Merginos, kokia spalva lakuojate nagus? Ir as išvis lakuojate?

Manu, kad dauguma paneliu lakuojasi savo nagucius jei nori atrodyti graziai ir estetiskai ŠypsenaAs tai irgi lakuojuos, fdazniausiai tai buna ivairiu atspalviu ruzavos, rausvos spalvos…Jos tiesiog tokios mielos ir zavios Flirtas Girtas

lakuoju. ((; juodu arba permatomu nagu laku. (((;

As nelakoju naguciukus ant ranku,kazkaip neitin man patinka,mano nudazyti nagai Cha cha O vat kojiciu naguciai,visad buna nulakuoti:p dazniausiai raudonai ;]

Jep,lakuoju Šypsena,o dazniauseij taij bespalviu arba rausvu Nekaltas

a pas many tay labay daug spalveeciu Taip tai atsikeli ryte ir nuprendi pagal nuotajka, pvz pas many daba reeskej roozavy Taip Cha cha

Zinoma, kad lakuoju, tai priklauso nuo mano nuotaikos… Tai zalswu, tai pilku su blizguciu, tai wioletiniu ar rudu tamsiai… Esu nepastowi…

~ svelniomis pastelinemis spalvomis… Nekaltas Girtas Šypsenapvz ruzava… isvaizda issaukianti bet naguciai mano yprasti ir banalus Cha cha Žvaigždė~

nusilakavau neseniai perlamutrine tamsiai violetine spalva. Man Gerai

Jei ir lakuojuosi (o tai buvo jau seniai), tai tik juodai Šikšnosparnis

lakuoju paciais ivairiausiais,nuo sviesiausio iki tamsiausio Taip Niam niam~ Žvaigždė~

**

**

Na zujkia, prie tavo stiliaus tai labiausiai ir tinka Cha cha Cha cha Beje, kai susitiksim Flirtas Butinaj ateik su juodaus Myliu Niam niam Noriu pamatyti!!! Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas

Man dabar labai patinka balta spalva nulakuoti nagai Myliu (tik ne ryskia). Siaip dabar daznai dar galiukus baltus padarai ir bespalviu uzlakuoju Flirtas

lakuoju dazniausiai su svelniom,pastelinem,matinem spalvom Liežuvis

Dazniausiai lakuoju paprastu matiniu baltu nagu laku: paprasta, grazu, tvarkinga.

Lakuoju beveik visada. Spalvos pagal nuotaika ir uzpaisau daznai ka nors. Jau lakus dedu i batu deze, nes kitur nebetelpa Cha cha

Dažniausiai lakuoju tiesiog bespalviu. Bet neseniai nusipirkau ryškiai raudoną. Tiesiog sužavėta Nekaltas. ir ne tik aš…

lakuoju daznai ir ryskiai. bet pagal sezona ir kad neatrodytu juokingai Šypsena

megstu ;] spalva priklauso nuo nuotaikos Taippvz db esu pasidariusi prancuziska Laimingas Žvaigždė
**

**

auginu, lakuoju ir t.t. Šypsena oviena draugeska tai dar ir visokiu kringeliu pripiesia Šypsena