Street Legal: Redline garazas. Rasykit klausimus cia.

Man atoro duoda pasirinkti bigger or smaller Cha cha

Susiduriau su problema nusipirkau devil sport 2.5 varikliu paemiau visa varikli ishardzhiau ir perdejau i 3.6 su 6 n2o perejimais ir vat noriu ja testuoti bet rasho kad variklis neveikia kodel???Visas detales supirkau nebera nei vienos pazhymetos…Ka daryti ir kodel tai atsitiko???

Man atoro duoda pasirinkti bigger or smaller Cha cha

Kas nors pasakykit ka daryt kad zaidimas nestabdytu gatvese vazinejant!!! (cel 1,7ghz,64mb GF4, 128DDR). Nejaugi neuztenka tokiu kompo prametru?

man taip kartais buna kai varikli ardau tai reiskia kad kazkokkios detales nenupirkai ir neidejai arba nupirkai be neidejai nu krc reikemos detales variklyje nera

Mirkt

Windows 98/2000/ME/XP / Pentium III 450 Mhz or Higher / 32 MB 3D Video Card / 300 MB HD / CD-ROM: 4x or Faster / 64 MB RAM
VA cia minimalus reikalavimai. O pas mane Galima sakyti kai kur dvigubai geriau. Ir lagina . PadekitNežinau

Na kad visas sudejau tame ir reikalas :\

Per nauja isardyk ir surink, man padedavo…

del varikliu: paprasciausias budas yra:

1. visa varikli issemi ir parduodi
  2. tada perki po viena dali naujojo variklio
    man tokiu budu pavyksta perinkti per kokia 3-5min i zymiai galingesni varikli, ir nepamirskit su fine tuning pakelt apsuku Mirkt

Kaip padaromas awd?
as variklio apsukas pakeliu, bet yra dar galimybe reguliuoti tas asis kur variklio galvoj yra, ir feul injectoriu. tai va kaip jus nustatinejat situos du parametrus?

Kompas panashus kaip ir mano Nekaltas pirma irgi zurej lagino ! Banadyk sumazhint visksus parametrus ant LOW(nu spalvas ir kitas smulkmenas). Pas mane tada viskas susitvarke Nekaltas Antro matau ST neapsimoka isigyti del tu pachiu nesamoniu ir klaidu Nekaltas

Na man tikrai nelagina tai yra diena. Nakti isvis nelagija. Buvo viena syki sulagija, bet ir viskas Šypsena Nezinau kaip ten jum lagija. Tarp kitko mano cd 360 MB uzima, o jusu kiek Nekaltas Ir kiek instaliuotas uzima pas jus Nekaltas

[dF]

Man zhaidzhiant keleta kartu kompas restartavo Liūdnas visa laika kai vazhiuoju. Kada patchas bus, kas zhino?Nekaltas

Pas mane irgi nelagina :\ keistoka kaip sako kiti kad lagina na ir pabandykite ne ant 32 bitu zhaisti ir matymo toli sumazhinti

As nieko nekeiciau kaip instalinau taip ir yra Cha cha

[dF]

kaip pakelti prrestige. as is tisai lenktyniauju diena/nakti o jis is 250 neislipa

Reishkia mashina prasta
Blogai
Pas mane devil racing kabrioletas ir kai tik ji nusipirkau varikis 3.6 ishkart prestizhas 100 pasikeleGerai imesiu veliau jo nuotrauka

Ir kabrioletu yra? Ydek butinai screenshota.Šypsena

nu blyn kaip SycoraX sake darykit atsarginius seivus bet taip ir nepasidariau nes kazkaip uzmirsau Šypsena ir deja issitryne bet C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save katalogas liko tai cia ir yra tie seivai?

pas mane golfas ir as su juo visus darau Cha cha

tai eitu man kitu seivus isideti?