Sapnai (reikšmė, etc.)

Man pries savaite tevas sapne BMW padovanojo, paskui kambariokas knarkt pradejo ir pabudau, nepavyko vel i sapna sugrizti, ka tai galetu reiksti?

Tuomet sapnai gali būti apie “kažkokią baimę ir tiek”.
Jei pamėgintum būti tikslesnė, galbūt ir suprasti galima būtų daugiau.
Gėlė

Na, ir nepasisekė…

Angelas

jau buvau bepradedanti nerimauti, kad nustojau sapnuotiNekaltas
Keleta naktu is eiles - nieko, galvoju, nu pasamone pasidare sau atostoguCha cha
O jinai slykstuke, bac ir islindo sia nakti, tipo: “Nesitikejai”Juokiasi

Esu isitikinusi jog sapanai tai tik pasamones jausmai kurie reguoja aplink mus ykstancius dalukus pvz:
Kai praita vasara as patekau i avarija mane nuveze i ligoninine nu kajp jau iprasata pastate lasaline ir taijp toliau man pasake kad tik nesulenksciau rankosNeNu buvo 5 ryto tai aijsku as iskart uzmigau ir sapnuoju, kad siuoziu ledo arenoje (nuo vaikystes ciuozineju) siaip ciuociu gan gerai nu vienu zidziu sapnuoju kad ciuoziu tik tada nemokejau siuozti ir trenkiausi i siena sulengdama rankas i save… ir staiga pabundu nuo savo ranku sulenkimo…
po kiek laiko kai vel uzmigau sapnuoju, kad as begu misku kazko labai bijodama ir dairausi adgal tik nusukau galva paziureti ar uz manes nieko nera kai uzkliuvau uz akmens kad kritau vel rankas prie saves ir vel pabundu nuo savo ranku sulenkimo …
aciu dievui jau buvo rytasAngelas

nzn, seip tik viena, sapnuota praeitu metu vasara, prisimenuŠypsena labai juokingas buvo, aisq tai supratau jau acikelus, bet as jo tikriausiai niekad nepamirsiuCha cha sapnavau savo pagyvenusia mokytoja su ilga blondiniska kasa, toj kasoj balta roze, suknele balta, nu zodziou, kai acibudau buvo labai juokingaCha chaCha chaCha cha

na kartais kreipiu i sapnus demesi…yra buves vienas liabai baisus…dar buvau uzvedusi tema…Nekaltas

Mirkt

sianakt sapnavau sapna su maiklu dzeksonuJuokiasi
bet nesuprantu kodel kai susitinku su jais sapne jie mane ignoruoja?Nekaltas

Matyt, klausimą galima klausti kitaip: ar jauti, kad pritrūksta dėmesio? (čia jau ne apie sapną, apie jausmus budriame gyvenime)

Miela KnewktGėlė

vėl prašau Tavęs pagalbos aiškinantis toki sapna…

Sapnavau kad numire vienas toks kunigas…Ir as su Vyras sužinojom-ir nuejom pagedėti į bažnyčią-kur jis pašarvuotas…ir maniškis stovi taip prieš karstą-o aš žiūriu i tą lavoną-ir jis pradeda mirksėti-paskui girdim šnabždant maniškio vardą…jis prisikėlė…

aš labai išsigandau ir prabudau…Nekaltas

o tas sapnas vis manes nepaleidžia…net nežinau…Nežinau

vat man buvo kad istisa savaite sapnavau kad sudauziau savo auto,po to truputi buvo bausu,atsargiai vazinejau.Bet per naujaka pakliuvau i avarija ir sudauziau auto.manau kad sapnai pranasauja ir reiketu jais tiket.

kai kurie sapnai yra baisus ir tikrai labai baisu.Karta esu sapne ismylejes,pabudes baisiai buvau nusimines nes nebuvo tos merginos.
Daznai tenka kad begi sapne ir negali,baisiausiai kai nuo ko nors begi ir matai kad jos tuoj tave pagas o tu negali begt…vat

Kas (iš to sapno ar kažkas kito) yra tai, kas Tavęs neapleidžia? Tai gali būti raktas suprantant sapną, jo prasmę Tau.

Gali būti, kad kunigas sapne atspindi kažkokį Tavo Vyras aspektą. Tai, kad kunigas pašarvotas, gali būti reikštų, kad Tau sunku priimti kai kuriuos Tavojo Vyras aspektus (bruožus?)

Tokios man kilo mintys. Kad būtų aiškiau, duosiu pavyzdį (kuris bilekoks, ne apie jus). Pavyzdžiui, yra dalykas, nuomonė, būdo bruožas silpnybė, apie kurią nesišnekame. Tarsi to nebūtų. Bet visada baisu, kad yla ims ir išlys iš maišo… Ir išlenda, dažniausiai…
Na, va, taip gal neaiškiai, bet žinai - gali rašyt man, jeigu ką.

Laikykis Gėlė

Apie persekiojimą sapnuose - 117 žinutė, angliškai, 196 - lietuviškai.

sapne truksta bet realiame gyvenime tai ne

Tai ir linkiu, kad nepritrūktų Gėlė

O svarbiausia, kad kai kurie sapnai būna baisūs, kad net visa ateinančią dieną su***ka Nežinau
Ką jau padarysi, tai Dievo pirštas, bausmė, kurios nusipelniau…

kodel taip manai?kad bausme, kurios nusipelnei?- labai idomus poziurisŠypsena

Supranti, kai tave slegia kaltės jausmas dėl ko nors ir tu dažnai tą patį sapnuoji, tai negali būti kas kita, kaip tik bausmė.

Arba pamoka, galimybė susigaudyti problemoje(-ose), daugiau įsisąmoninti.