Sapnai (reikšmė, etc.)

keisciausias sapnas buvo kai spanavua jog labai noriu miego bet niekaip negaliu pasiekti lovos nes ji skraido kazkur aukstai ,palubejLaimingas

[/quote]

Tai, kad matai, gal bėda, kad tiek daug čia prirašiau… Kitiems gal neliko ūpo rašytLiūdnas

AgnetteGėlė, o ką tu galvoji apie rožes? Antikoje jos buvo nemirtingos meilės simboliu. Trys dažnai siejama su vyriškąja energija, taip pat - procesu, vyksmu. Bet čia jau labai toli.
Gali būti, kad sapnas kalba apie gražią dovaną, meilės, aistros pri(si)pažinimą, ir kaip tai priimti nesusibadžius rankų
Ką darysi, kartais tiesiog nėra kitos išeities.
Linkiu ištverti visus dūrius, agnette, sėkmės GėlėGėlėGėlė

[/quote]

Knewkt,malonu tave matytiLaimingasAciu tau.Tu visada mane nuraminiTaipMirkt

As labaij daznaij sapnuoju …sapnaij buna aiskus, kaijp kad realiai vyktu veijksmas, na, manau daugumaij taijp buna Mirkt …pamenu, po pirmo kurso turejau isvaziuoti y uzsieni dirbti, keleta dienu pries isvaziavima, sapnavau gan juokinga, bet istrigusi atmintin sapna …kad laksciau po miskus su Chaku Norisu Juokiasi …dar buvo jo suo, toks baltas baltas …is pradziu mes lakstem po tuos miskus, paskuij kazkaijp atsiradom ganykloj …bet ji tokia veshli, daug zoles …atsikelusi paziurejau y sapnininka reijksme - geras uzdarbis …is tikruju, ta vasara buvo turtininga ir finansiskai, ir dar daug visko pamaciau Šypsena

Sveiki visiLabas
Tai vat. Pastaruoju metu pradejau daug sapnuoti, bet zinau, kad sapnavau, taciau tu sapnu kazkaip neisimenu. Tik uzvakarykstis sapnukas istrigo atmintyje.
Lygtai gyvenciau kazkur pamiskeje, dideliame name, su savo visom giminem, tevais ir kitais zmonemis - daug ten musu buvo. isejus i lauka, sutikau savo krikstamotes dukra ir mes su ja nuejom salia namo rinkti grybu. Prisimenu, kad nedaug ju ten buvo, o paskiau grizom prie namo ir as su savo tevais ir pusbroliu nutarem eiti pas dar velniai zino kazkokias gimines, kuriu realiame gyvenime as tikrai neturiu. Tai va, ejom ejom ir priejom ezereli, vanduo jame buvo labai tamsus. As paziurejau i ta ezeriuka ir pamaciau dvi baltas gulbes, kurios glaudesi viena prie kitos ir artejo prie to kranto, kur as stovejau. As paziurejau ir nuejau paskui tevukus. Nuo to momento sapnas lyg ir igijo spalvu, nes pries tai buvo kazkoks pilkas.
Siaip, man paciai labai patiko tas sapnelisTaip

Sapnavau keista sapna.
Lyg pas mane atvaziavo is kito miesto jaunuolis(gerbejas),ji turejau kazkur nuvesti.Norejau vesti vienu keliu,bet kazkodel pasukome kitu.Ten-auksta tvora.Lipom per ja:jis mane kele,po to pats lipo,bet gavosi taip,kad as neissilaikiau ir nusokau.Atsistojusi matau ji gulinti kitoje tvoros puseje parkritusi,ant kazkokiu deziu.Lyg jis susizalojes.Kazkam paliepiu kviesti Greitaja pagalba,juo rupinuosi.Jis nustebes i mane ziuri kodel jo nepalieku.Paaiskinau,jog nezadu palikti nelaimeje.
Atvaziavus medikams,jis pakyla lyg is pelenu ir ima jiems vadovauti,supratau,kad jis ju vadovas ir,kad nuo manes tai nuslepe.Supratau,kad jis zaidzia kazkoki zaidima-nera atvaziaves ir nori mane isbandyti.
Nueidamas duoda nurodymus manimi pasirupinti ir pats kazkur dingsta.
Kazkoks vyriskis mane pasodina i 2 aukstu automobili,as antrame aukste,o vairuotojas atsiseda pirmame.Dar pagalvuju,kad is salies atrodys,jog vaziuoju be vairuotojo.
Mane nuveza i kazkokius namus,ten daug zmoniu ir minkstu zaislu.Ten iejus manes nebeisleidzia,uztveria kelia kazkoks vyriskis su minkstais zaislais.Supratau,kad turiu laukti savo draugo-mediko.

Knewkt,tu visada atsiliepi i mano sapnus.Nesivargink rasyti smulku komentara,tik pasakyk ar tai nieko gero nezadantis sapnas?Nežinau

Agnette, vargo rašyti nėra, bet laikas deja, dažnai spaudžia mane.

Sapnas didelis. Turiu pasakyti, kad - visų pirma intuityviai - sapnas man atrodo turintis pozityvių momentų (gal kiek vėliau labiau tai išskleisiu).

Su kokiu jausmu pabudai? Pažiūrėk į tą jausmą, ar jis nekužda Tau to, ko labiausiai bijai?
Ir kitas momentas - kodėl atėjo toks sapnas, ką Tau (Tavo sąmoningam savęs matymui) juo norima pranešti? Žiūrėk ne tik į jį iš sapno pagrindinės veikėjos pozicijų. Žiūrėk į visus tuos vyrus, kokius vaidmenis jie išpildo sapne.

Yra gerbėjas, gelbėtojas, vairuotojas, kalėjimo prižiūrėtojas… etc. Savastis rodo Tau, kaip matai, suvoki, kokiam santykyje gali būti. Visa tai (visos sapno figūros) irgi esi Tu. Žinoma, laukia ilgas ir nelengvas visų tų vyrų apjungimas į kažkokį vieną, gal labiau visybišką vaizdą. Kai nebėra tik juodų ir baltų…

Sėkmės TauGėlė

Knewkt,aciu Tau.Mane nukreipi tinkama linkme,tuomet pasidaro aiskiauApkabinimas

Labas

Sapnavau save akropolyje, tik kazkokiame kitokiame negu jis yra, vienoje kavinukeje, labai mazoje. Buvau ten ne viena o su savo zmonaApakęs Siaip lygtai tokios neturiu ir dar gi pagal viska turetu but vyras o ne zmonaNekaltas Niuz, nieko ir su tuo galima susitaikyti. Tai va sedziu as prie staliuko ir stebiu ta savo "zmonele", kaip ji sedi prie kito staliuko. Sapne as zinau, kad ji yra laisvo elgesio, bet lygtai man tai visiskai nerupi. Staiga i kavine uzeina mano buves vaikinas, as atsistoju ir mes pradedame sokti. Jauciu kaip jis mane liecia. Ir tuomet suprantu, kad esu su lengva, ryskiai raudona, ilga suknele. Mes su juo kalbames. Zinau, kad jis manes pasiilgo, kalbames apie buvima kartu. Suprantame kad siuo metu negali to buti, bet reikia buti kantriems, kol galesiu issiskirti su ta savo zmonike. Daugiau is to sapno nieko nebeprisimenuNustebęs Tik ta soki ir jausma, kad viskas susitvarkys, tik reikia laukti…
Gal cia ir vel mano norai per pasamone kalba?

aleXela Gėlė,
kažkaip man panašiausia, kad pasąmonė šiuokart skambina varpais apie tai, ko ne itin norisi sąmonei žinoti… Bet iš to, kokios aiškios sapno figūros, spėčiau, kad galėtum tai priimti, bet čia jau pačiai spręsti.

oi, koki nemalonu sapneli ka tik apturejauLiūdnas vis apie ta patiLiūdnas keisciausia, kad dabar reali moteris sapno eigoje tapo vyru, bet tai nebuvau as! Ir dar as tame sapne nuverciau medi kuris atrode labai stiprus. Jo saknis labai giliai ismigusios, o pats buvo it dangoraizis, taciau as ji palieciau ir medis kritoLiūdnas Nukrites ant zemes medis jau buvo be saku ir lyg ji buvo nukirtes: saknys liko zemeje, ant kelmo liko nedidele puvimo deme, taciau paciame kamiene ji buvo gan didele. Sapnas baigesi Vytauto sypsena…

o as neperseniausiai sapnawau kelis panasius sapnus…jie nelabai jau geriNustebęs…sapnuodawau kad wis mirsta kox nors artimas pazistamas…bet taip aiskiai zinodawau kas jis…mm negeri sapnaai…

Zinau kad galiu tai priimti taciau negaliu paaskinti kodel, kai pagalvoju apie tai mano viduje atsiranda tokia siluma ir ramybes jausmas lyg as galvociau ne apie lygtai nemalonia situacija, o apie pati maloniausia ivyki pasaulyje. Gal jau visiskai paneriau i iliuziju pasauli? bet kolkas suvokiu realia padeti
Nekaltas Ir dar tas zmogus pavirtes is moters i vyra - tai Tu KnewktTaip

forgottenGėlė

Sapnai apie mirtį dažni, net labai. O kad jausmas negeras, tai juk suprantama…
Kaip jau rašiau kiek aukščiau šioje temoje - tokių sapnų jokiu būdu negalima interpretuoti kaip pranašingų. Sapnai apie mirtį paprastai kalba apie labai reikšmingus, esminius pokyčius, transformacijas, virsmus - Tavyje, ar Tavo santykiuose su tuo žmogumi. Tie virsmai visad - sunkus dalykas…
Sėkmės TauGėlė

Miela aleXela Gėlė,
tikiuosi, supranti, kad čia ne vieta.
Yra toks žodis ambivalencija: prieštaringi jausmai, prieštaringi troškimai, veiksmai ir taip toliau.

Labai svarbu susigaudyt, ko gi iš tiesų nori, tuomet skausmas gali mažėti, skaidrumo - daugėti. O tada ir ryšys stabilesnis ir tikresnis.

Laikykis, būtinai užrašyk tą sapną visą, kaip sapnavai Gėlė, geriau siųsk privatan.

Gal kas žino ką reiškia kristi… Dažnai sapnuoju, kad krentu… Iš labai aukštai ir per širdį eina keistas jausmas… Atrodo, kad šokas tuoj bus, bet nukrenti ir vėl eini šokti… Ir taip kartojasi…

O šeip man sapnai dažnai siejasi su "Dežavu" (nežinau kaip tiksliai rašosi)…

Knewkt labai dekui uz paaiskinimaGėlė

ka reiskia aiti per minia zmoniu?
jau 2 kartus sapnavau ta pati tik viena kart jie mane norejo nuzudyt,o kita neaAngelasŽvaigždė

gal galit pasakyt:kodel kai sapnuoju zomnes yra kaip lavonai ir isblyske o kai sapnuoju ten kur esu jau buvus pvz mokykloj ji atrodo siedk tiek kitaip?

hmz. paskutini sapna kuri pamenu ir kuris truko vos akimirka daznokai prisimenu ir darosi ir neramu ir juokinga.
juokinga.
tiesiog buvau su klase rekolekcijose ten meditavom ir pan. ir nakti miegojau tik 4val. o pries tai nakti teko tusavotis ir irgi miegojau pora val. taigi buvau beprotiskai issekusi… paciam galia ryte vyko misios. sedejau sau ramiai ir klausiau pamokslo. buvo ganetinai idomus taciau imiau grimsti i sapna.
staiga as lipu laiptais. paprastais mediniais laiptais niekuo neipatingais. lipu ir matau paziurejus i virsu sviesa. tokia kaip buna kai pasiziuri i dangu. rudeni. tokia niuri sviesa. pirma kart man taip sapnas itikinamas atrodo kad istikro tai vyksta ir as pradedu kristi. staiga ne is sio ne is to as krentu.
jarguteliau kaip as sokau ir kruptelejau.Juokiasi salia sedejus vienuole is manes pradejo labai juoktis ir paciai pasidare juokinga.
bet veliau kai pagalvoji… per misias sapnuoti toki sapna… brrr… ir vat veliau apie tuos laiptus prisiklausiau visko. noreciau suzinot ka mazdaug tai reiskia.Nekaltas

paskaičiau visą temą nuo pradžios iki galo ir visa tai sukėlė tokią sumaištį mano mintyse, kad net baisu…Nekaltas