Gal kas galite patarti kokio tinklo ir kokia papildymo kortele, nusipirkti.
Busiu Lietuvoje savaite skambinsiu vienodai i visus tinklus apie 200min, reiketu dar kokiu 130MB interneto.
Is anksto dekingas uz informacija.
Omni konsultante(konkreti kelniare) skambino siule plana: 29lt/men minimalus, uz tai gauni 600min i visus tinklus, ir 25sms nemokamas i men, telefui nuolaida 400lt, jei damoku 4lt/men papildomai neribotos sms i visus tinklus. isklabejus nemokamas min 15ct/min kainuoja… siaip uz 33lt 10h poklabiu ir 4free sms visur, gal ir verta pagalvot? paskiau kad turiu tl2 versla tai salygas dvigubai lievesnes pasiule verslui…
Niekas tavęs neklausė kas tau patogiau, ar skambinimas, ar SMS/MMS siuntimas. Aš kalbėjau apie nelogišką paslaugą iš BITĖS pusės. Kiekvieno žmogaus poreikiai skirtingi ir man juokinga klausytis postringavimų, kad SMS siunčia tik buki maži vaikai. Jeigu nemoki ar nenori išnaudoti pilnai mobiliojo telefono funkcijų, tai nereikia savo nuomonės piršti visiems. Ir niekas nesako, kad visi tik SMS pagalba tvarko reikalus. Jeigu man būtų aktualios tik SMS, tai nesukčiau sau smegenų ir naudočiausi tik išankstinio apmokėjimo paslauga ir skambučio kainos būtų neįdomios, bet kadangi aš mėgstu išnaudoti visas telefono teikiamas funkcijas, man reikalingi pigūs pokalbiai visuose tinkluose, SMS ir MMS už protingą kainą. Aš nesiunčiu SMS po kelis šimtus per dieną, bet per mėnesį susidaro keletas šimtų.
P.S. Vienas pvz.: atvažiavęs pas mergaitę prie namo, gal nepulsiu kiekvieną kartą kraut ragelio prie ausies, kad pasakyti, jog jau atvykau ir laukiu prie durų. Čia labai praverčia SMS. Plius, panašių situacijų labai daug, kur SMS geriau negu skambutis. Tau čia irgi mažų vaikų įnoriai?
Pasakymas, kad tam yra išankstinio mokėjimo paslauga, čia nėra tinkamas, nes jeigu BITĖ ryžosi privatiems abonentams pasiūlyti SMS paketą, tai gal galėtų jį ir pakoreguoti taip, kad jis skatintų vartojimą ir tenkintų vartotojų poreikius. Man, gal visiškai nesinori tampytis šimto telefonų.
tai bite blogis,omni tik del isvystytos pletros,o rinktis lieka tele2?
Visai pasimeciau,nes turiu laisvus(nera jokiu sutarciu)5 abonentus savo vardu,kur dislokuotis
deris, nesutinku su nei vienu tavo argumentu ;]
Kokie gigantai, kokios kaimo firmos? Labas rytas!
Ir siaip druskos: Omnitel turi daugiau baziniu stociu nei tele2 ir Bite KARTU SUDEJUS. O 3G pries metus turejo apie 500, kai tuo paciu metu tele2- iki 10 (iki 5 realiai tuo metu veikianciu) o Bite apie 50.
Nu ir dar: Omnis NUOMOJA su rysio padengimu susijusia iraga ir plota abiems konkurentams! NE visa aisku, bet kai kur nelieka kito pasirinkimo- tik nuomotis is omnio. Nes jis, kaip turbut zinote, turi maziausiai leidimu statyti savo siustuvus- o tai reiskia, kad tu siustuvu turi netrukdomas prisistates daugiausiai
Tai kas cia gigantas?
P.S. uzbegdamas uz akiu pasakau, kad vis tiek subjektyviai nekenciu Omnio.
Tikrai nedirbu T2. ) Turiu T2 ir Omni. Kaune sakyciau T2 risys man geresnis. Darbe (palepines patalpos) T2 zenkliai geriau traukia.
Kita vertus miskuose besiblaskant priklausomai nuo vietos geriau Omnis, o kartais ir T2.
Manyciau absoliutint negalima - viskas priklauso nuo vietoves ir situacijos.
Na, o jei kalbet apie GPRS - tai jo cia Omnis yra geriau.
o pas mane omnis ofise ,prie stalo netraukia reikia stotis ir eit prie lango…bite ir tele2 puikiausiai veikia. O šeip jau praeityje tos problemos su kokybe , dabar geru kainu metas.Ir dzin , kad omnis - kaimo firma o teledujus - pasaulinis gigantas
aha tele2 abonentas as nuo ju atsiradimo, ir daba pasibaigus sutarciai pasiule ta plana kur 18 ct tarifas ir juokinga nuolaida telefui, tai pasirinkau pabegima su numeriu
Beje šiandien iš Tele2 paskambino, ale kai pasakiau, kad turiu 20val/mėn. po 7ct/min., tai nuščiuvo, neturėjo nieko geriau pasiūlyti… Keista, kad skambino iš bitės numerio Matyt krizė, telemarketinginiai taupo ant sąskaitų pasiėmę bitės planą, kur į bitę nemokamai skambinti