Merginos, kokia spalva lakuojate nagus? Ir as išvis lakuojate?

Dazhniausiai tai permatoma spalva, arba balta. Nelakuotu nepalieku nes pas mane silpni nagaj Šypsena

Ash tai ruzhavai Cha cha~ Girtas Liežuvis~

Flirtas va katik nusilakavau Myliu mmm… spalvyte kaip rozytes Gėlėtokia svelni sviesi rozine Girtas niam Cha cha

labiausiai patinka ryskios spalvios,nemegstu blankiu:f…man patinka kai mano nagai krenta i akis Laimingas

Dazniausiai baltai lakuoju, tada isgirstu klausima, cia tavo priauginti nagai ar tikri, nors jie naturalus DrovusMegtu raudonai lakuoti, tamsiomis spalvomis… Priklauso nuo nuotaikos Mirkt

Lakuoju lakuoju lakuoju Cha chaTuriu koki 1000 buteliuku su ruzavu atspalviu Flirtas Cha cha

visaip lakuoju Flirtas bet dazniau svelniai. kartais pasipaisau ka nors.ziauiai faina Niam niam bet paprastai tingiu Nežinau Kietas Cha cha

Kaip darotes prancuziska manikiura, ar naudojate priklijuojamas juosteles, kad lygiai nago galiuka baltai nusilakuotumet? As tai be jokiu sablonu nusilakuoju, paskui blizgaus lako uztepu. Nesimato jokiu defektu ir islieka ilgai Mirkt

man patinka suptilios spalvos,tamsios kaip vysnine ir raudona,bet siaip nere jokio skirtumo…svarbiausia sveiki ir grazus nagai… Flirtas

ruuzhava…bespalve…

Cha cha juoda Laimingas Laimingas rimtai…lb patinka Liežuvis

raudona

va dabar juodai nusilakavau

Kozhna diena bespalviu stiprinanciu, o per sventes, ar kai kur nors einu…derinu prie rubu Gerai

jei laukuoju tai dazniausiai balta sviesiai rausva ir zydra spalvomis…bet paskutiniu metu nl.lakuoju…

mm… man patinka lakuotis nagus Laimingas mm… o dazniausiai lakuojuosi arba baltay arba juodaj Šypsena Angelas Drovus

Taip, lakuoju Drovus O spalva, tai derinu prie rūbų arba neutralia kokia Drovus

retai bet lakuoju juodai, orandziniai, ar bespalviu laku… po to ta laka nusigrauziu nuo nagu ir buna Pavargęs

Juokiasi as irgi taip vaikstau, nes tingiu nusivalyt ta apsilupinejusi laka Liežuvis Kietas