METANCIUJU RUKYTI KLUBAS

Rūkau kaip paravozas ir kažkodėl norėjimas mesti labai nežymiai ryškėja…

o kodėl sportas toks nepatartinas dalykas ???

vienareikšmiškai - kompanijoje Taip

Na požiūrio į mano pasakymus kaip žvilgsnio pro padidinimo stiklą pavadinti negalima. Kai pasakau, kad mečiau būna pasijuokiama ir sakoma, kad nėr čia ko apsimetinėt… O bandymo mesti pastaba sutinkama irgi panašia reakcija… Cha chaBe to rūkymo metimas darbe, reikštų kompanijos nebuvimą, o laisvalaikiu kažkaip savaime išeina prisidegti… Drovus

nusiteikineju moraliskai kad jau laikas mesti, na jau ir veiksmu reikes griebtis, liko viskai ne daug kad tam pasiryzciau ir tai ivykdyciau Šypsena

drateli , jei rukai kaip paravozas, ir sportuot pradesi, tai sirdele ‘suvarysi’… Mirkt

Na tu sakei, kad pakeisti rūkymą sportu negerai. Tai aš supratau, kad čia kalba eina apie rūkimo metimą ir pamažėlę perėjimą ant sporto. O jeigu tuo pačiu metu viską darysi, tai gal ir nieko gero iš to neišeis… Nekaltas

na kadangi as tai bandziau, tai gaunas taip, kad pirmiausia pradedi sportuot, nei meti Taip o sveikatai tai nelabai gerai Nekaltas

Man jau nieks nepades atsisakyti sio ipracio Ne

nebuk tos pesimistas…prasom prisijungti prie musu, veiksmas prasides tikriausiai tik po Naujuju…o siaip pasiskaityk mano nuorodas, ten idomu Taipdabar dauguma nusiteikineja moraliskai Taip

sveiki. manau, tam, kad mest rūkyti, noro nepakanka. juk kalba eina apie PRILKAUSOMYBĘ tabakui. Reikalinga stipri pagalba iš šalies, arba labai stipri motyvacija, pvz: liga, taisyklės, apribojimai, finansinės sankcijos. be to, kaip ir kažkas aukščiau minėjo, supratus, kad mest neišeis, galima stipriai apriboti cigarečių skaičių, kas irgi yra l. gerai. aš, pvz nuo pokelio per diena perėjau prie 3-4 cigarečių. naudojau tuos pačius atidėliojimo, nerūkymo darbe, nerūkymo prie vaikų, nerūkymo mašinoje principus. aišq, praėjo keli metai. neatsisakau noro mesti visai, bet neturiu pakankamai tam motyvacijos. ir netikėkit lengvų cigarečių “nauda”. rūkau tik stiprias (tai beje irgi padeda palaikyti nedidelį kiekį per dieną) cheers

mano pagrindine problema ir yra motyvacijos trukumas…logiskai suprantu, kad tai i nauda, bet praktiskai nematau rimto reikalo…visiskai mesti Nekaltas del stipresniu cigareciu sutinku, as irgi butent taip sumazinau kieki Taip ir noredamas nesurukysi tiek kiek silpnesniu, burna dziusta, ir apskritai nesinori…o tas atideliojimo principas irgi veiksmingas Taip

Na taip motyvacijos trūkumas tikrai yra pagrindinė nemetimo priežastis. Aš pilnai sutinku su mayday pasakymu, kad teoriškai suprantama, jog geriau mesti, tačiau praktiškai neišeina/nesinori prisiversti… NekaltasO štai dėl stiprių cigarečių, tai man kažkodėl neišeina. Aš stipriausių kai užrūkau, tai noras sekančiam Kietas nesumažėja bet užtat galva tuo momentu susisuka baisingai… Baisu

Va cia tai tu visai neteisus. As kazkada rukiau po pakeli raudono Melboro, tai tie kas mane mate mieganti - sake, kad jau “galai” visai cia pat Baisu Po to ejau vis prie lengvesniu. Nekaltas Dabar jau apie 6 metus rukau tik one lygio, t.y. pacias silpniausias. Kvepavimas geresnis, o ir padidinau ne itin. Dabar apie 22-30 cigareciu per diena. Taciau paziurejus i nikotino ir dervu kiekius - rukymas mano sumazejo apie 10 kartu !!!

cia matomai, kaip kam…as stipresniu per pus maziau surukau Nekaltas

Laimingas zmogus esi. O man ir kosuliai sunkus uzeina ir oro jau daznai truksta, kartais net gerkle nuo traukiamo dumo skauda ir vis tiek nieko su savim negaliu padaryti. Nustebęs Nekaltas Liūdnas

kazi ar jau laimingas zmogus Nežinau paprasciausiai rukau kur kas maziau (laiko atzvilgiu) nei tu…siaip, kai uzeina chroniskas kosulys (kazkodel ji sieju butent su rukymu), isvis nerukau Ne

Motyvacija siame reikale yra pagrindinis dalykas. As neturiu motyvacijos mesti, nemetu jau 10 meteliu. Mano tevas irgi motyvacijos neturejo. Kankinosi kankinosi saldainiukus balkone krimsdamas ir nieko… Kol viena diena daktaras pasake arba, arba. Nuo tos dienos neruko. Taigi, sveikata yra pagrindinis motyvacinis veiksnys. Bet tik tuo atveju, jei is tikro yra pergyvenama del negriztamu dalyku. Tevas mano, kol itarinejo plauciu liga, nelabai turejo motyvacijos. Kai isaiskejo sirdies liga, mete ta pacia diena. As nesu pasiekusi tokio samoningumo lygio, kad dabar rupinciaus savo sveikata senatveje Nekaltas. Neiseina man. As rukau. Ir ne karto nesu bandziusi mesti. Bet sekmingai galiu nerukyti visa diena. Ir manau, kad kada nors mesiu. Pleistrai ir kramtushkes ish mano drauges karcios priezasties yra niekam verti niekalai.

As tai prisimenu pradejau rukyt per kokias pjankes ar taip ir kazkaip nejuce isitraukiau, pradziai uztekdavo pokelio trim dienom, po to dviem o galiausiai neuztenka nei dienai i diena 1.5 pokelio, tai kas bus toliau. Per penkis rukymo metus nei karto nebuvau diena nerukes kad ir kaip blogai budavo kaip persaldavau per skausma visvien rukydavau. Ir is kur ta motivacija istraukt?, jei jos nera… Maciau per tv laida kazkokius lasus nuo rukymo reklamavo galvoju juos pabandyt, bet zinau kad nepades. Ble mano dede rukantis 30 metu maziau suruko nei ash :/, neisivaizduoju kaip sumazint dienos norma Nekaltas

22-30 per diena Šypsenaprie tokių kiekių cigarečių rūšis, mano manymu, tampa nebesvarbi. ps. be nikotino, kuris, beje, nėra pats kenksmingiausias cigareteje, ir be dervų dar yra pilna visokių chemikalų, palaikančių degima, priduodančių kvapą ir t.t. jų kiekis ir silpnose ir stipriose tas pats. todėl nuodijiesi beveik tiek pat rūkydamas ir stiprias ir silpnas. Tai ĮRODYTA. Ne veltui nuimti žymėjimai “lights” “mild” ir pan. nuo pakelių.

pazinojau toki zmogu, kuris neruke 20metu, o paklaustas ar rukys atsakydavo, kad meta…isvada persas tokia, kad, jei jau rukei, tai potraukis islieka visam laikui…aisku silpnesnis, bet…

as kazkada is parduotuves buvau pasiemus bukleta apie rukymo zala, tai ten buvo akcentuojama, kad i organizma patenkanciu chemikalu kiekis is esmes priklauso ne nuo cigareciu stiprumo, o nuo rukymo ‘technologijos’: ar giliai i plaucius traukiams dumas, ar ilgai uzlaikomas ir pan. taip, kad kategoriskai teigti, kad tas kuris ruko super light yra ‘sveikesnis’ rukalius, nei tas kuris ruko strong tikrai nederetu Ne