Medieval 2 Total War

Labai aciu uz issamu atsakyma, bandysiu toliau zaistŠypsena

Užvedė žaidas GeraiGerai

vienintelis minusas - laiko suėda baisiai daug…

O cia vienas turnas trunka puse metu ane? Taip iseina, kai puoli miesta/pili, tai dar turi pusmeti pralaukt? Kazkaip nelogiska cia manCha cha

šiaip daugumoje modų turn pusė metų, tokiu atveju ir statybos pailgintos, nes iš viso turn per game galima padaryt jau ne 450, o 900.

Ne nu tie inkvizitoriai, tai uzpiso atsiprasant, ateina ir visus is eiles guldo, mano t.y.anglijos karaliu pagulde, prancuzu kinigus zudo, krc viska is eiles. Tai o su modu tuo kur cia linkas duotas, butu sunkiau zaist ar ne? Nes ir taip sunku ant normal lygioCha cha
Aj dar biski nesupratau, prie ko cia, kad holy roman empire vokiskai sneka?Cha cha

Tu kushliau pabandei sugyvent su popieziumi ? t.y pakashtuoti jam uz nuodemiu ispirkima, bet butina kaip dovana, na tai galima su diplomatu atlikt, ant pope panelej paspaudi, ir paziurek, kiek kryziuku turi, kuo daugiau, tuo tave popas labiau myli, geriau butu, kad instaliuotum 1.1 patcha, atliktum popo nurodymus , statytum baznycias ir pan, realiai inkvizitoriai naikindavo visokius heretikus, raganas, arba siaip krykscionybei neitikusius niekselius, jeigu neklausai popieziaus, tu toks ir esi, uz tai ir baudzia Cha cha

Nu jo siaip su popiezium nesutariu trupuciuka svelniai tariantCha cha du kartu excomunicated buvauCha cha po pirmo kartu kazkokiu budu pats popiezium tapauJuokiasi po to jis numire po metuCha cha bandziau draugaut, bet vel tipo aprejo zinute, kad nepulciau prancuzu, as juos ispjoviau ir vel excomunicatedCha cha nu cia tada aisku mazdaug. O tai tada uz ka jis nuzude prancuzu kuniga?
Ir sita dar niekaip nedasunta, kaip zudikus istobulint, buvau viena jau pusetinai istobulines, tai jis isnyko kazkur, ar mire ar kazkas, kazkaip is vis labai trumpai ten visi gyvena. Per 50 turnu t.y. kiek suprantu 25m, jau gal kokie 5-7 popieziai keitesi.

Tu kushliau pabandei sugyvent su popieziumi ? t.y pakashtuoti jam uz nuodemiu ispirkima, bet butina kaip dovana, na tai galima su diplomatu atlikt, ant pope panelej paspaudi, ir paziurek, kiek kryziuku turi, kuo daugiau, tuo tave popas labiau myli, geriau butu, kad instaliuotum 1.1 patcha, atliktum popo nurodymus , statytum baznycias ir pan, realiai inkvizitoriai naikindavo visokius heretikus, raganas, arba siaip krykscionybei neitikusius niekselius, jeigu neklausai popieziaus, tu toks ir esi, uz tai ir baudzia Cha cha

Del inkvizitoriu rodos issiaiskinau, norint kad nepultu jie jusu reikia su papal states berods pasidaryti aliance ir tada nepuls. Mane inkvizitoriai irgi terorizavo, santykiai su popiezium buvo beveik idelus, vienos zvaigzdes truko iki max. taciau jie vistiek tipo terorizavo mane. Pasirasiau aliance su papal states ir psio ramu ramiausiai gyvenu. O del assasinu man ir galvos skausmas kaip juos uztreniruot.

Bet tai kaip su tuo popiezium islaikyt gerus santykius, kad ir aliansa, jei jis neleidzia pult kitu, kariavau su skotais, neleido ju pult, dabar kariauju su prancuzais, vel gavau ta pranesima, kad nepulciau ju, tai ka man daryt, sedet ir viskas?
Dar ble prancuzai kiaules, isdave mane, buvom aliansa sudareJuokiasi as jiem kersiju dabarCha cha
Dabar jau mongolai pasirode, o kai apskaiciau as apie juos taiPavargęs kaip man pasiruost dabar, kad juos atremt? Nes zinau, kad bus sunku. I aliansa aplinkines salys su manim neinaCha cha
O del inkvizitoriu, tai gerai, suprantu, kad zudo tuos kurie tipo pries dieba nusikalte ar kazkas panJuokiasi be tai ko jie ir kunigus zudo? Nepagavau kampo…

modai ištaiso tokias smulkmenas, aš net vanilla versijos nesu bandęs lošt. iškart tik gavęs užsimečiau mod;]

As gerai prasisukau, zodziu turejau labai gerus santykius su popiezium ir man reikejo skotu zemiu, ju santykiai vidutiniai su popiezium. As pimt paemiau ju sostine ir sedziu ramiai. Popiezius biski supyko pakrito santykiai iki vidutiniu. Tada prasidejo zinutes is popieziaus kad tipo 10 turnu ar kiek ten nepulk skotu. Taip ir dariau. Skotam turbut ta pati rase ar nzn, kad jie norejo savo sostine atsiimti su mazom kariaunom. Tai jie mane taip 3 4 kartus bande paimt. Ziuriu poto skotai excomunicated. Vat kaip gerai gavos. Dabar galesiu skotu likusias zemes susirinkt ir popiezius neburbuliuos Šypsena

gal galit pasakyti kodel as neturiu saudanciu kariu? Zaidziu uz anglus pagal reitingus paskutinius 40 mazdaug turnu visada esu 1 vietoje. Katik susikoviau su Milan armija ziuriu pas juos yra saudanciu kariu o pas mane nera, kai milanas visiskai apmire, turi gal kokius 5 regionus maximum. Siaip turiu pasistates Londone alchemy shool ar koki ten (kazkur 3 pastatas is alchemy berods). Taciau prie rekrutinimo nera jokiu saudanciu kariu. O kas idomiausia kad tuos alchemy leidzia statyti tik city regionuose o ne castle regionuose.

hmm, as tai neskubu gyvenimas ilgas Cha cha , vis dar ankstyvieji viduramziai, o pvz galima statyt culverinus visokius ir kitas patrankas? Jeigu galima, tai gal anglai neturi tokiu saudanciu unitu, kadangi anglai garseja savo lankininkais, ju streles puikiai pramusa ir storus sarvus, reiktu paziet per custom battle, ar jie turi “parakiniu” unitu, arba ziuret barakus, kitus pastatus , ar galima tuos unitus statyt. Siaip labai supratinga, jog parakinius unitus galima statyt tik miestuose, kadangi parako amziuje, parako gamyba pilyse buvo apribota, todel visas veiksmas vyko miestuose.

Na cuvelrnus galiu jau statyti ir jie man visai patinka, dar labai patinka tas patranka ribault. Labai gerai buna miestuose ir siaip. Miestuose pvz ant siege kai pareina priesas siaura gatvele ir jei ten stovi ribault. Tai kai pradeda ****inti juos tai jie iskarto ant flee bega ir ant field batle.

Aš tai taip ir nepajutau tų mūšių malonumo nes tik paspaudus Fight Battle On Map pakimba kompas Nežinau

o tai gal kompas biski senokas?Šypsena

Kazi kaip panaikinti ta unrest ant miestu kur buna? Kazkur skaitinejau kad jei yra unrest mieste, reiskiasi kad tipo priesu snipas yra mieste ir tipo reikia savo snipa ar assasina i miesta patalpint ir unrest dingsta. Ar cia tiesa ar cia tik paistalai? Gal kas esate susidures su tuom ir isprendet sia problema? Nes pradeda ikiret tas unrest keliuose geruose miestuose.

unrest, kitaip - nepasitenkinimas, yra keliu rusiu, religious ir paprastas, religinis, kada pvz krikscionybe prppaguoji, o pvz toj provincijoj yra 30 proc pagoniu ir heretiku ir pan, o unrest, dazniausiai buna valstieciu nepasitenkinimas, daznai didelis unrest buna, vos izengus i miesta, ji okupavus, bet laikui begant mazeja, galima paziet i viska placiau per settlement details, tada viskas matoma detaliai, pirmakart girdziu, kad del snipo didetu unrest, snipo funkcija snipineti, atidaryti vartus puolimo atveju, nepasitenkinimas sukyla pvz kai zudikai apgadina kokia taverna ar pan, tokius nepasitenkinimus galima lengvai slopint mazinant mokescius, ar didinant kariuomenes garnizona, siaip pastebejau,jog ant Rome total war, sukilimai ir nepasitenkinimai budavo didesne problema, gal viduramziais, vyraujant monarchijai, zmoniu laisves buvo smarkiai suvarzhytos, jokiu respubliku, demokratiju ir pan, na nors dauguma buvo patenkinti Šypsena