em…niekad gyvenime taip nebuvo…bet dabar pradejau sapnuoti panasaus pobudzio sapnus kelias naktis is eiles…
nius savaite tesesi sapnai apie mokslus, vsi mokiausi ir mokiausi juose…miegas budavo labai pavirsutiniskas ir neramus… nu gerai, cia galim daryt isvada, kad persimokiau…
bet dabar jau kelinta nakti is eiles sapnuoju,kad kas nors vis slapinasi(gerai gerai, skamba juokingai, bet…)nzn, nesamone kazkokia… ka tai galetu reiksti
as ir noriu pasipasakot
vienas is mano idomesniu sapnu buvo toks:
VAziuoju as autobusu pilnu zmoniu, paskui tarpas, o toliau as su tais zmonem jau begu is autobuso ir jis sprogsta ir jauciu kaip sprogimo banga mane dasiveja ir sapnas baigiasi… kas idomiausia jauciau zeme kuria begau ir savo kvepavima ir aplamai viskas buvo labai realistiska
ne kai nukrenti nieko nebuna tiesiog uzsimusi ir prasideda naujas sapnas man taip yra buve
aš jau tris metus be sapnų…
todėl šia tema, tikrai nieko parašyti,
[quote]bent jau kol kas
[/quote]
parašyti negaliu …
Sapnavau,jog einu svieziai supiltu taku.Takas padarytas is smelio,o einant jauciu ta minkstuma ir matau liekancias pedu zymes
Pedas palieku,viskas aisku,bet ka reiskia takas is smelio?
perkeltas klausimas:
Fantazy
Patyręs gerietis
Parašė žinučių: 1189
2004-05-06 17:13
gal kas galit pasakyt ka reiskia sapnuoti gaisra?? dege mano namai…
Manau,kad daznai musu sapnuose atsispindi musu kadais patirti isgyvenima,o kartais tie sapnai labai nerealus.Viena sapna esu sapnavus kelis kartus-sapnuoju,kad as begu nakti labirintu,o mane vejasi vilkai,as begu ir begu,niekaip negaliu pabegt is to labirinto,is sio sapno iseitu neblogas siaubo filmas
pabandyk uzmust juos, as tai visada sapnuose uzmusu tuos kas mane vejas ar kazka panasaus daro
agnette,
O koks visas sapnas?
Gali būti (man taip atrodytų), kad interpretacija galima labiau subjektyviame lygyje, o ne iš bendrųjų (čia turiu omeny - archetipinių) reikšmių.
Takas, greičiausiai apie kryptį, kuria eini, gyvenimo kryptį. Smėlis labai laki materija, kintanti, iš daugybės smiltelių - gali būti, kad pėdos, kiurios lieka take - forma kurią suteiki, atspaudas gyvenime, kuriame iš daugybės galimybių tenka daryti savus pasirinkimus.
Kad susietum su savu gyvenimu, žiūrėk labiau į patį sapną, jo detales, iš kur takas ir kur jis veda, kas yra aplink, kaip jautiesi eidama taku, žiūrėdama į pėdas ir t.t.
Sėkmės
Keletą dalykų:
Pirmiausia - paprasčiausia: ar nesergi? Nekarščiuoji?
Kitas dalykas, gali būti, kad dabar gyvenime vyksta kažkas labai destruktyvaus, gali būti tai susiję su žymiais Tavojo "aš" pokyčiais. Sapnas gali siųsti žinią, kad atkreiptum į tai dėmesį, būtum atidesnis tam, kas su Tavimi vyksta - nes tokie išgyvenimai - visad "ant ribos". O krizėje yra dvi galimybės - palūžti arba paaugti.
Kaip bebūtų - sėkmės Tau
Labutis Knewkt
neseniai sapnavau kartuves - visur ieskojau reiksmiu, bet neradau
jei nera reiksmes, vadinasi sapnas nieko nereiskia, ar kaip?
Aciu
Sapnai visalaik kazka reiskia…
nemanau, kartais sapnuoji, bet tai nesukelia jokiu emociju. vargu ar toks sapnas kuriame transliuojmos praejusios dienos minciu gabaliukai suplakti i viena kruva kazka gali reiksti
o tas sapnas gal ir reiskia kazka, nes nubudus jauciausi bjauriai - sapne regejau ne tik kartuves kaip objekta, bet ir veiksma, mano seses norejo pakart. Sapne net nusisukau, kad to nematyciau…
Knewkt,aciu
alexela,
sveika
Greičiausiai ne pačios kartuvės čia svarbu, o tai, kas vyksta.
Ką nors pakarti - tai "užsmaugti" kažkokį patyrimą (-us), išgyvenimą (-us). Gali būti, kad tai kažkokie jausmai susiję su sapnuojamais žmonėmis. Tai patvirtina ir tai, kad nusisuki, negali žiūrėti. Ta prasme, agresyvūs impulsai (kurie patys savaime visai nėra jokia blogybė, tai duotybė, negali pasirinkti, išgyventi, pavyzdžiui, pyktį ar ne) atrodo labai svetimi, trūksta ryšio su tąja savo dalimi. Aišku, čia labai tikėtina, kad yra sumišę jausmai - prie viso kito galbūt ir kaltė.
Taip pat skamba bausmės motyvai (?..)
Vaikai be daugybės kitų reikšmių, yra apie vidinį gyvybingumą, galėjimą augti ir ateitį.
Galbūt viena galimų sapno žinių būtų - atsisuk, pažiūrėk, kas tavyje dūsta, kam neleidžiama augti, nes tuomet (atsisukusi) galėsi kažką su tuo daryti.
Sėkmės tau
o aš upraėjusia naktį sapnavau- kad mama kažkas nužudė,ir mus gaude…
o vakar sapnavau kad man pasipiršo…labai įspūdingai- bet ne tas- nuo ko tikėjausi…ir aš nesutikau
mano spanai visada labai aiskus… o galbut as tiesiog moku juos suprasti. paprasciausiai savo sapnus visada suprantu ir lengvai interpretuoju, o kosmaru daug daug metu nebesapnuoju…
Aciu Knewkt
jei ziureti is sitos puses, tai radau, kas mane smaugia…
matai, salia stovejo mano tevai ir visiem atrode, kad bausme paskirta ir jau kelio atgal nebera, nors lygtai nusikaltimas nebuvo vertas pakorimo (nezinau, koks tas nusikaltimas buvo, bet esme ta, kad reikejo nubausti)…
manau, jog sapninkai raso netiesa.
zmogus pats turi suprasti ka jo sapnas galetu reiksti.
juk pvz zmoniu tai l.daug ir jei mes susapnavom kapines, tai nereiskia, kad mirsim
tai priklauso nuo pacio zmogaus, pvz man kapines - ramybe, tai vienintele vieta,kuria megstu.
gal net galeciau ten gyventi. patinka buti ten, ypac vienai
tai gera vieta,tad jei as jas sapnuoju, man tai - geras zenklas
nu gal kas ir suprato ka norejau pasakyt
…kvepia medzio laku… ir dulkem… kur as? … niekaip nepavyksta prisiminti sios vietos… nepazistu as jos!.. jauciu kad greit pagaus paniska baime… klaustrofobija- pirma mintis kuri sauna i galva, besiblaskant sumautu koridorium… girdziu muzika… is kur ji?.. kokia ji klaiki… kodel nenustoja groti?.. kodel niekas negirdi mano balso? … kas ten? noreciau garsiai susukti koki nors prakeikta keksmazodi, bet negaliu, vel tas pats klausimas… kodel? ka tik prie save pastebejau pakarokli, kas cia per vieta?.. stengiuos pazvelgti numireliui i veida… cia vel turetu but keiksmazodis, nes nepavyksta nuimti nuo lavono galvos maiso… pergale!!! jai taip butu galima issireiksti… nuplesiau!!! … iskart nusmelke saltukas, del sio slykstaus darbo… ka as darau?.. taciau, su maisu rankoj, preinu artyn "jo" veido… vel saltukas persmelkia… veliau tilus klyksmas isprusta is burnos… ispila prakaitas… jo veidas… jo veidas… jis… mano!!!
pabudau…