METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

Sunku su metimu… Man dabar sesija, tai rūkau vėl kaip ankščiau, daug! Vos ne po 20 cigarečių per dieną… Negerai, bet dabar tik ypač lengvas cigaretes rūkau… Gal ir tiek pat kenkia organizmui, bet nuo jų ne taip kosėju ir gerai… Po sesijos vėl bandysiu mest…

Kam mokslai, kam vel kas…visada atsiranda pretekstas nemesti Nežinau

…bet metant rūkyti organizmas patiria didelį stresą, o prie jo pridėjus stresą sesijos metu… Gali būti ne kas, oj ne kas…

…del to daktarai ir pataria mesti rukyti, tuomet kai gyvenimas teka normalia vaga (ne sesijos metu), kad nebutu dvigubo streso. o siaip sako, kad didelio streso metu pradejus mesti rukyt, tik dar labiau organizmas zalojamas Taip

100% sutinku! Ir tai labai svarbu, visi žinokit… Metant rūkyti ekstremaliomis sąlygomis organizmas žalojamas kur kas labaiu, nei šiaip rūkant, tęsiant rūkorio gyvenimą… Patariu laukti momento, kai viskas sekasi puikiai, pavyzdžiui vasarą (juk visiems vasarą būna GERA!), per atostogas, po sesijos… Žodžiu tada, kai viskas klostosi puikiai…Metant rūkyti organizmas patiria MILŽINIŠKĄ stresą, ŠOKĄ!

Beje, čia ne į temą, nors “METANČIŲJŲ RŪKYTI KLUBAS” sukurtas ne manimi, bet aš aktyviausias jo narys… Bangoje man pirmą kartą taip…

o kaip jums reklamos, pries rukima? ar nors kiek itakoja apsisprendima mesti Kietas Nekaltas pvz. as pati nerukau, bet kur stotelese nuoruka ant dantu sepetelio reklama, tai as jau greiciau nustosiu dantis valytis, negu mesiu rukyti Cha cha, ar tokia reklama jus itakoja?

Kurdama tema as is karto pasakiau, kad aktyvus gali buti kiekvienas joje dalyvaujantis narys, cia ne tokia tema, kad autorius turi buti pagrindine ASOBA… Labas

man visvien, jas net labiau pastebi nerukantys, taip tarsi ‘sukeliama’ ju didesne antipatija rukantiems…

cia ne priekaistas, tik sakau is asmenines patirties, kad tu IDEALIU salygu mesti rukyti gali laukt…ir nesulaukt Nežinau

nu man tai antipatijos nesukelia Nekaltas bet gal geriau kokias nuotraukas plauciu vezio ar ligoniu kabintu Nekaltas gal daugiau paveiktu…

kiek zinau zada tokias nuotraukas, ant cigareciu pokeliu deti…

bet cigareciu gamintojai tuos pakelius i metalinius pokelius deda (esu mates), taigi vis tiek nuotrauku nesimato, o ir nemanau, kad tai jau labai paveiktu

as nemaciau tokiu, tik vis girdedavau, jau kai ES busim, tai kaip tiem rukaliam bus blogai ir nuotraukos, ir cigareciu kainos bus ohoho… as apskritai manau, kad tai neestetiska Veee o siaip bent jau man tai nuomones neitakoja…

Aišku, šaunu!

Idealių sąlygų aišku nesulaukti galima, bet panašių vis dėlto reikia… Nepatariu niekam mesti rūkyt pvz. per sesiją…

suprantu…is tiesu, gerai pagalvojus, studijos didesne ‘kliutis’ mesti rukyti nei darbas, nes jis greiciau virsta naturaliu, kasdieniu dalyku, nekeliantis tokiu stresu, kaip sesijos…sekmes.

taigi Mirkt ir nereikia cia stebetis…visi mes rukantys, norintys mesti, ner cia ko statusus dalinti Labas

O del ko deda ant cigareciu tas nuotraukas ir tuos uzrasus? o kodel negali but ligybe pvz kaip ir su alkoholiu tegu uzdeda ir kepenu ciroze ir t.t, tegu paraso ka nors . Nors asmeniskai man tas pats kas ten parasyta ar pavaizduota man visiskai nusispjaut. Kiek rukiau tiek rukau ar tai uzrasai yra ar nera man jokio skirtumo. Gal cia gerai kas tik pradeda rukyt, atbaido biski. O ash kadangi pradejau rukyt kaip uzrasu nebuvo dar tai man pofik dabar Šypsena

teisingai Gerai va dar ant saldumynu visu, gali kokias storiuliu nuotraukas det Juokiasi jooo…sitai temai senai truksta linksmumo Laimingas visiems kliuna, ypac svetimos silpnybes Nekaltas