Sapnai (reikšmė, etc.)

gal greit su juo susitiksi … na bent jau man teip buvo …

dar zinau, jei daznai sapnuoji ta apti zmogu, kuris yra toli nuo taves … reiksias kaz kas ji kamuoja kazkokios problemos …

karta susapnavau, kad ima klibet ir krist mano dantys. Sapnas buvo labai ryskus ir tikroviskas, tad pabudusi niekaip negalejau jo ismest is galvos.Tiesiog del idomumo nusprendziau pasidometi tokio sapno reiksme… visi sapnininkai rase apie gresianncias ligas ir artimuju mirti.Ir nemelavo. Mire mociute…paskui dede, tada seimos pazistamas (nesenas zmogus), galiausiai autoavarijoj zuvo 4 metuku pusbrolis… visos mirtys per pusmeti… kartais galvodavau, kad sapnas buvo pranasiskas, bet su laiku ispudis mazeja ir viskas pradeda atrodyt, kaip sutapimas… Tik pries keleta menesiu ir vel aplanke ryskus sapnas. Vel dantys. Po keliu dienu - senelio mirtis Liūdnas …vel sutapimas?

as manau,kad nereik visada tiketi sapnais…
daznai jais tiesiog atsiskleidzia musus pasamoneNekaltas
pranasingi jie tai tikrai retai buna…Cha chaTaip

Na as irgi sapnavau toki pat sapna apie dantis, gal pries puse metu, jis tikrai buvo labai ryskus, bet gyvenime tai nieko tokio baisaus nenutiko. Gal tu paprasciausiai turejai kazkokia nuojauta del senelio ir butent todel vel susapnavai toki pat sapna? Nekaltas

aš irgi esu sapnawus kad krenta dantys…tai kitą ar dar kitą dieną mirė senelisLiūdnasLiūdnasŽliumbiaNežinau

Na, galbut tai buvo ir nuojauta… kazkur esu skaicius, kad visi sapnai kyla is zmogaus pasamones, kur susipyne ivairus patyrimai, nuojautos, norai, baimes, matyti vaizdai, fantazijos, etc.
Dar prisiminiau, kaip mano drauges mociute, nakti pries numirdama, pati susapnavo savo mirti.

Labai daznai sapnuoju erotinius sapnus Nekaltas Ka tai galetu reiksti? Mirkt

Tikėjimas kalbant šia tema iš vis slidus reikalasŠypsena Bet su sapnais juk taip yra, - nei labai patikrinsi, nei pačiupinėsi, nei pamatuosi. Tik patikėsi arba ne. Bet kalbi apie tąa pranašaujančia sapnų galią? Gal jau tai minėjau kalbėdama apie sapnus kitur, bet jei taip, tai pasikartosiu. Manoma, kad pasąmonėje neegzistuoja budriam gyvenime veikiantys dėsniai - taigi, laikas, erdvė reiškiasi joje (ir per sapnus) visai kitaip. Todėl taip vadinami pranašingi sapnai galimi. Ir tai, ka raše arbatta apie močiutę, pasitaiko ne taip jau retai. Yra daryta įvairiausių tyrimų, pasirodė, kad didžiuosius sapnus (Jungo terminas), taip pat ir pranašingus, dažniau sapnuoja seni žmonės. Kai gimstam, sąmoningasis "aš" tarsi išnyra iš pasąmonės jūros, taip ir senatvėje - po truputėlį vėl grimztame atgal…

Šiaip tai daug ką gali reikšti. Erotiniai sapnai - vieni tipiškiausių, dažniausiai pasitaikančių. Beje, irgi būdingesnių jauname amžiuje.
tau tai galėtų reikšti, galima mėginti suprasti tik žinant sapno turinį, tai kas vyksta su tavimi šiame gyvenimo etape ir t.t.

Kai man krinta dantys žinau, kad susipysiu su kuo nors.

O skristi sapne teko du sykius. Niekada nesapnavau nepabėganti - skuodžiu nerealiu greičiu. Taip pat nesapnuoju esanti nuoga prieš grupę (mano artimuosius kankina tokie sapnai nuolatos.
Kartais būna, kad sapne esu visai kitas žmogus arba stebiu viską iš šalies, tačiau galiu keisti siužetą (tarsi žinau, kad sapnuoju).

Fui, kaip negraziai tu cia… Cha cha

Mhm,aciu Mirkt

bent jau mano gimineje jei susapnuoji kad atsisveikinant arba pasisveikinant pasibuciuoji su tos pacios gimines zmogumi-liga Nekaltas
bet kaip speju pas tave kitas variantas Šypsena

kaip aiskinates savo sapnnus? pavyzdziui as - atmetimo principu: pirma atmetu tuos fragmentus kuriuos galiu susieti su savo isgyvenimais, mintimis, antra - su ispudziais, ypac ka maciau per tv. o po to tai kas lieka (jeigu lieka)indentifikuoju, susiaurinu iki vieno pagrindinio objekto ir pabandau prisiminti ka jis reiskia pagal tradicinius sapnu aiskinimus ir ka jis (ar ta situacija)gali reiksti is psihologijos poziurio. Šypsena
pavyzdziui neseniai sapno vaizdinius susiaurinau iki kraukles, egzotiskos, nedideles kriaukles, ant kurios isbraizytas neryskus ornamenstas. rodos jos buvo 2. musu tradicija apie toki daikta nieko nesako. idomu ka apie tai gaetu pasakyti psichologija. knewkt , a? Šypsena
(p.s. pries savaite po 3 men issiskyrimo is svetur grizo daugas, tuo metu mes nakvojom jo tevu namuose; taip pat rupinuosi namu interjeru, pirkalioju dekoratyv elementus, bet apie kraukles niekad nepamasciau, jos manes ypatingai nezavejo)

teisingai supratai …Cha cha

Pabandysiu kazka atreaguot, bet svarbu visa sapno visuma. Zinai, juk kartais atmetama kaip tik tai, kas svarbu, nes samoningai atrodo "nesamone", trivialu, nereiksminga.
Dar svarbu, kokios asociacijos tau iskilo:

• draugas;
  • interjeras, rupinimasis namais.
    Gal dar kas nors? Kokias asociacijas dar kelia kriaukles?

Nezinodama taves ir viso sapno, is tiesu galiu reaguoti tik bandydama isplesti kriaukliu, kaip simbolio aiskinima.
Kriaukleje "auga" perlai.
Kriaukles daznai siejamos su Afrodite, gimusia is juros putos…

Tavosios asociacijos tarsi labiausiai sietusi su "afroditiskaja" simbolika? Grozis, namai, rysys…

Papasakok visa sapnaŠypsena Jei nesinori viesai, rasyk privaciai.

Buna sapnuoju nuotraukas.Sianakt sapnavau,kad teta is nuotraukos iskerpa mano atvaizda,o nuotr.lieka kazkas kitas,lyg mano vyras.Suprantu tai kaip issiskyrima.
Toliau sapnuoju kitas nuotraukas,kur as su pussesere-mes panasios,kaip dvynes,bet dar vaikai ir su kaspinais.Kitas nuotr.renku nuo zemes.Jos lyg slapios,lyg jau isdziovintos.
Idomu ka reiskia nuotraukos ir sukes.Jei galit,pakomentuokit.
Siaip domiuosi sapnais,daugmaz nujauciu reiksmes,bet norisi tikslumoŠypsena

Kas gali man ka pasiulyti del tokiu dvieju sapnu, kuriuos karts nuo karto sapnuoju:
pirmas, kad begu, bet negaliu begti, man tiesiog neiseina;
ir antras, kad kambaryje bandau uzdegti sviesa, o vistiek tamsu, kad ir kiek sviesu bedegciau.
Nezinau kodel zinau, bet zinau, kad sitie abu sapnai yra 100 proc. susije.

Sapnuoju kasnakt. Nevisada suprantu savo sapnu prasmes, bet kartais jie tiesiog issipildo. Jeigu mirsta man artimas ar pazistamas zmogus, po laidotuviu visada ji susapnuoju kokius tris ar keturis kartus. Jeigu susapnuoju senai matytus draugus ar pazistamus, tai poto jie man visada paskambina.
Laimingas

siaip sapnai tai tarsi kazkokie signalai nuo musu paciu apie tuos dalykus kurie mumis labai svarbus,bet arba mes vengiame tai pripazinti arba garsiai nekalbame…
daznai mano sapnai buna visai ne i tema,tokie kuriu visai nesuprantu,beeet isigilinus galima susivokti,taip pat yra pasitaike ir tokiu,kurie nutikdavo ateityjeŠypsena
sapnai daug ka reiskia,taciau ereikia 100% pasiklaiuti tais sapnininkais,nes vienas dalykas tinka vienam o kitas visai kitam tad teigti tikrai negalima,kad tie paasikinimai tau reiks ta patiMirkt