Nu va tele2 pasiule visiskai neribota o sake kazkoks dariusz kad nesiulys niekas neribotu planu.Idomu bus paziuret ar omnitelis kazka panasaus siulys ar paliks gigabaitu planus.
Ne visi viską gigabaitais skaičiuoja. Išnaudoju 200mb per mėnesį.
Man būtų super 300min+3000sms už 5Lt (kažkada Omnis galėjo duot). Deja, tokių niekas nebesiūlo
To neribotą+5gb už 4€ duoda (kažkodėl) tik iš Pildyk atėjusiems. Taip sakė.
Moiše, čia tu
Litais kiek atsimenu apie 20Lt kainavo neriboti be interneto netgi, o cia kazkas sako, kad 4eur su 5GB brangiau nei kazkada litaisbuvo
kazkada buvo neriboti su 5GB us 4 litus, cia gal prie ruso? wow
buvo paminetas planas uz 4eurus su viskas neribota +5gb, manau ir litais jau labai pigu gaunasi.
p.s. as moku uz neriboti+2gb(pasibaigus gb suleteja, bet moketi nereikia) 8eurus
MindosaS ra:
tu nori pigiau nei 4e/men?
Taip. Nežinau kaip tu, bet aš viską skaičiuoju litais. Ir man tikrai nėra normalu, kad kas kainavo litais prieš, dabar labai gražiai "APSKAIČIUOTA SĄŽININGAI!!!" visur tie patys skaičiai, tik €. Būtų mano valia, tokius kainų keitėjus…
Žodžiu mano pokalbis baigėsi taip:
Pasiūlė neribotai min+sms+3GB už 5.5€.
Pasakiau, daryk ką nori, bet daugiau kaip 4€ netenkina.
Tai po valandos paskambino ir pasiūlė 500min+neribotai sms+1gb už 4.05€.
Sutartis 12mėn. Tarp savų nemokamai.
tu nori pigiau nei 4e/men?
BANGINIS123 ra:
Nu va, issimusiau ir as si bei ta
Neriboti pokalbiai ir sms bei 5Gb - 4e/men sutartis 24 men
Kaip planas vadinasi? Ir ar nesiūlė kažko prastesnio už pigiau?
Tai neturek
O tai protinguciai, o totalia sikna lygiuotis nusprende, dar pagal diktatoriu kieki ir pagal teroristiniu ispuoliu kieki pasilygiuokit As tik sakau, kad pagal tai, kiek duomenu suryja telefonas, tie planai atsilike ir visiskai neapsimoka to mobilaus interneto turet.
wialnias ra:
Jus gal isvaziuokit kur kitur pasisveciuot, tada nereiks svaigt kokie lietuvoj atsilike, ir kokie cia levi planai lietuva pirmoj vietoj pagal gsm texnologijas ir optini tinkla o ir planai pagal kaina labai geri
Kad cia kazkoks idiotas vienas, pas mus kaip tik vieni geriausiu (ir ypac kainos prasme) planu ir ne tik apie Europa kalbant.
Jus gal isvaziuokit kur kitur pasisveciuot, tada nereiks svaigt kokie lietuvoj atsilike, ir kokie cia levi planai lietuva pirmoj vietoj pagal gsm texnologijas ir optini tinkla o ir planai pagal kaina labai geri
ka reikia daryti, kad 150-200gb isnaudot su telefonu?
Ble, kazkokie ubagiski ir atsilike tie mobilaus interneto planai, zimbabvej ir tai ciuju geresniu yra… As tai per mobilka tik vakarais ir iseiginem namie per wifi prisijungiu ir viskas, tai per menesi gaunas 150-200 gb, torentai max 2%, ir joku *tubiu, pipiec, jeigu uzsakinet intika, tai iskart bankrotas butu.
Nu va uz 2 eurus pasidariau db viso 145gb likutis tele2.Gaila tik laikina cia vasaros akcija o galetu taip but pastoviaj uz 1 eura pasidaryt 5 kartus daigiau duomenu.Kaip pavz db turiu 15gb plana tai plius 1 euras pasidaro 75gb dar plius euras 150gb dar galima daugiau didi t.Bet db 150gb pilnai uztenka youtube ziuret telefone ar iptv.
TDI ra:
Sveikas. Kaip prasimusiai? Kur kreipeisi?
Buvau pildyk, išėjau pas ezi, tada paskambino ir bandė atkalbėti. Galiausiai pasiūlė šį planą. Labai nesispyriodamas sutikau ir grįžtu į tele2 abonentą
Sveikas. Kaip prasimusiai? Kur kreipeisi?
YES
TELE2?