METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

o kiek papastai iki 14val surukydavai? del valgymo sutinku - mums viena karta net biologijos mokytoja patare nerukyt kol nevalges.

sveiki, aš eraserx ir metu rūkyt. dėkui

va, kaip as, tik as rimtai ‘metinejau’ kokius du kartus Nekaltas

tas budas, kuri pries tai aprasei, gal ir neblogas, bet keliaut ir keist gyvenamaja vieta…bent man neimanoma Ne o kas liecia valgyma, kaip malonuma, kuriuo keiti rukyma, baigias taip, kad i kelnes nebeisibraskini Juokiasi

skrandi ‘gadina’, o ypac su kava…

ner uz ka Labas padekosi, jei mesi Taip

vat idomu, visi cia metantys, kiek meteliu jau pypkauja? as kokius 5metus Drovus

mayday rašė: tas budas, kuri pries tai aprasei, gal ir neblogas, bet keliaut ir keist gyvenamaja vieta…bent man neimanoma Ne o kas liecia valgyma, kaip malonuma, kuriuo keiti rukyma, baigias taip, kad i kelnes nebeisibraskini Juokiasivietoj keliavimo sugalvok ka nors kita - rask koki nedideli uzsiemima, kuris tau patinka ir kuri labai megsti. rukyma reikia kazkuo pakeisti kitu, kad neliktu laiko apie ji galvoti. del valgymo Cha cha - reikia pradet daugiau judet, nieko cia nepadarysi, juk ir siaip apetitas metant rukyt padideja. bet velgi, man efektyviausiai yra prisiminimas busenos, kai parukydavau - buvau tokia riba priejes, kad net dabar atsiminus nupurto Veee as rukiau irgi 5metelius po 2 pokelius per diena (cia jau kai isisiubavau)

ir dar buvau pamirses labai svarbu dalyka: KAVA pirmus 4menesius juoda kava kaip isprotejes geriau - po 7-8 puodelius per diena, cia dar ir darbas prisidejo, bet be jos buciau sunkiai be cigaretes vertesis.

planavau nuo ryto jau neberukyt, bet… gal pradesiu nuo sausio 1 d. Nekaltas.

cia planavimas ne ka tepades…

idomu butu paskaiciuoti kiek kartu bandziau. ilgiausiai iskenciau tris menesius. Nežinau

O aš tikrai nepradėčiau rūkyt, jei “ištempčiau” bent 1 mėnesį…

Švenčiau Naujuosius ir per šventę, net išgėręs, sugebėjau surūkyti apie 8 cigaretes… Man tai labai nedaug, nes šiaip surūkydavau po 15 - 25 cigarėčių per dieną… Šiaindien gailiuosi: surūkiau apie 10 cigarėčių, bet jau neberūkysiu šiandien man rodos… Rytoj stengsiuos irgi labai nedaug surūkyt…Apie kavą kažkas rašė… Aš šiaip jos negeriu, tai tikrai ji man nepadėtų metant…

aplinkybes priverte… ne aplinka. o aplikybes…

Na tada suprantama…

o kodel…nauji metai, galima naujai viska pradeti…jei jokio kito preteksto nerandi Taip

ohohooo… Apakęs man nuo triju sirdis ‘tabaluoja’, rankos dreba Apakęs

Nors ir pasiryžau mesti rūkyti, rūkau kur kas mažiau ir kitaip: paviršutiniškai ir išmetu po pusę cigarėtės, bet štai rytais, kaip ir dabar, surūkau godžiai visą cigarėtę vos ne iki filtro… Kaip šios ydos atsikratyti? Tai man sunkiausia…

as pats 5 Naujuosius metus planavau daugiau neberukyt - man nelabai tepadejo. tikiuosi kam nors is cia dalyvaujanciu pades toks pretekstas. del kavos - man rankos drebejo - ir neblogai, bet ka jau padarysi - nedidelis salutinis poveikis, bet daugiau valgydavau-kad skrandzio nesusigadinciau. _Alexander_kaip tonizatoriu gali pamegint stipria juoda arbata - siaip ji stipriau veikia nei kava Taip