METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

Aš rūkau apie 15 metų, ir dabar pirmas kartas per visą tą laiką kai 3 dienos nei dūmo. Aišku čia juokas tos 3 d, bet tai pirmas kartas kai bandau, ir tai man jau didelis dalykas. Noriu dalyvaut šitam klubely, ir pranešinėsiu kaip sekas. Kol kas didelių lomkių nejaučiu. O bandymas atsirado štai kaip - šeštadienį nerealiai prisikopūstinau Taurė, sekmadienį buvo l. xujova, negalėjau pažiūrėt (keista, šiaip iš po pjankių kitą dieną rūkydavau), o paskui sugalvojau tęsti bandymus. Tarp kitko paskaičiau visą temą, ir nemačiau, kad kas būtų bandęs mest iš po baliaus. Nu prisigerkit vieną kartą zdorovai, kad kitą dieną vemt norėtus nuo cigarečių…gal lengviau bus NežinauMotyvacijų galima visokių prisigalvot…kai sveikatos problemų tpfu, tpfu, tpfu kol kas nėra, tai su tuo sunkiau. Bet, man ne paskutinėj vietoj, kad ir tokia priežastis - per metus prarūkomas 72 cm įstrižainės plokščiaekranis telikas Baisu

siandien jau menuo , kaip nerukau… sunkoka, ir meciau tarp kitko , po gero nauju metu baliaus…tik nervina kad namie dar yra rukanciu -tai dvigubai sunkiau Taiptai pasigyriau , cia jums kokia as stipri Cha cha

pas mane irgi namie yra rūkančių, ir dar šiokių ne tokių razborkių iškilo (o cigaretės taip apramindavo nervus anksčiau tokiais atvejais) dabar deja, deja…

Labas va po isgertuviu tikrai nesinori rukyt, bet niekada negalvojau bandyt mesti…idomu. ir dar vienas keistas pastebejimas, kad veiksmingiau meta tie, kurie ruko ne 1 ir ne 2 metus…

tikrai saunuole, as del to gal ir nesugebu mesti, kai vyras pypkuoja pasonej… Nežinau bet jis jau irgi karts nuo karto pasneka, kad gal gerai butu neberukyti Taip

Idomu, kaip ROKUI sekasi, senai jis cia besilanke Nekaltas

Nu va su +1 Moteris susitarėm - nepirkim cigarečių, ir bandykim kartu… Ar teisybė, kad 3, 4 dienos iškentėt tai px, kaip man pasakojo viena bandžiusioji, pagrindinės lomkės prasideda po savaitės ???

Gaila kad negeriu Nekaltas, gal mesciau. Nors kiek pamenu kaip gerdavau stipriai tai tokio dalyko kad bloga ant rytojasu nebudavo, budavo biski *pimp…*ova bet rukydavau dazniausiai. Reik turbut apsinuodit maistu kokiu ar kuom nors gal padetu. Maladec kad po tokio didelio stazo rukymo tris dienas nerukai, mano akim ziurint tai cia daug Mirkt

100 proc. nesutinku …krc toks jausmas kad jus norit mest vos ne lydekai paliepus man panorejus…pasakysiu ish patirties kuo didesnes lomkes kuo didesnis stresas tuo didesne tikimybe kad metes rukyti vel nepradesi …mesti rukyti nera sunku, sunku vel nepradet…ir kuo nemalonesni prisiminimai bus apie metima…tuo tvirciau susilaikysi neuzsirukes vel

Per šešias atsisakymo dienas vieną dieną patraukiau (nes turėjau konfliktų,nervus bandžiau ramint), bet nedaug…dabar varau mintonus saujom, kol nepasidarys Veee

va cia kaip kam…man 2-3 pirmosios dienos ojojoi, o kai vyras anksciau mete, tai visa pirma men ujujui Pavargęs

NU vsio, metu rukyt, kiek galima…jau bloga nuo rukymo…tik kaip?

o tu pasiziurek is kitos puses: jei netycia vel pradesi(retai kam is pirmo karto pavyksta), nenoresi vien del to mest, kad pojuciai nekokie buvo. as pats meciau kai buvau labai ramus, nebuvo stresu, gera nuotaika - buvo gerokai lengviau. taip sakant meciau su nuotaika. o paskui atsiminus, kaip parukius tau sirdis “tabaluoja” ir pan. nekyla noras ir rukyt. kiekvienam savo turbut…

Aš dabar jau daugiau kaip savaitė su tuo įpročiu kovoju, na kol kas sėkmingai. Organizmas reikalauja nikotino dozės, tai aš atradau tokį dalykėlį - prieš kokį porą metų iš vieno švedo gavau dėžutę pas juos populiaraus čiulpiamo tabako (mini maišeliuose po 1 gr). Tada jis man nelabai patiko, bet kaip žinodamas neišmečiau, tai dabar praverčia - sučiulpi į dieną 1 ar 2 maišelius ir vsio. Bet aš manau, kad čia rimtas pagalbininkas mesti, nes “nikoretėse” manot stebuklas kažkos ??? - elementaraus nikotino dozė Taip kaip ir čia. Būna ir biraus, vakar vienas pavaišino, prisikiši visur už lūpų, tabakas girgžda tarp dantų Juokiasi…gera apsauga nuo karieso Taip

as kai labai noriu tai uostomojo tabako patraukiu - visai neblogai veikia. - nors viesose vietose to nepraktikuoju - jau buvo nesusipratimu. nors siaip kava dazniausiai tokiais atvejais geriu

snargliai juodi bega, bet nuo slogos tai gerai padeda Juokiasi

Jau 2 menesiai nerukau TūsasTiesiog emiau ir meciau. Rukymo stazas virs 10m. Kodel meciau? pagailo sveikatos, atsibodo rytinis kosulys…Dabra labai dziaugiuosi ir didziuojuosi savimi Angelas

Uostamas tabakas - gera dalykas, pritariu…

…o šiaip tai rūkau aš vėl kaip rūkęs, štai užvakar nerūkiau visą parą, tai drebėt pradėjau, prakaituot, nervingas pasidariau… Man jau gal išvis mest neįmanoma… Ką manot? Bandyt visvien ar rūkyt kaip ankščiau? Nes simtomai nikotino bado man žiaurūs labai!

tikrai IMANOMA - visi tai gali padaryti, nors tai dazniausiai yra nelengva. Yra toks metodas: pabandyk dar karta para nerukyt-gal bus geriau. Po kiek laiko savaitei.gal po tos savaites nenoresi bandyt, o veliau noresi rukyt bet tai nebus taip sunku. Nereikia galvoti kad meti “visam laikui” - tuomet psicholigiskai yra daug sunkiau. Fiziologiskai organizmas atpranta nuo nikotino per 2sav., o vat del psichologinio momento yra sunkiau. Noreciau cia visiems jums padeti, tikiuosi nors patarimais, nes cia jau labai individualus dalykas