As vis tiek kada nors mesiu, rukyti, as neisivaizduoju ka daryti Rukau ir nenoriu rukyti…
Labas rytas visiems pradedame nauja diena be cigaretes !! Taip? Zinoma, kad taip, kitaip ir buti negali, nes to mes ir siekiame - nenuodyti saves Sekmes Jumi siandien
kazkada bandziau mesti, bet tuomet ir supratau kad rukyti ytra geris
tiktu, ale anas nezino ir nesuzinos, kad kazkur toks kuklus klubelis randas bet kaip tikrai lietuvei man zinoma smagu, kad ir tokiem garbingiem zmonem, tos pacios problemos kalmuoja
va idomu, kodel rukymas asocijuojas su maloniais dalykais…man pvz kava rytine, ir cigaretes dumelis…
patyliukais ir as taip pagalvoju… bet tik kartais
jooo…cia visi tokie nelaimingieji, kurie nori, paruko, po to gailis…bet ne beviltiski
palaikykit mane please!!!ash nuo penktadienio meciau rukyt sunku dar labai daug iprociu susijusiu su rukymu…ryte atsikeliu pirma mintis visada kava su cigarete…darbe mintys kai atsiranda laiko juk reikia begt parukyt …itt bet ash ishtversiu
o kas cia idomaus? t.y. keisto? todel kad rukymas ir yra malonus dalykas bet ne tox malonus kaip pvz sexas beje su kava rukyt juk ipatyngai negerai yra. jau geriau sie du kvaisalai lai buna atskirai.
mesti rukyt bandau pastoviai, taciau vis nesekmingai. manau neturiu moralines teises patarineti, bet pabandysiu. Pries pradedant mesti pasistenkite negerti kavos ir alkoholio kokias 10 dienu. tai tikrai palengvina procesa. labiausiai palankus laikas metimui kai pasikeicia aplinka: isvaziuojat atostogu, pakeiciat darba ar panasiai. Buna momentu kai sergant nebesinori rukyti: tai irgi palankus momentas metimui. Tik metus rukyti reikia surasti kuo uzsiimti: praseti sportuoti (neintensyviai o malonumui), labai gerai joga ar panasiai. Kiek imanoma lankytis sveikesnese vietose, kaip sporto klubai, soliariumai (butent uz tuos pinigus kurius sutaupet nerukydami) ir stengtis pajusti ju malonuma. dazniau isvazineti i gamta o ne i bara ir panasiai. Susirasti kokia nors veikla sau kaip kvepavimo pratimai, autogenine treniruote ar panasiai. Metant reikia rinktis laika kai nenusimato jokiu svenciu ir nevartoti alkoholio tam tikra laika. nevaikscioti i kavines ir barus. Musipirkti kokiu viteminu ar papildu kaip zuves taukai, kalcio ar magnio ir pastoviai vartoti. Ir stebekite kaip gereja savijauta ir sveikata. Taciau po tam tikro laiko neatsipalaiduokite. niekada nesakykite kad as JAU MECIAU RUKYT. elkites atsargiai. pradeikte isgerti alkoholio bet po labai nedaug kad galetumet save kontroliuoti. galima nusipirkti taupykle ir kiekviena diena ideti ta suma kuria prarukote. Po poros menesiu labai apsidziaugsite pamate kad galite sau leisti nusipirkti norima nors ir nebutina daikta. tik nesugalvokite po menesio pareiksti kad “as meciau rukyti” Nezinau ar lietuvoje yra AA. amerikoje tai labai rimta organizacija “anoniminiai alkoholikai”. Sako tai vienas is geriausiu budu kovoti su alkoholiu. tai 12 laipteliu programa. Si sistema taikoma netik alkoholikams bet ir rukoriams ir panasiai. Sekmes jums ir man metant. P.S: pajuskit kaip skaniai kvepia
sekmes tau Bafometai
dekui
laikom kumstukus…ypac rytais ir darbe, kai turi laisva minutele
Klausimux šios temos mamai Mayday - tai o tu kokioj fazėj - metei, ar bandai Kai nerūkau labiau kavos pradėjau norėt - pirma užtekdavo vieno gero kaušo per dieną, dabar 2, 3… Matyt svaigintis kažkaip tai reikia
O as jau antra sawaite tik po puse cigariuko per diena surukau, jauciu kad man pawyks
mieli vaikuciai… visu pirma malonu su jumis gyventi draugiskai mano dabartine faze - metimo, kartais pasimetimo, dar kartais sekmingo ‘susimetymo’ ar man verta bandyt mesti, ar ne( kai kantrybe issenka)… ir prasom kreiptis is mazosios ‘m’
saunuolis, laikykis
O aš jau nuo 12 val. ryto nerūkau, o dabar jau net 18:55. Įdomu, kiek ilgai pratempsiu?
Manau nebeilgai jei galwosi apie tai…