METANCIUJU RUKYTI KLUBAS
as nerukau tik 3 men, bet pasikeiciau per juos labai…priaugau 3 kg,pasidariau labai nervuota, dabar pati saves nesuprantu, bet ir pliusu yra…oda pasviesejo ir dantys baltesni, ir nesmirdziu rukalais, ir plaukai nustojo slinkti…visiems sekmes…
Rukiau 9 metus, dabar jau daugiau kaip metai neberukau, nepatraukiau nei dumo, jauciuosi puikiai. Sekmes metantiems!
stebuklas,sveikinu
Ačiu
na nerukau jau 3,5 men per ta laika viena kart patraukiau, taciau viskas buvo suplanuota
Kai meti rukyt prisiminimai apie rukyma tik geri buna o kaip jega rukyt dumas skanus, bet …
praejus tarkim menesiui patraukus ta pacia cigarete na bent mane supykino, tai kazkaip net minciu neliko kad cigareciu dumas skanus ir t.t.
saunuoliai kad metat
sveiki ,as irgi manau kad pats laikas man mest rukyt.! tik nezinau nuo ko pradet visokius pleistrus isbandziau ,padeda kazkur valandai… nors gal ryte ir gerai,nes is ryto daugiausia ir surukau. o turiu kazkokiu tableciu “TABEX” nuo rukymo ,gal kas galit paporint kaip jos veikia ?
tevas naudojo, deja prie ju priprantama, reikia daryt pertraukas, kursa po kurio laiko vel atnaujint, nes priprasi ir gert tabletes ir rukyt, bet padeda tikrai pradzioj.
dekui,kokiom dozem juos vartot ? as galvojaau reiks nusipirkt “zyban” ,sake l.geri vaistai ,bet kad ju ant lietuvos nera kaip cia istikruju?
Nerūkau jau kokie septyni metai (seniai nebeskaičiuoju) ir nesigailiu. Man pakanka pasižiūrėti, kaip vargsta mano bendradarbiai, kai nori parūkyti, o nėra kur, kai bando panaikinti rūkalų kvapą ir taip gera pasidaro, kad tai jau nebe mano problema… Labai gerai jaučiuosi, kai atsibundu ryte, nes nebekosėju, ir nebepamenu kada skaudėjo galvą. Labai daug privalumų. Mesti rūkyti nėra taip paprasta. Iš pradžiū rūkiau gan stiprias cigaretes. Palengva perėjau vis ant silpnesnių, po to pradėjau mažinti kiekį… Pamenu kai mečiau, dar gerą mėnesį nešiojausi tuščią pakelį rankinėje… Taip ir neprireikė… Sėkmės bandantiems
Va jau beveik 4 savaites kai burnoje neturėjau nei vienos cigaretės, stengiausi rašyti įspūdžius, jie surašyti dienoraštyje.
http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1470051-=(536450719
nuotaikingai parašyta bet va skaitau ir prie nosies laikau rodomajį ir didijį pirštus, o jie taip skaniai kvepia rūkalais
reklamas pasilik sau ok?
Penki litai už dyka
Registruokis internetineje parduotuveje p i g u. Ir gauk 5 lt vien už registracija ir dar gausi 2lt už kiekviena pakviesta prisiregistravusi nauja vartotoja, liuks.
Nuoroda i registracija.
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=73cdc715a3724b9b2b18e587faaa5e41
dar nebutinai. kartais ir finansine padetis privercia. o gal finansine padetis isukdo ta valia…
Tinka ir principai jei jie padeda mesti rukyti.Svarbiausia kad is vis metei.Reikia tik panoreti.Saunuolis
ainu pa
Būdas geras, bet nemanau, jog geriausias…
Kitas būdas mesti rūkyt: tai trunka 100 dienų. 1. Per 25 dienas vis dar rūkote, bet labai mažai, ne daugiau 5 cigarėčių per dieną ir taip visas 25 dienas. 2. 26 - 50 dienomis jūsų jau nebekankins poreikis parūkyti, nes organizmo nervų ląstelės priprato prie nikotino trūkumo. Ląstelės ir toliau reikalauja nikotino, bet kur kas mažesnėmis dozėmis. 5 cigarėtės per dieną atrodys net per daug… Apie 50 - ą dieną pajusite, jog metėte… 3. 51 - 75 dienomis jūs rūkysite labai nedaug, jau busite supratę, jog cigarėtės jums nereikalingos ir dvasiškai jausites metę (daugelis rūkorių pasilieka šioje stadijoje visą gyvenimą: šiaip nerūko, bet per šventes, ypač kai išgeria, rūko), tačiau taip nėra… Organizmas jau atpratęs nuo nikotino, jūs jaučiates sveikesni, žvalesni, energingesni ir pan. 4. 76 - 100 dienomis jūs pradedate sportuoti, nes pasijutote kur kas geriau, fiziškai galbūt geriausiai gyvenime! Organizmas atsigavęs, jūs - pavyzdys kitiems! Jūs gerbiamas! Jūsų nebeprašo parūkyt! Visi žino, jog Jums pavyko!