Manu, kad dauguma paneliu lakuojasi savo nagucius jei nori atrodyti graziai ir estetiskai As tai irgi lakuojuos, fdazniausiai tai buna ivairiu atspalviu ruzavos, rausvos spalvos…Jos tiesiog tokios mielos ir zavios
lakuoju. ((; juodu arba permatomu nagu laku. (((;
As nelakoju naguciukus ant ranku,kazkaip neitin man patinka,mano nudazyti nagai O vat kojiciu naguciai,visad buna nulakuoti:p dazniausiai raudonai ;]
Jep,lakuoju ,o dazniauseij taij bespalviu arba rausvu
a pas many tay labay daug spalveeciu tai atsikeli ryte ir nuprendi pagal nuotajka, pvz pas many daba reeskej roozavy
Zinoma, kad lakuoju, tai priklauso nuo mano nuotaikos… Tai zalswu, tai pilku su blizguciu, tai wioletiniu ar rudu tamsiai… Esu nepastowi…
~ svelniomis pastelinemis spalvomis… pvz ruzava… isvaizda issaukianti bet naguciai mano yprasti ir banalus ~
nusilakavau neseniai perlamutrine tamsiai violetine spalva. Man
Jei ir lakuojuosi (o tai buvo jau seniai), tai tik juodai
lakuoju paciais ivairiausiais,nuo sviesiausio iki tamsiausio ~ ~
**
**
Na zujkia, prie tavo stiliaus tai labiausiai ir tinka Beje, kai susitiksim Butinaj ateik su juodaus Noriu pamatyti!!!
Man dabar labai patinka balta spalva nulakuoti nagai (tik ne ryskia). Siaip dabar daznai dar galiukus baltus padarai ir bespalviu uzlakuoju
lakuoju dazniausiai su svelniom,pastelinem,matinem spalvom
Dazniausiai lakuoju paprastu matiniu baltu nagu laku: paprasta, grazu, tvarkinga.
Lakuoju beveik visada. Spalvos pagal nuotaika ir uzpaisau daznai ka nors. Jau lakus dedu i batu deze, nes kitur nebetelpa
Dažniausiai lakuoju tiesiog bespalviu. Bet neseniai nusipirkau ryškiai raudoną. Tiesiog sužavėta . ir ne tik aš…
lakuoju daznai ir ryskiai. bet pagal sezona ir kad neatrodytu juokingai
megstu ;] spalva priklauso nuo nuotaikos pvz db esu pasidariusi prancuziska
**
**
auginu, lakuoju ir t.t. oviena draugeska tai dar ir visokiu kringeliu pripiesia