sianank buciavau drauges vyra, tei nereiskai kad jauciu jam simpatija, na supranti …
O saip turejau omeny apskritai …
kaz kas man sake, jei buciuoji (turiu omeny ne koki ten llaiziaka) ar apkabini, laiku nuo jo nemalonumu …
jei buciuoji giminaiti, busi apsupta seimos siluma ir rupestingumu .
O vat su vaikinu - tai lauk neistikimybes
del paskutiniojo tai ka zinau …
gal kas nors buvo susapnave …
???
Pamėgink paklausti savęs, ka tau reiskia nėstumas? Ar tai džiaugsmas, ar vargas, ar rūpestis? Gal tai - naujas gyvenimas? Arba - kazkas, ką labai sunkiai "nešioji", "gimdai" - kaip kokia nors idėja, kūrinys? Gal tai susiję su tavo artimaisiais kaip nors?
Buti nėščiai - tai dar ir tapti motina, o taip pat - patvirtinti savo moteriškuma. Galbūt susiduri su tuo, kad baigiasi gyvenime koks nors etapas ir tampi moterim, ta prasme bręsti?
Neštumo, o ir naujagimio simbolika talpina labai daug reikšmiu. Apie ką tau "siunčiami" sapnai galima suprasti tik iš tavo asmenines perspektyvos.
Iš tiesų, "nežinau atsakymo", jei turi omeny tokį, kurį duoda sapnininkas. Jei įdomu tavo, asmenine šio sapno reikšmė, svarbu žinoti platesnį kontekstą. Tiek sapno erdvės, tiek tavo gyvenimo. Kaip tik dėl to, ir parašiau
Beje, yra pasakoję sapną, kuriame yra tik bučinys, bet nėra kito žmogaus. Tik jausmas.
Kai kurie zmonem gali kalti ir kalti i galva, kad sapnas be asmeninio konteksto nieko nereiskia, bet tai bus tik laiko gaisimas… geriau ne nesivarginti…
fast sex, fast food, fast x ?
Aš mokinuosi kantrybės… Labai sunku kartais, ir pratrūkstu. Skaistykla!
Beje, kartais ir be asmeninio konteksto sapnas gali turėti reikšmiu. Jung’as sako, kad yra didžiųjų sapnų, kurie yra daugiau kolektyvinės pasąmonės atspindys. Jie gali tiesiog "ištikti" žmogu, mažai susijusiai su jo asmenybinėm realijom, ir tuose sapnuose archetipiniai dalykai buna "nuogi".
Gali būti, kad vienas čia minėtu sapnų (googy apie Mergelę Mariją) panašus į didįjį, nors ir nesu tikra… Kaip tik dėl to jo niekaip nekomentavau, nors labai atidžiai perskaičiau.
P.S. pataisiau sakinį. Ir dar - didieji sapnai ypatingai reti. Dažniau ateina žmonėms, kurie kitų akimis bent jau šiek tiek bepročiai
Na apie archetipus ir pan., visai neprosal butu pasneketi ir temoje apie reinkarnacija, bet kol kas tingiu uzverst galva papildomomis mintimis… ir taip gana
Greičiausiai šitas sapnas daug lengviau atkoduojamas, paslėptų prasmių gal ir nėra (taip spėju)… Galbūt atitinka kažkiek realią situaciją? T.y., tenka paslapčia rūkyti, susilauki priekaištų, o norėtųsi drąsiai elgtis? Būti mažiau priklausomu nuo tėvų (šiuo atveju mamos) draudimų?
Shianakt sapnavau kad buvau parduotuvej ir norejau pavogt kazkokio gerimo ir pavogiau, bet dabar prisiminiau kad buve ir daugiau sapnu kur vagiu ar kazhka mushu. Kazhokia kleptomanija ir agresija sapnuoju kartais. Vagiu gal del to kad zhinau kad gaut kazhka lengviau pavogt nei uzhsidirbt.
Yra (buvę) tokių bendruomenių, kurios sapnus vertindavo kaip tikrą dalyką: jei sapnuoji, kad kažkas tave apvogė, gali reikalauti iš to žmogaus atlygio. Šito daugiau nekomentuosiu, bet turint omeny, kad sapnuose atsispindi pasąmonės "darbas", verta prisiminti, kad moralė - sąmoningojo aš reikalas.
Panašu, kad tau kažko labai trūksta ir reikia. Galbūt turi poreikių, kurių neišeina patenkinti. Ir nebūtinai materialių - gal trūksta rupesčio, dėmesio, meilės? Su mušimu tai visaip gali būti - negaliu kaip nors komentuoti, nes nežinau, kaip tai buvo sapne, nei kokia yra tavo situacija.
sianakt tarp eiles kitu dalyku sapnavau, kad kazkaip bunant kompanijoje mums prisireike kazkam tai ir mums atnese keturias baltas labai simpatiksas ir mielas ziurkes Zinojau fakta, kad tai ziurke, bet greiciau ji panasi buvo i miela pukuota ziurkena, kuri laikiau rankose… Labai jau ryskiai jas sapnavau…
sapanavau neseniai sapna, ateina motina is darbo su pasu ir darbo knygele, visa nuliudusi ir sako, kas ismete is darbo … butent ta dena, sugrizusi , rieze, kad jai nedaug liko dirbt …
jeigu sapnavote, kad mokat skristi, tai ir skriskite… nesliauziokit… nesislepkit pakampese, nebijokite… ishskleiskite sparnus ir skriskite ten kur norite…
Nu labai idomus aiskinimas Gal cia laikas darba keisti ? O gal bendradarbi, kuriam mirksiu jau visa menesi ir uzuominas laidau, i sokius per prievarta nusitempti? Teks pamastyti, kas ten pas mane ne taip.
Jau keleta naktu is eiles sapnuoju viena ir ta pati zmogu,ka Jusu manymu tai galetu reiksti?Kiek pasisneku su kitais,visi sako,kad tas zmogus galvoja apie mane ir pan.,ar tai galimas paaiskinimas?
Taip aiškinti gana populiaru, bet manyčiau arčiau tiesos būtų, kad apie tą žmogų galvoji tu. Gal jis tau svarbus pats, o gal ir ne taip tiesiogiai. Pvz, svarbu, ką tas žmogus tarsi reprezentuoja (tarkim, jėga, jausmus, autoritetą ir t.t.)