Merginos, kokia spalva lakuojate nagus? Ir as išvis lakuojate?
[quote] Lakuoju nagus gana daznai…kas antra diena, nes man tai ziauriai patinka…~ Megstu raudona spalva lakuoti arba kuo sviesesnia bei koralu… Taip pat megstu papaisyti ka nors ant naguciu…Buna visai grazu…
Visom vaivorykštės spalvom, na tik ne kartu
Dažniausiai juodu arba bespalviu nagų laku.
as pastoviai darau prancuziska manikiura, man graziausiai ir stilingiausiai taip atrodo…
as siaip labai megstu ryskias spalvas ypac jeigu ilgi naguciai buna jeigu nuluzta,tai kol ataugineja nelakuoju isvis o siaip kai lakuoju,tai bunu very susikaupus ir neduok Dieve kasnors man sujudintu ranka sumusciau,suspardyciau tikrai
As tai ;aluoju nagu stiprintoju, o spalva jo tai tokia lyg balta permatoma siektiek o spalvotai tai nelakuoju, nemoku graziai
nors turiu ilgus gražius nagus, labai tingiu juos lakuoti.
jei jau prisiruošiu, tai priklauso nuo nuotaikos. gražiai atrodydavo lakuoti juoda ir violetine spalvomis. atskirai tos spalvos taip gerai "nesižiūrėjo".
kartais bespalviu nulakuoju.
dabar kuo toliau, tuo labiau prancūzišką manikiūrą noriu pasidaryt. bet tingėjimas nugali.
juodai, baltai, juodai ir raudonai, juodai ir roziniai, raudonai, juodai ir baltai
Turiu ilgus nagučius, tačiau nelakuoti, o įliejau po geliu blizgučius ši kartą
nagucius pradejau auginti tik pries pora men, anksciau negalejau apsikest kai man trukdo ir kirpdavau, nu bet nuomones juk keiciasi dabar lakuoju bespalviu arba odos spalva, o jei kur ipatingesne proga tai ruzavai- raudonu, tokiu pereinamu su blizgesiu, pirmai atrode per rysku bet pripratau ir liuks atrodo! veliau isbandysiu ir kitu splavu( t)
Siuo metu bespalviu tik
Lakuojuos, bet su bespalviu
na as lakuoju,bet tik tada kai neinu i mokykla…nes musu aukletoja tai pamacius pasiunta…o seip patinka man ryskios spalvos,bet patinka ir juoda…megstu skirtingai nagus lakuoti,nors kartais ir vienodai visus nulakuoju…
am…dazniausiai lakuoju raudona, perregimu baltu perlu, arba prancuziskai
dabar pamegau rudos perlamutro spavos.Ne per daug issaukianti ir patogi.
aš nelakuoju. Paskui negražūs būna…
Dabar - ryškiai rožinė
raudona
Rausvai (tik ne pinkish ) ir žaliai, kaip samanos.