Sapnai (reikšmė, etc.)

ne, mokykla baigsiu kitais matukais. Šypsena O siaip sapnas yra apie sena drauga, kuris man ligi siu dienu rupi, bet kadangi tarp musu metuku skirtumas yra todel nieko nera. O man jau nuo senu laiku viduje uzsilaikes slaptas jausmas jam. Bet, manau, is to nieko negali but Nekaltas

Labai Aciu Knewkt

Gėlė

na tu turbut nuostabus zmogus jei nepagaili laiko taip visiem issamiai ir daug parasytiMirkt
nuo mamos Gėlė
Laimingas

Sveikas Labas

labai apibendrinta sapno žinia būtų - moki apginti save, parodyt jėgą, agresiją, bet problema yra ta, kad tai gali sugriauti santykius.

Labiausiai tikėtina, kad esi kažkokiame apsisprendimų procese. Kelionės sapnai - labai apibendrintai žiūrint - visad yra naujų dalykų ieškojimo, persikeitimų (transformacijų) atspindys. Va, toks motyvas pasakose - iškeliaujama (dažnai iš tėvų namų) atlikti darbus arba ko nors ieškoti…
Ir yra momentas, kai išsigąsti, virsti lyg maža mergaite, kuri įsikimba mamos. Šiaip, matyt, tikrai nelengvus dalykus numatai. Paprastai didesni vandenys simboliškai reprezentuoja pasąmoningus dalykus, t.y. tuos, kurių negalime valdyti, nesuvokiame aiškiai ir dažnai bijom.
Iš viso sapno lyg ir ryškėtų, kad svarbu būtų Tau susigaudyti, ko baisu, kas gali atsitikti baisiausio, jei ryšies eiti tuo tilteliu (tiltas visad jungia skirtingus krantus, skirtingą būtį, skirtingą /gyvenimo/ kokybę), kas yra kitame krante, kuo galėtų būti naudinga mama, kiek svarbu laikytis jos rankos, kiek - eiti pačiai.

Sėkmės Gėlė

Labas

aciu Knewkt kad pasiaiskinai mano sapna Šypsena

Man tai buwo taip:sapnawau kazkokia nepazistama,dar nematyta mergina,o po to sapno ta pati ryta pries piet sededamas auto as ja maciau einant mieste.tai nutiko gruodi,ir lygiai 6men iki mano gimtadienio(arba po),net diena ta pati buwo.

Man tai buwo taip:sapnawau kazkokia nepazistama,dar nematyta mergina,o po to sapno ta pati ryta pries piet sededamas auto as ja maciau einant mieste.tai nutiko gruodi,ir lygiai 6men iki mano gimtadienio(arba po),net diena ta pati

ir dar 1 dalyx,karta sapnawau kajp draugs lajzosi su tokia wiena merga is musu mokyklos,tai kita diena jam papasakojau. o jis atsake kad irgi sapnawo kad su ja laizosi.

Sapnavau,kad geltona gyvate(gal kobra) atsliauzia prie mano lovos ir nori mane pulti,bet iskart pabudau is baimes.
Ka tai galetu reiksti???

SIAUBAS!!!

Mano sapnai pastaruoju metu kaip tikri siaubiakai…Pavargęs
Pavyzdžiui šiąnakt sapnavau, kad mane norėjo užmušti “užvartojęs” mano vyras(nors realiam gyvenime aš šiuo metu net draugo neturiu), nes aš prasitariau apie jo juodus darbelius policijai. Jis mane naktį besivaikydamas (su automobiliu) sukėlė tokią avarijąApakęs Mačiau kaip žmones dalimis nuo asfalto rinko…Baisu Ėjeu padėti tvarsčius daryt…Aplink vien kraujas, mėsos, klyksmai ir ašaros…Liūdnas Ir viskas taip tikroviška, maniau, kad širdis tuoj sustos. Jau seniai nebuvau sapnavus tokio realaus sapno. Kai pabudau dar kurį laiką negalėjau patikėti, kad tai tik sapnas… ir kad išvis sapnai gali būti tokie realūs…Baisu

Kažin ką tai galėtų reikšti? Labai tikiuosi, kad jis neišsipildys, nes šiaip jau tau nemažai mano sapnų išsipildo būtent taip, kaip buvau susapnavus…Pavargęs

Miela Knewkt senokai parašiau pora sapnų į asnenine dežute ir labai laukiau atsakymo svetainėje ar asmeniskai nesvarbu. O gal pagalvojot, jog vėl juokauju? O gal reikia dar karta pakartot ir jei taip tai kur?

Kelti Labas

laišką gavau, tikrai nemanau, kad tai juokavimas.

Kartais vos perskaičius, būna aiškios kelios hipotezės, tai lengvai ir greitai parašau, o kartais tai užtrunka. Stengiuosi nerašyti mechaniškai, nes taip man neįdomu. Taigi, kai kurie dalykai greit nesidaro.
O į laišką būtinai atsakysiu.

Sėkmės Gėlė

(jau ir atsakiau)

Susapnavau siandiena gimdima [savo bendradarbe, kuri is tiesu siuo metu yra nescia] …toliau ne is to nei sio … jin man duoda ta naujagimi i rankas … matau grazu, sveika, putlu vaika … bet neatrodantis kad ka tik gimes vaikas ., nes buvo gerokai didesnis …

Sveika, agnette Gėlė

Labai trumpai pasidalinsiu keliomis asociacijomis.

Pirmasis sapnas iškart sukėlė asociacijas apie Gyvenimo medį - pasaulio ašį, kuris šaknimis įsiskverbia į žemę, o šakomis stiebiasi į dangų.
Ramstyti tokį medį… primena tą stumti savo upę - gal svarbu būtų leisti savo medžiui augti, kaip augasi, kam lemta nukristi - leisti… Svarbu, kad pamatytum pati, kokia iš tiesų stipri esi Gėlė

Antrasis greičiausiai apie partnerystę, vienas, gal ir ne pats reikšmingiausias dalykas - svarbu ne išoriniai dalykai, bet gal siela ? (tokia asociacija buvo apie giedojimą, giesmes, kaip ryšio su dieviškumu užmezgimą)

Trečiojo sapno tik vieną elementą pakomentuosiu - šunės, lojantys, pikti dažnai susiję su pykčiu ir apsauga. Čia gali būti keli keliai suprasti sapno žinią. Vienas, patekti į savo namus trukdo tų namų sargas. Tokia prieštaringa situacija. Dar svarbus momentas - šunės mitologijoje dažnai būna palydovai į mirusiųjų pasaulį.

Ačiu Knewkt. Kada perskaičiau atsakymą į savo sapną pasidarė aiškiau, kad realiame gyvenime po tokių sapnų prasideda rutuliuotis įvykiai didesniu greiciu. Ir vidinė nuojauta sako, kad tai dar tik pradzia. Ir dar vienas klausimas apie sapnuojamą gimdymą. Niekada nesu gimdžiusi ir nežinau kas tai yra, bet ir man teko sapnuoti gimdymą. Tačiau tai buvo kažkas labai keisto: gulėjau palatoje tarp daugybės moterų kurios jau buvo pagimdžiusios ir kai prie manęs priėjo seselė sušuko Na va ir ji jau gimdo! ir tuo tarpu manyje su dideliu smūgiu krito pilve kažkas žemyn, ir tai jutau gyvai. Kai kam gali pasirodyti kad galėjo būti oro sankaupa, bet as galiu užtvirtinti, kad tikrai ne. Tuo momentu as pabudau, ir atsibudusi tebejutau tą jausmą pilve.

Sveiki, Labas
O man gana daznai kartojasi labai panasus sapnas ir niekaip negaliu suprasti ka reiskia…
Pries metus sapnavau, kad is mokyklos griztu namo bet staiga viskas pasikeite: gatves, namai, kiemas ir visi tokie atsiaurus, tamsus ir tiesiog nepazystami. Tik prisimenu, kad drauge buvo ta pati nors as jai sakiau, kad cia kazkas netaip, bet ji netikejo. Iejau i savo nama (net nezinau kaip surpatau, kad mano) ir staiga viskas apsiverte aukstyn kojom, tikraja to zodzio prasme, penkiaaukstis nama pavirto i kazkoki kreiva nama, kai pasiziuriu pro langa - matosi lyg apleistas sodas pilnas dilgeliu… tada labai ieskojau isejimo, bet sapnas baigesi gera pabaiga, po ilgo ieskojima viskas atvirto kaip buve.
Visai neseniai, gal pries koki menesi, sapnavau kad isejau i miesta apsipirkti. Apsipirkau ir kai norejau gryzti staiga viskas pasikeite, atsiduriau kazkokiam nepazystama priemesty, nors maciau toli centro namus, taciau niekaip negelejau rasti isejimo. Blaskiausi ilgai, tada suradau kazkokia praeive, pagyvenusia moteriske ir paklausiau jos kaip surasti savo gatve, o ji tik sugedino mane, kad nepazystu savo miesto ir nepadejo. Bet veliau po ilgo ieskojimo suradau isejima pati ir staiga miestas vel atvirto kaip buves, parejau namo, tuo ir baigesi sapnas…
Tokie panasus sapnai aplanko labai daznai, kazin ka jie reiskia… tikiuosi nieko blogo, o ir siaip paskutiniu metu viskas sekasi gana neblogai… Juokiasi

…Aš kiekvieną vakarą einu miegoti su didžiausiu malonumu, nes žinau, kad kiekvienas sapnas - kaip įdomiausias filmas. O dar žiūrėk ima ir pildosi…

sapnai - mano antras gyvenimas Mirkt

nuo kada sapnai gali buti antras gyvenimas… as jais tikiu bet i juos nesigilinuNekaltas

[quote]
Knewkt rašė:

Knewkt,aciu TauGėlė