POPULIARIAUSIA optika Canon EOS Digital fotoaparatams

nu Cha cha
as per akute sedevru ieskodavau, ir teisybe pasakius, kadangi fotika, kai gavau buvau zaliavotas gerai, tai kazkaip is kart nusprendziau kad nera pas mane MF ziedo, ir tuo sventai tikejau iki sende Cha chaCha chaCha cha
galvojau kad turiu viena objektyva su MF ziedu kita be, pasirodo abu su !JEEEE Cha chaCha chaCha cha

Cinkai, 28-105 3.5-5.6 yra *****, tas pats KIT’as, tik daugiau mm. 28-105 3.5-4.5 yra daug geresnis, bet truputi brangesnis. Rekomenduojamas, jeigu nereikia plataus kampo

75-300 yra nevertas demesio. Geriau Sigma 70-300 APO (arba be). O jeigu negaila pinigu- 70-200 F4L arba 70-300 IS (Canon)

Apeiron4s: Tavo klausimas - labiau religinis, nei praktinis.
RokasLTU: Dalykas praktiškai nelabai naudingas gi;-> Nebent mokslininkams arba labai turtingam astrofotografijos mėgėjui. Bet, tiek to, vienok kaip eksponatas - įdomus;->

nu sukdamasis objektyvas vien tik i viena puse tai fokuso nepasigaus
esme ir yra tame kad jis vaiksto pirmyn atgal tol kol pagauna ta fokuso taska
ir kuo jis greiciau tai padaro tuo geriau

Sveiki, noreciau jusu patarimu renkantis optika Canon EOS Digital fotoaparatui (x1.6 crop faktoriumi). Kokiais 3 objektyvais uzpildyti nuo wide (12-17mm) iki tele (200-300mm) diapazona? Tokie pretendentai atkreipe mano demesi: Tokina 12-24 f/4 Canon EF-S 17-85 IS USM (bendram naudojimui) Sigma 70-300 APO Super macro II Kokie butu jusu pamastymai/pasiulymai vidutiniam biudzetui?

pirmi du turetu but geri pagal savo kaina. O paskutini imciau visgi Canon’o 75-300 (ar koks ten) su IS. Nes kuo daugiau nuo rankos fotkinu, tuo labiau noris IS turet. Gaila, kad nikon’as neturi tokio biudzetinio zoom’o, o kur su stabilizavimu nesvietiskai brangus.

nieko sau… vidutinis biudzetas… noreciau as toki turet Šypsena

Quest2K gerai pastebejo ŠypsenaJeigu gali sau leisti, rekomenduoju Canon EF-S 17-85 IS USM.

Jo… gyvenimas Lietuvoje gereja…

Na ash vadovaujuos taisykle: neesu toks turtingas, kad pirkchiau pigu/prasta daikta! Ir tas vidutinis biudzhetas dabar pasidare labai kintanti savoka… Na apribokime objektyvo kaina iki 2000-2500 Lt. Juoba, kad norimam kokybiskam/geram daiktui galima ir pataupyti arba pirkti ishsimoketinai. Tiesa? Taigi, jei jums nebutu sunku, isvardinkite prasau 3 pretendentus, vertus uzpildyti mineta wide-tele diapazona. Dar karta dekoju Mirkt

Kad tik i sveikata tie tavo IS USM ir t.t. Va vartau R.Rakausko albuma su zenitu fotkinta ir atsigrozeti negaliu…

kai yra pinigu, tai viskas galima ŠypsenaJei nera tai zmones fotografuoja su tuo ka turi. Nuotrauku kokybe nuo technikos nepriklauso… tik viskas paprasciau kai gali daug sau leisti.

Graziai gyventi neuzdrausi, kaip sako senoliu ismintis. Tad, ta proga, siulau vietoj placiakampio Tamrono vis tik imti Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Lens, jei tavo tas fotikas “Canon EOS Digital” yra ne 10D/1D/1Ds (ant siu, kiek zianu, EF-S nesimauna).

būtent reikėtų vengti tokių objektyvų, kurie tinka tik išskirtinai vienetiniams modeliams. aš turiu onemyje ef-s canono. dezute po keleriu metu pasikeisi ir vel ciulbesi, kokiu objektyvu cia reikia - ne per brangus malonumas. man jau nupirko, tik niekaip nepaskrenda sigmos 24-70 f/2,8, tavo minėtasis 3-iasis (pazaidimui), o placiakampiui dabar (turiu standartini 18-55 ef-s) nenumates lesu. veliau ziuresiu.

keistai cia parasyta apie ef-s objektyvus… kodel vienetiniams ?

kas naudojo sita EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM tas ji prakeike jau senai.

1,5-1,6 kropas ir jam pritaikyta optika (EF-S ir panašūs) manau atėjo ilgam.

jeigu galima kelis pavizdzius Šypsena

nugi nugi kolega - prasom placiau, bo as girdejau tik gerus atsiliepimus…

o siaip tai as jei tureciau tam tikra pinigu suma tai imciau tik fiksus… pvz: Canon EF 20 MM F2.8 USM Canon EF 50 MM F1.4 USM Canon EF 100 MM F2.8 USM MACRO LENS kadangi 200 mm jau turiu taigi toks ir pasirinkimas mano butu, o ilgiau nemanau kad kada prireiks jei iki siol neprireike Nekaltas