taip labai teisingai pastebeta organizmas apsivalo nuo nikotino priklausomai nuo to kiek laiko rukei, jei 5 metai tai puse metu, jei 10 metu tai kokiu metu reiketu itt Ash irgi laikausi jau 6 diena laikau uz visus metancius kumshtelius ypac uz save . ir tau linkiu stiprybes per krepshini laikykis
Galiu tik pasakyt, kad organizmo apsivalymas trunka kur kas ilgiau. O apskritai į temą, tai nežinau ar šis būdas mesti yra geriausias, bet man asmeniškai jis pasiteisino 1) Žodžiu nusprendžiau kad mesiu rūkyt nuo tam tikros datos. išsirinkau savo gimtadienį, kad galėčiau iki paskutinio nusigert, nusirūkyt, o sekančią dieną STOP ir viskas. 2) visiems pradėjau girtis, kad po kelių mėnesių mesiu rūkyt. Kadangi lietuviai paprastai niekada nepadeda to daryt, be to buvau užkietėjęs kaminas, todėl atsakydami visi visada juokauja “Tu… niekad nepatikėsiu”… 3) kadangi daug kas manim netikėjo, aš sau asmeniškai pasižadėjau, kad įrodysiu sau ir jiems visiems, kad sugebėsiu mest. Žodžiu “delo v pryncypax” 4) visą likusį laikotarpį iki baliaus ir visą balių rūkiau nestabdydamas. 5) ryte paxmielnas atsikėlęs surūkiau pusę cigaretės, ir pasakiau visiems aplinkiniams garsiai: “šita cigaretė, kurios jau liko tik pusė, bus paskutinė” 6) nors po to fiziškai skaudėjo plaučius (~mėnesį), nuo poreikio drebėjo rankos, ta cigaretė ir buvo paskutinė. Žodžiu geriausia susporint, ir kažkokiu būdu tą reikalą paversti principu