Už ryšio paslaugas nori mokėti patogiau ir mėnesio gale? Junkis prie TELE2 ir bendrauk be ribų, nes dabar planas su neribotais pokalbiais, SMS ir 2,5 GB tik 7,50 €/mėn! Be to, galėsi išsirinkti DOVANĄ!
Turime tau ir daugiau pasiūlymų!
(meilą gavau. Iš pildyk pereinant į abonentą kaip suprantu)
Aš tą planą gavau kiek kitaip. Iš tele2 perkėliau numerį į labas. Po to tik apsižiūrėjau, kad labas neturi m.parašo. Parašiau jiem į facebook’ą, kad gal turi ką pasiūlyt už panašią kainą su sutartim. Parašė, kad dar per trumpai esu labas’e, bet po ~ savaitės galės kažką pasiūlyt. Pats paskambinau po poros savaičių ir pasiūlė 8€ už 20GB su betkiek minučių ir sms. 12mėn. Sako nueik į betkurį saloną ir duos. Salone mergina buvo labai nustebusi kažkodėl, kad mano numeriui pasiūlė šitą planą.
Klausiau, sako butu ne tele2, galima butu sita plana pasiulyti, pas kuria vadyb kreipiantis ji gauti nepasakysiu.T2 tiesiia pasake,kad ne visos vadyb gali pasiulyti ta pati,suprask kreipkis ne viena karta.
Mano sutartis tele2 baigiasi už mėnesio ir dabar pasimetęs ką čia daryt Ar bandyt kaip aukščiau rašė prasitęst su tuo pasiūlymu studentui, bet realiai man nereikia tų 16gb ir kažkaip psichologiškai nesinori daugiau kokių 7eur mokėt per mėn Ar bandyt baigiantis sutarčiai pereit į kokį prepaid, kad ir ežį ir laukt skambučio kažką suderint.
Šiaip šiuo metu neriboti skambučiai / sms ir 2gb ir realiai užtenka, nes visur ant wifi kabau… Kažin yra vilties gaut planą su neribotais pokalbiais / sms ir kokiais 4-10gb iki 7eur? Ar jau dbr siūlo daug tų gb ir vis tiek reikia brangiai mokėt nors ir nereikia tau jų.
Mano vienam numeriui turėjo sutartis baigtis spalio mėnesį mokėjau 11 Eur/mėn už 16 gb + neribotos min ir SMS, tai Tele2 interneto parduotuvėje pasirinkau tą Tele2 studento planą ir pasirinkau sutarties pratęsimą ir viską užpildžius momentaliai sistema pratęsė metams ir bemokėsiu 8,9 Eur/mėn ir planas liko tas pats dar metams, o aš tikrai ne studentas.
Vakar buvau telia salone, tai ka galejo apsiulyt tai neribota+10gb uz 9,99 evro, bet va xiaomi telefono
Jeigu su xiaomi telefonu, tai standartini plana duoda ir vsio nesileidzia i kalbas
Ka ten jiems reikia padaryti, kad duotu toki pati kaip tavo?
Rajone gyvenančiam greičiausiai bus problemų dėl padengimo, Vilniuje praleidžiu 99proc. laiko, problemų jokių Čia jau reikia kiekvienam žiūrėti individualiai tokius dalykus
Sutartis 24men. jei imi su telefonu.
Jei be - tada 12men. mano.tele2.lt galima prasitest be jokiu kurjeriu ar salonu.
Siandien pasikeiciau, nors sena sutartis dar galiojo iki 2018-08-??.
Plana pakeite per keliolika min.
tai pranešime rašė, stebės klientų eglseną ir gali koreguoti tą “neribotumą” bus nemažai tokių kaip pakito ir žiūrėk bus greičio limitas po tam tikro duomenų persiuntimo
As sakiau, kad bus neriboti, bet su greicio limitu, pvz 20mbps. Sakyciau labai drasiai pasielge, tik man idomu, ar tikrai (paslapcia) nebus jokio kontroliavimo su greiciais…
Pats naudoju Mezon LTE, tai sakyciau super, pastoviai 30mbps, taip nesitikejau