Nu va, issimusiau ir as si bei ta
Neriboti pokalbiai ir sms bei 5Gb - 4e/men sutartis 24 men
MTTC išdavė defektavimo aktą, bet Omnis su išdavimu pristabdė, nes jame rašoma, kad tai draudiminis įvykis ir išduota bus pagal draudimo sąlygas, nors man buvo sakyta, kad galėsiu tiesiai mynt Omnin, nu, teks laukt 1dienio
Vakar pasiskundus Omniui raštu, bei LD žodžiu, pagaliau mttc nusileido ir žadėjo per dieną paruošt def aktą, su kuriuo omnyje išduos naują tel Nu bet bus matyt ar tikrai nepudrina smegenų
Taip, draudimo partneris - mttc, na pažiūrėsim ar kas pavyks
Draudimas liepe tvarkytis o poto pateikti saskaita jiems
jeigu taip tai manau reikejo ne i mttc kreiptis o i seip koki meistriuka kuris butu mygom viska padaresnebent draudimas reikalauja kad telefa remontuotu butent mttc
Kreipiausi į draudimą.
Taip supratau suduzus telefui tu pats i mttc kreipeisi o ne i omniteli is kurio pirkai telefa
Siūlo omnis 6gb su neribotais sms ir 150min už 11€
Dabar kariauju su Omnitel+MMTC+LD
Paėmiau tel iš omnitel, apdraudžiau, sudužo, MTTC tvarko jau šešta savaitė. Paprašiau nutraukt tvarkymą ir duot defektavimo aktą, su juo man Omnis duotų naują tel. Mttc neduoda, LD neleidžia, vartotojų teisės gina mane, nejaugi reikės eit iki to, kad Lietuvos bankas spręs ginčą?
pas mane 500min+1gb uz 4.3€, uz 5€ daugiau gb sunkiai gausi, man siule viskas neribota 3gb uz 8€.
Kas nors gal žinot ką geriau:
300min,
1Gb už 4,20Euro ?
Reikėtų gal kokių 2Gb, minučių kaip ir užtenka, mokėčiau iki 5e
tai kad čia nenaujas planas
cia kada taip buvo
Pagrąsinus Tele2, kad bus perbėgimas į Omnitel už 11 Lt 300min/neriboti SMS/1 GB, Tele2 tą patį pasiūlo už 9 Lt tik minusas tas, kad 12 mėn sutartį pasirašyt reikia.
http://teledema.lt/papildomos-paslaugos/naudingos-asmenines-paslaugos
Mobilusis elektroninis parašas skirtas patvirtinti pasirašiusio asmens tapatybę ir užtikrinti juo pasirašytų elektroninių dokumentų autentiškumą. "Teledemos" elektroninis parašas suteikia galimybę mobiliojo įrenginio pagalba saugiai pasirašyti dokumentus.
Mobiliojo elektroninio parašo paslauga
Norėdami užsisakyti elektroninio parašo paslaugą, atvykite į "Teledemos" saloną ir pasirašykite paslaugos sutartį. Su savimi būtina turėti Pasą arba ID kortelę. Įmonių atstovai, norėdami užsisakyti paslaugą, privalo pateikti įmonės antspaudu ir direktoriaus parašu patvirtintą įgaliojimą elektroninio parašo sutarčiai sudaryti. Pasirašius sutartį Jums bus suteikta speciali SIM kortelė arba senoji SIM kortelė pakeista į naują su elektroninio parašo funkcija, ja naudojantis galėsite prisijungti prie internetinių sistemų, kurios reikalauja asmens tapatybės patvirtinimo.
Mobiliojo elektroninio parašo paslaugos kaina - 1 Lt/mėn.
Paslaugos įjungimo mokestis 9 Lt.
Kainos nurodytos su PVM
Naudojantis mobiliojo elektroninio parašo paslauga užsienyje, kiekvienas prisijungimas ir dokumento pasirašymas bus papildomai apmokestinamas kaip trumpasis SMS pranešimas siunčiamas iš pasirinkto užsienio tinklo.
cia is serijos - putai tikrai brangz
bloga prognoze. niekas nepigs tikrai. visi operatoriai tik vaidina patenkintus, o patys save keikia, kad suzaide konkurencija ir nusimuse sau pelnus. cia ne latvija ir tikrai ilgai (kokius metus) niekas nepigs.
reikes jamti kaip tik sutartis baiginejasi.
tai duok numeri is kurio tau skambino TELE2 kad galetume pasinaudi tuo stebuklingu neterminuotu pasiulymu uz 9lt
rookis ra:
Paskaičius paskutinius Jūsų postus susidaro vaizdzialis, kad operai vėl galvoja, kaip nuknist svetimus klientus, o ne išlaikyt esamus. O ir jaučias, kad T2 tampa didžiausiu…
Kai perėjau į bitę, tai dabar iš tele2 skambina ir nori susigrąžinti. Siūlo tą patį už 9lt ir sutartį gali neterminuotą padaryt. Bet sakau gal dėl 1lt nesimėtysiu. Plius bitės intikas geriau traukia tame pačiame ruože nei pildyko.
tikrai geras pasiūlymas