reiskia kad kazkokkios detales nenupirkai ir neidejai arba nupirkai be neidejai nu krc reikemos detales variklyje nera
Windows 98/2000/ME/XP / Pentium III 450 Mhz or Higher / 32 MB 3D Video Card / 300 MB HD / CD-ROM: 4x or Faster / 64 MB RAM
VA cia minimalus reikalavimai. O pas mane Galima sakyti kai kur dvigubai geriau. Ir lagina . Padekit
tada perki po viena dali naujojo variklio
man tokiu budu pavyksta perinkti per kokia 3-5min i zymiai galingesni varikli, ir nepamirskit su fine tuning pakelt apsuku
Kaip padaromas awd?
as variklio apsukas pakeliu, bet yra dar galimybe reguliuoti tas asis kur variklio galvoj yra, ir feul injectoriu. tai va kaip jus nustatinejat situos du parametrus?
Kompas panashus kaip ir mano pirma irgi zurej lagino ! Banadyk sumazhint visksus parametrus ant LOW(nu spalvas ir kitas smulkmenas). Pas mane tada viskas susitvarke Antro matau ST neapsimoka isigyti del tu pachiu nesamoniu ir klaidu
Na man tikrai nelagina tai yra diena. Nakti isvis nelagija. Buvo viena syki sulagija, bet ir viskas Nezinau kaip ten jum lagija. Tarp kitko mano cd 360 MB uzima, o jusu kiek Ir kiek instaliuotas uzima pas jus
nu blyn kaip SycoraX sake darykit atsarginius seivus bet taip ir nepasidariau nes kazkaip uzmirsau ir deja issitryne bet C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save katalogas liko tai cia ir yra tie seivai?