nu ziurek, tik pabandyk po to uzkuryt…
pagal ateities vizija, lietuvos valstybe skils i dvi dideles grupuotes: rukanciuju ir nerukanciuju…ka apie tai manot?
matai, jei iskart nebegalvos, kad meta, tai ir negerai…
Mindaugas - nepatinka man tavo “laikytis”. Mesti geriau kai esi atsipalaidaves, o ne dantis sukandus kentet-tai nieko gero neduoda Geriau yra ne “belieka tik laikytis”, o “daugiau apie rukyma nebegalvosiu”
As taip irgi ne karta nedariau surukau jau paskutine eidamas miegot ir galvoju, kad jau bus viskas, bet ryte vel
Man 24 m.Rukiau nuo 16 metu .Mano pasiteisinimas buvo toks kad kai bus 30 metu mesiu rukyti nes tipo nuo rukymo mirsta tik pagyvene (tie kur ilgai ruke,mazdaug 40-60 metu zmones).Bet viena diena atsitiko taip kad kazkur perskaiciau straipsneli apie tai kiek ir kokio amziaus zmoniu nuo rukymo mirsta pasaulyje kasdien .Nuo rukymo kasdien pasaulyje mirsta zmnes nuo 20 iki 30 metu .Neatsimenu dabar tikslaus skaiciaus ,bet garantuoju kad jis labai didelis.Ir mano pasiteisinimas zlugo .Nuo tos dieno nesu surukes nei vienos cigaretes(nerukau jau mazdaug 2 men.) .Is pradziu buvo padidejes nervingumas ir i aplinka truputi jautriau reaguodavau,staigiai padidejo kuno mase nes valgyt daugiau pradejau .Bet dabar jauciuosi labai gerai Rukaliai paklausykit patarimo is to kuris jau mete.Jus netik sau kenkiat bet ir savo mylimiem zmonem(vaikam,tevam,savo antrom pusem…)Meskit cigaretes salin,pasijusit zymiai geriau
labai teisingai, geras dalykas uzkimsti galva kitais marazmais, pvz. darbu…jei tai ne fizinis zinoma…
o svoris savaime susinormalizavo, ar teko papluseti?
cia tas pats kas neberukysiu nuo pirmadienio, nuo pirmos men dienos…kai kam gal veiksminga, bet dazniausiai lauki tos dienos, kaip mirties nuosprendzio
As tai galvoju mesti kai pradesiu planuoti vaika, jei taip nesigaus, mesiu kai tik pastosiu…o is tikruju tai nesamone.As tik bandau atitolinti ta metimo procesa. Rukau, man patinka rukyti, man norisi rukyti, bet dar labiau as noriu mesti rukyti , ir mesti kuo greiciau
2mayday: Priaugau per pora menesiu apie 6kg,bet dabar jau sustojo.Man tie 6 nemaiso nes ju kaip tik ir truko visa ta laika kol rukiau
aciu uz palaikyma jau 5 diena kai ash be dumo jau ryte pakenciamai jauciaus shiandien .nervuota tai ash nepasidariau tik bishki bijau kad per daug svorio nepriaugciau truputi galima nes sveriu truputi per mazai Taigi linkiu visiems metantiems sekmes ash su jumis
laikykis ash puikiai tave suprantu bet pirma diena sunkiausiai poto bus lengviau
butent taip ir ash sakiau kai pastsiu itt. bet tada ishtikruju nenorejau mest o dabar atsirado noro tai ir priazasties nereikia.rimtai apgalvok viska ir nuspresk kuo tau reikia
Reikia negalwot jog meti o apskritai apie rukyma… O jei galwosi tai ir pasiduosi pagundai!
Ash tai tiksliai sau niekad nesakau kada mesiu rukyt. Nes tada tektu laukt tos dienos , pradziai bandau mazint cigareciu kieki nieko nesigauna max viena diena pamazinu, bet ant kitos dienos surukau daugiau nei iprastai surukydavau :/. Neturiu jokios priezasties del ko mest .
aishq rukymas kenkia sveikatai, kavaila del to butu ginchytis, bet manau shitam visam reikale labai daug ir propagandos… pvz kai aishkina kad nuo vezhio ten per metus zhuvo 100milijonu rukanchiu zhmoniu tarkim. bet tai kas gali garantuoti kad jie nebutu mire net jei nerukytu(aishq tas skaichius greichiausiai butu kazhkiek mazhesnis)? juk nuo vezhio mirshta ir nerukantys. man tai shiek tiek juokingai atrodo tokios propagandos. ash pats jau 2vi savaites nerukau (sukirtau ish kai ko, kad tam tikra laika neruktsiu… ), savijauta pagerejo, bet ish esmes man rukymas patinka, susedi su chebra prie alaus uzhtrauki duma beje mano metimas prasidejo nuo to kad ish pradzhiu mechiau pirkti ta prasme koki menesi nepirkau cigarechiu o tik ish kitu rukiau ir planavau artimiausiu metu mesti, kol galiausiai atsirado proga sukirsti
aktuali tema… bet daug skaityt…
kas ruko tas gaidys
Klaidingai galvoja tos merginos, kad mes tuomet, kai planuos arba lauksis vaikelio. organizmas ne taip greitai isivalo nuo to nikotino, tai nezuteks nerukyti menesiuko. O kas liecia svorio didejima, tai apetita mazinkit vaisias, tik nemaisykit ivairiausiu vaisiu per diena, valgykit vienos rusies, o kita diena jau kitos rusies. Lengviau taip virskinsis o as vis dar nerukau. bet teisa, daba biskiuka gripuoju ir siaip nelabai bunu prie rukanciu…Ziuresiu kaip bus vakare, juk eisiu kashe ziuret…gali buti nervu truputis… bet manau atsilaikysiu sekmes ir kitiems