METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

Bevejk visiskaj atsikraciau sito sh Baisu

Taip, bet mes jos įdedame mažiau, kur kas mažiau už kavą…

Ko jūs tokie neaktyvus, rūkoriai? Aš štai galiu pasigirti - dabar juntamai mažiau rūkau ir sveikata bei nuotaika gerėja… Padidėjo apetitas - valgau dabar keturius kartus per dieną ir gerai, sveikai… Štai pavyzdžiui vien pusryčiams suvalgiau 2 kriaušes, 2 kivius, arbatos, duonos su česnaku ir multivitamininį gėrimą… Dabar priešpiečiams valgysiu bulves su dešrelėmis, po to dar ryžių, grikių… Gerai valgysiu šiandien…

O tu cia rimtai del cesnako is ryto?-gal niekur neplanavai siandien is ryto eiti. Cesnakas aisku sveika, bet jei nori i zmones eit… o del arbatos - norint stiprios juodos uztenka is vieno saukstelio su kaupu.- ir tonizuos stipriau nei 2 sauksteliai kavos. Ne kiekybej cia esme.

isduok paslapti Taip

nu as gal ir nebuvau didelis rukorius, nes pradejau rukyti tik priesh puse metu, bet nusprendziau mesti. Prieshpradedamas mesti, surukydavau kokias 5-10 cigareciu per diena. Priesh pora savaiciu isvaziavau i kalnus paslidineti, ir tyras kalnu oras man ZIAURIAI palengvino, tenai budamas per 7 dienas surukiau vos 10 cigareciu mazdaug, bet ir tos atrode labai biaurios; nes plauciai nerealiai greit issivalydavo nuo kalnu oro. Praktiskai nejausdavau jokio potraukio rukyti, ne taip kaip anksciau. Nekaltas grizes stai jau 4 dienos, beveik niekas nepasikeite, kelis kart is iprocio buvau uzsideges papirosa, Cha cha bet turejau ismest surukes puse, nes tiesiog nelisdavo iplaucius dumai. Gerai Tikiuosi taip viskas ir pasiliks. PS: gal kam reikia bloko papirosu, stovi priesh akis, orukyt nesinori Kietas NePS2: sekmes visiems Labas

Na ir kaip sekasi? Nekaltas

Idemiai perskaiciau antraja nuoroda, taciau man sukele abejones ten pareiksti teiginiai, nes kalbama tik apie dervu sumazinimo neveiksminguma, tuo tarpu super light ir one cigaretese ir gerokai mazesnis nikotino kiekis. O jie ten tuo paciu raso: [cituoju]

zinot, kazkas jau minejo - sunkiausia atsikratyti poreikio parukyti po nakties miego ir atsatyti nikotino kieki, bei labai sunku atsisakyti cigaretes po gero valgio. nezinau kodel taip yr… Pavargęs

AS norejau mesti rukyti nuo 01,01, bet mama grizho 01,01 ir parneshe 3 blokus.Tai dar palauksiu kokis 3 menesiukus Kietas

o tai kodel nepasakei kad ruosies mest rukyt? o siaip metant rukyt, gert ir pan. yra patartina pranest namiskiams, kad meti - lengviau yra.

aha, ypac su rytine kava… Nežinau

as to labiausiai ir bijau, kad metus rukyt labai sustoresiu Nežinau jau tracia diena sportuoju ir jauciuosi klaikiai, ne tik del to, kad raumenys skauda, bet toks silpnumas… Nežinauo ‘pompa’ tris kartus per valanda Pavargęs

as dar nesiryztu paviesinti savo ketinimu, jau anksciau bandziau mesti, bet nepavyko…tai manys, kad eilinis ‘pasisakymas’ ir tiek Nekaltas

aciu uz palinkejimus Labas beje ta bloka papirosu siulyciau kuo greiciau ‘prastumti’, nes nezinai, kas gali saut i galva Mirkt reiks begt i kalnus Mirkt Šypsena

vo vo, sitos ekstazes sunku atsisakyt… Pavargęs

O cia ir yra didiziausia klaida. Negalima tik pradejus sportuot daryt ta kiekviena diena. Is pradziu turi kas antra sportuot, o kruvius didinti labai pamazu (pradejus po kokiu 2men-nors cia velgi priklauso kuo uzsiimi). o namiskiams vis del to pranesti, kad meti rukyt reiketu, kad tokiu “dovaneliu”, kaip blokas cigareciu nepadovanotu.

Sutinku, reikia stengtis, kad kuo daugiau žmonių žinotų, jog meti rūkyti, nes tada tu jausiesi nepatogiai prieš savo artimus ir bus lengviau mesti. Man taip atrodo… Beje, seniai čia nebuvau pasisakęs, taigi: sunkiai man sekasi mesti… Rūkau vėl daugiau cigarečių, po pakelį kaip anksčiau nesurūkau per dieną, bet daugiau nei 10… Matyt nuo mokslų, nes kai tik man reikia skaičiuoti - galiu rūkyt labai daug… Po sesijos su mergina nusprendėme mesti, pažiūrėsime, kas iš to išeis… Tikiuosi bent jau 2 dienas ištverti nerūkęs… P.S. Šiaip metimas rūkyti - labai įdomus dalykas. Man tai kaip žaidimas, ypač kai tuo domėtis pradėjau (Banga ir įvairios nuorodos, kitų pasakojimai apie tai).

Labai malonu skaityti paskutine pastraipa Mirkt Nors ir pati dar nemeciau, o kaip temos autorei, gal deretu rodyt pavyzdi, taciau kaskart rukydama pagalvoju apie sia tema Nekaltas net keista. o ir su aplinkiniais dazniau siuo klausimu diskutuojam, draugas jau beveik savaite meta rukyt, kol kas sekmingai, sedi sokoladu prisipirkes Cha cha ir vyras jau uzsimena, kad irgi noretu mesti…manau progresas sioks toks jau yra Taip

as begioju…ir su kruviu atrodo neperlenkiu, bet cia ‘uzsisedejimas’ daro savo ir tiek Nežinau o del dovaneliu, tai jau kas kas, bet namiskiai, tai jau man tokiu tikrai nedovanoja Ne