Street Legal: Redline garazas. Rasykit klausimus cia.
Pabandžiau prieš metus laiko ir po valandos buvo uninstall. Per daug neaiškus, valdymas belenkoks ir t.t Buvo užmestas iki paskutinio patcho, bet visvien užeinant ant kokios detalės crash. Jau daug geriau Gearhead Garage kurį prieš n metų žaisdavau, tik gaila, kad ten važinėti nebuvo galima. Bet paskui jį vėl pamėginau prieš pora metų. Nebetas jau, nos ir jau old skūlas, bet ir tinkamas tik šiukšliadėžei…
Si tema skirta pagalbai zaidimui Street Legal: Redline. Visos zinutes su klausimais "is kur parsisiust" ir pan. bus trinamos. Taigi, rasykit neaiskius klausimus apie masinu tiuningavima, skirtingas detales ir pan…
DEMESIO
Rastas rimtas bug’as. Zaidimas istrinta save file’us. Katik praradau savo 22 dienu ir $190 tukstanciu save faila. Darykites atsarginius save file’us ir dekite juos i kitus folder’ius, kitaip bus blogai.
kaip tu sugebi nakty aplenkti savo konkurenta? ar savo pirma masinai varikli keitei ar nosa dejai? nes be nieko neimanoma
Cia apie dienos ar nakties lenktynes? Jei apie dienos, tai nesugebu, dazniausiai isitrenkiu i medi ar stulpa. O jei nakties, tai nuvaziavau su perdarytu "Golfu". Buvau pakeites visas variklio, bei pakabos detales ir idejes NOS’a. Tada nesunku Aisku, priklauso pries ka lenktyniauji, jei nepasiseka, gali lenktyniaut pries labai stipru priesininka ir gaut malku… Bet daznai pirmam kartui duoda lenktyniau pries kita Golf’a ar koki Del Sol’a.
O kaip ta NOS’a naudot?As nusipirkau ta nos,kur i bagazine ir detale,kuri montuojasi prie variklio,bet man vistiek tie nosai neveikia Ka dar reikia padaryt,kad veiktu?
Turi viskas veikt siaip. Spaudi "N" raide ant klavos vaziuodamas, ir turetum girdet "NOS" garsa, bet pagreiteja tai neryskiai. Ir kaip suprast tau "neveikia"? Ar vaziuojant pagreitejimo nesijaucia ar apskritai detales neisideda?
Shiaip nosas teprideda apie 50-100 arkliu
Man detales isideda,bet kaip vaziuoji ir spaudi n raide,tai nesigirdi jokiu nosu.Kiek ish viso detaliu reikia,kad veiktu?
Kaip jūs ten surandat kurias detales dėt? Man ten tik kokia kas 10 tinka tam golfui. NOSas irgi nekaip veikia, beveik nesijaučia jo O draginant gal galima pasistumdyt labiau?
hehe as irgi uzsiknisau beieskodamas
, o pasirodo virs tu daliu kur tau tinka yra nupaisyti du zenkliukai:
- strelytes kurios reiskia kad pas tave tokia dalis yra bet galima keisti i sita
- masinyte kuri reiskia kad pas tave tokios dalies automobilyje nera, bet ji tinka ir ja galima ideti.
o dabar man rupimi klausimai:
- ar neisejo koks patchas o tai mano senukas nevelka
- kaip uzsikalt babkiu, mane visi padaro, nors dabar varau su golfo GTA variantu
- kaip padaryt normalu stabdyma, nes dabar tik pristabdyk ir taves ant kelio neber
[quote]pIscIs rašė:
eXPlosion rašė:
ar jum nemirga vaizdas garaze?
beje norint nos isideti kokiu detaliu reikia? baliono, kazkokio vamzdelio nepamenu pav. ir ko dar? niekas nebesiderina
reikia tokios dalies ant variklio feul injector dedasi
[/quote]
cia as tau pasakiau pagal senaji , nes tuo momentu dar neturejau redline. o sitam as neatsimenu kaip dalis vadinasi
psicis dėkui Beje, ką reiškia tos strelytės ir dar kažkoks schudas šalia? irgi pabandysiu perdaryt GTA variantą
O kaip reikia nusistatyt,kad zaidziant rodytu FPS?
cia as tau pasakiau pagal senaji , nes tuo momentu dar neturejau redline. o sitam as neatsimenu kaip dalis vadinasi
[/quote]
tai reiskia uztenka 2 daliu? kaip rase SycoraX ash paspaudu n girdisi kaip nosas leidziasi bet pagreitejimo jokio nejauciu, beje nitro tai rodo kiek noso liko? o ka tada turbo?
Nu ir ash radau buga Panashus buvo ir pirmoj dalyj Tik dabar ne po vandeniu varineji, o ant vandens
Del turbo as neisitikines, gal kaip turbo chargeris dirba? Nzn…
DEMESIO
Rastas rimtas bug’as. Zaidimas istrinta save file’us. Katik praradau savo 22 dienu ir $190 tukstanciu save faila. Darykites atsarginius save file’us ir dekite juos i kitus folder’ius, kitaip bus blogai.
radau ir as buga, vienam nuvaziavime nuo autobano masina nukrenta i nezinia
cia dar vienas bugas kiek ejau i zaidima nieko bet viena kart pastrigo pats zaidimas ir teko restart
Patarimas nedekit jokio NOS iki iseis patch , nes jis beveik neduoda naudos tik mase didina.
kas del sunkios pradzios - nusipirkit brangiausia golfa. jame jau bus superchargeris, tad nereiks sukti galvos del detaliu pirkimo ir statymo, galit nebent ratus didesnius uzsideti . lenktyniaukit pradzioj tik nakti. jei sugebesti laiku nuspausti akseleratoriu turetumet laimeti loskit tik del masinu - daug daug geresnis uzdarbis. pradzioj isloskit dvi-tris, tada visas parduokit ir nusipirkit mitsubishi ar subaru, o tada jau lengva zemele , istato turbina, darot awd, jei nera ir galima sakyti visos lenktynes laimetos (bent jau nakti) , bent jau man taip pavyko… dar patarimas - per viena reisa nevaziuokit daugiau 4-5 lenktyniu, nes padangos ilgai nelaiko ir jus pralaimesit.
taip pat jei sunkiai sekasi laimeti dragus, galit pabandyti nuimti visas nereikalingas detales (duris, sedynes, sparnus, lempas)…
o siaip manes neapleidzia nuojauta, kad zaidimas buvo isleistas 80% baigimo stadijoje, nes niekaip nesuprantu kur dauguma detaliu turinciu uzimti vietas kataloge