Agent13: neblogai parasei .
DEMESIO! radau galinga buga - jei jusu moniko meniu rodo kokiam hz rezime jus dirbat turetumet pastebet kad rezimas nezmoniskas(pvz man:640x480x120hz!) kaip zinia tai letina geima. taip kad begat i directx ir help lape spaudziat ovveride, ten nustatot 85hz
zodziu ish visu kalbu supratau kad geriau jo nesisiusti
kol neishleido patch
ce panasiai kaip su Matrix reloaded 1 diena ishejo patch kai ji ishleido
Kodel aukstas Hz letina zaidima? Pirma kart girdziu.
o man taip jau yra ne pirma karta. beje pagal ideja kuo auksttesnis hz, tuo aukstesni signala turi isduoti video cardas, o aukstesnio signalo generavimas apkrauna video proca.
Karoci kaip viskas ten vyksta nzn, bet pagerejimas akivaizdus(bent jau mano atveju)
taip pat, kodel negalima pabegti nuo mentu? as bunu kitam mapo gale o mentu vistiek neatsikratau, o tuo tarpu bauda auga astronomiskai.
ir dar, kaip nakti galima losti is tacku? man tai neduoda pasirinkti jokiu laimejimu. Is babkiu varyt negaliu nes pas mane tik 8000$, o maziausia suma 10000$.
del tu nos, siaip as issemiau tuos balionus is tachkos, tik statistikoj kaip buvo 1349kg, taip ir liko. Jokio pagerejimo
dar ir kaip apsimoka. Jeigu mano senukas(c1.1/256ramm/gf2mx400(pointview)) pavelka tai tavo turetu vilkti
sorry, paziurejau anketoj tavo pc parametrus, tai gal ir suklydau
Is masinu lenktyniaut iseina. Tiesiog ishsirink priesininka kuris turi parasyta "Pink Slips" prie nick’o ir viskas. O diena tai lenktyniaut neimenoma… stabdo, mentai neatsikabina ir pan.
Kaip parduoti detales ?
Beje turiu klausima:
Ten kur ira skiltis Pro tuning pas mane tuscia(bent jau kai turiu golfa).
Kapotu pairinkimas tik 1 kitoks.
Vienuzodziu.Ar duodamos detales priklauso nuo masinos?
as taip speju kad taip. o del kapotu, golfui radau tris(du paprastus ir viena tuningini)
geras, pasirodo turiu laimejes dvi tachkas!
Tai kiek suprantu tai laimi prieshininko? Nu tada reikes man eit ir mashinu prisilosht
e patarkit kokias detales det i golfa kad laimet pirma draga.Nes man dazniausiai duoda kovot pries stipresnius
Nu tas golfas … Perdarau visą į gta, tuningą padariau, iki paskutinio cento viską supirkau, bet bėgių perjungimas tai nežmoniškas Pradedu startuot tai golfas kai pradeda riaumot, važiuoja ant 20 bet antro bėgio niekaip nesugeba įkalt, galų gale jei šiaip ne taip įkala, tai užmeta mane kur į krūmus - ir turiu daryti CTRL+ALT+DELETE kad nepraraščiau mašinos
Draginau pries kazkoki asila diena ir zinot ka?Laimejau bet poto ant atostrados uzvaziavau tada metai pradejau gaudit tada begau begau ir pasitaike kamstis ir tada…As tai ir galvojau kad taip bus bet ne vistike butina gi psivazinet po autostrada ir potu lenktyniu nuejau i minusa -1860$
Nusipirkau cielaGTA golfa.Biski pakeciau idejau NOs ir viskas kaip is pipkes veikia.Laimiu pries atrodo zymiai brangesnes masinas ir vargo nematau
nu daznis cia kazkaip nieko detas man atrodo , juk ant tokios rezoliucijos nedesi 85hz akys ir taip gadinasi
tai kas tas yra turbo?
oro kompresorius, isisukantis nuo ishmetamuju duju
STATISTICS
MC GT B-SERIES
Top speed - 241.7km/h
[0-100] - 04.894sec
[0-200] - 18.823sec
1/4mile track - 174.1km/h, 12.969sec
Shimutshibu Focer RC300
Top speed - 249.5km/h
[0-100] - 05.629sec
[0-200] - 17.154sec
1/4mile track - 166.9km/h, 13.031sec
EMER Nonus street
Top speed - 248.9km/h
[0-100] - 05.413sec
[0-200] - 17.866sec
1/4mile track - 169.7km/h, 12.911sec
ISHMA Enucla
Top speed - 203.8km/h
[0-100] - 6.653sec
[0-200] - 36.426sec
1/4mile track - 149.6km/h, 14.598sec
VISI BANDYMAI ATLIKTI SU MANUAL TRANSMISION IR ORIGINALIAIS AUTOMOBILIU VARIANTAIS(be tuning)
Taip pat labai idomu kokius rezus pavyko isvystiti jums, ir kokiu daliu pagalba