Sapnai (reikšmė, etc.)

Apsisuki ir atgal į Žemę Taip

daug visokiu reiksmiu… siaip manau dauguma sapnu - ‘kaikuriu ivykiu misraine’… o pvz, mano mama pasakojo, kad kazkada jai tevas (jis mires) prisisapnavo, suristas, balkone stovejo ir prasesi i namus… jinai is pradziu neileido… o veliau ileido… sake, po to sapno gan ilgai jai nesiseke… o paskui jai kazkas isaiskino, sako: "dvasios niekad neapsigyvena namuose… i namus ileidai piktaji, del to ir nesiseke…"… mano nuomone… tikrai buvo gan ziaurus periodas (po tecio mirties) gal kokius 6 metus vien pravalai…

Apsidziaugciau suprates, kad manes laukia dar daug daug daug svarbiu darbu ir vos tik prabudes susimastyciau ka galeciau padaryti tokio, kad palengvinciau zmonijai (teciui, mamai, sesei) gyvenima (jog jiems gyvent butu taip gera, kaip rojuj) Mirkt

butent Taip atgal i zene, t.y. kazkur atgal, kur salia nebebus seimos, o viska turesi atlikti pati…
Žvaigždė

… idomu, kokia makalyne mano pasamonej, kad beveik visi, kuriuos atsimenu, sapnai man pildosi, beveik visada - a t v i r k s c i a i Taip, tai net baisu gera sapna susapnuoti Apakęs Cha cha

nezinau-kazkada girrdejau-kad kai sapnuoja zmogus daug daugiau pavargsta nei siaip

aš kažkada sapnauvau prieš vieną išvyką kad nusikirpau plaukus, o mama sakė kad plaukai reiškia kelionę.
vadinas pagal idėją turėjau niekur neišvažiuot, nes :nusikirpau: kelionę…
aš įrodžiau kad tai netiesa!
vis dėlto važiavau kur norėjau…
waLiežuvis

o kaip tada su raunamais dantimis…?Nekaltaskelis kartus sapnavau-bet nieko nebuvo…Ne

nors kitiem pildesi…

gal per sapnus mes patys prisikalbam

netikiu sapninkaisNe nors kartais juos atsiverciuŠypsena
kazkaip abejoju kad musu pati samone (juk ji kontroliuoja sapnus) gali numatyti akzko tokio "tiksliai absraktaus" -isgirsi naujiena, ar gausi laiskaNekaltas
Taciau susapnavus kazka keista ar kaip bandau ispei ka tai reiskiaNekaltas
Kartais jei tieisog atskleidzia tikra realybe kurios as nenoriu pripazinti… Taigi sapnai man padedaTaip

Sapnininkai gali buti įdomus kaip kultūros dalis, apibendrinta patirtis, pavyzdžiui toks Artemidorus II a. apibendrino 3000 sapnų ir išties nemažai padirbejo juos aiškindamas. Galima vadinti jo darbus sapnininku, galima - sapnų analizės veikalu. Nes domėjosi jis ir tais žmonemis, kuriuos analizavoŠypsena
Sapnai kalba simboline kalba - gal kartais vietoj sapnininko galima atsiverst simboliu žodyna? Paskaityti pasakas ar mitus? Kažkokie motyvai gali padėti susivokti, kodėl vienas ar kitas sapnas aplanke būtent tave, būtent dabar.

sako tai priklauso nuo menulio fazes … jei yra pilnatis, jis isipildys … man tei buvo kelis kartus .Nekaltas

Aš turiu labai neblogą "Karmos sapniniką" bet jis tik paaiškina simbolius, kurie parodo kur tuo metu stavi viena ar kita planeta ir kaip tai veikia tave, kokių įvykių gali tikėtis ir pan. Gaila, kad jis suprantamas tik turintiems astrologinių žinių.

O mano mama visada susapnuodavo giminaičių mirtis. pas ją sapnuose apsilanko giltinė ir pasako, kad ruoškis, po xxx laiko ateisiu paimti tavo mamos, sesers.
jai taip pat pasakė kada gims mano dukra ir kas ji bus užaugusi. mama niekam nesakė kas, bet parašė į vokelį, kad mūsų neužprogramuotų. Gimimo data buvo absoliučiai tiksli Baisu

Aš dažnai sapnuoju, kad šoku su balta suknia sode arba, kad ateina Marija ir mes kalbamės ką man reikia padaryti.
man net šiurpuliukai bėga dabar…

Na toks sapninkas gal neaiskina tradiciniu sapnu reiksmiu, tada yra gal idomu kaip kulturine knygaNekaltas
O del simboliu sutinkuTaip Juk negali but taip aiskiai viksas visada pasakyta…

TAU DAR GERAI-mARIJA TAI GRAZU…

bet as bent koki karta i pora menesiu ateivius sapnuoju…kosmosa…
Žliumbia

tokie sapnai dazniausiai po lietaus buva-po zaibu…Nekaltas

Išties, yra žmonių turinčių ypatingą regėjimo dovaną ar intuiciją - tokį žinojima, kuris grindžiamas neapčiuopiamais ar nematomais dalykais.
Šiaip gražūs tavo sapnaiŠypsena
Knieti komentuoti, bet, manau, nedera, be sutikimoLabas

Pries keleta metu labai domejausi sapnais, net perskaiciau keleta knygu, jose buvo pasakojami ivairus dalykai, pvz kaip suprasti jog sapnuoji?Nekaltas o tai pasirodo labai elementaru, tereikia sapne pamatyti savo rankas, aisq ar cia tiesa nezinau, nes paciam neteko to patirti, bet daugelis zmoniu pasakoja ivairiai apie sapnus, ir knygu yra ivairiu, vienose vienaip pasakojama kitose kitaip, taigi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, ir kiekvienas sapnas kiekvienam zmogui gali tureti vis kitokia prasmeLaimingas

Komentuokit ir analizuokit kiek telpa, o aš pasakysiu ar panašu.
be to galim čia vis parašyti ką sapnavom ir aptarti, tapsim profesionalai praktikai.
mokytis kartu - smagiau.

Ne visi sapnai mano gražūsNe, kartais sapnuoju karą, kad visi šaudosi, viskas griūva, nušauna mano vaiką, mamą, vyrą tik manęs niekada. Per mane kulkos pereina ir dingsta. šaukiu, kad liautųsi žudę vieni kitus ,verkiu ir pabundu. Pagalvė būna šlapia.

Arba dažnai sapnuoju, kad pasiklystu miške ir bijau. Tada ateina toks nykštukas ir mane nori nusivesti ir duoti karūną. Man jos nereikia, nes aš tik noriu namo. Tada randu mažą paliktą žmogutį ir atskrenda baisi varna ir man sako: tu prakeikta, turi palikt tą vaiką ir eit karūnos būsi miško karalienė ir slėpsi vaikus. Aš labai jos bijau, bet pasakau, ne … ji išnyksta, bet aš einu ir randu senukus, luošius, paprastus žmones ir bandau susitarti, kad ieškotume kelio, bet jie kažko ant manęs pyksta…
Tiesa turi rankse kažkokius daiktus, kas kirvį, kas stikliuką. Ir aš žinau, kad surinkus tuos daiktus visi rastume kelią, bet nedrįstu to jiems pasakyti. Atskrenda varna ir sako, jūs visi mirsit, nes tu - jų išsigandai. ir visi kažkur krentam… Baisu - gana dažnai sapnuoju šitą sapną, po jo kankinuos kokias 3 dienas.

man buvo keistas sapnas Laimingas

http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/181781-=(2130125
984

Aktuali sapnu tema.
Esu didzioji sapnuotoja,kiek zinau ne visi sapnuoja spalvotai, arba atsimena sapnus.Esu viena ish tu "laiminguju".
Dazniausiai mano sapnai susije su neishsipildziusia svajone,buti shokeja.

aR vėl buvot grybaut išvažiavę?

NekaltasMirkt