Kad normalus tas kompas… Nesenas visai.
Šnipas didina netvarką miestuose.
Jis taip pat perneša ligas.
Unrest panaikint statyt reik pastatus, su hapiness ir kitais bonusais.
Greičiausias būdas sumažint unrest galima patalpinus didelę kariuomenę, bet ją išvedus jis vėl padidėja.
Balys>>įsimesk patch 1.1
na, is romos laiku , kiek atmenu ir kariai pernesdavo ligas, todel ,jeigu epidemija mano mieste, stengdavaus izoliuot karius, dar va, neseniai atradau, jog trabuchetos meto ne tik akmenis, bet ir "prarugusias karves" , kuriu deka uznuodijami piresu kariai
Balys>>įsimesk patch 1.1
Dėkui.
Arabs rašė:
na, is romos laiku , kiek atmenu ir kariai pernesdavo ligas, todel ,jeigu epidemija mano mieste, stengdavaus izoliuot karius, dar va, neseniai atradau, jog trabuchetos meto ne tik akmenis, bet ir "prarugusias karves" , kuriu deka uznuodijami piresu kariai
Pas mane, tai ligu kencia vienas miestas, tai dar butu px, bet pries tai dar stichine nelaime buvo, tai tas miestas visai issekes pas mane
Pas mane tai buvo taip kad vienas miestas jau buvo priėjęs tą stadiją kai turėjo būti paverčiamas Huge City. Pradėjau statyt ten tą upgreidą kol man 3 iš eilės raundus maras pro miestą praėjo ir dar žemės drebėjimas priedu. Populiacijos virš 20k sunaikinta bet vistiek taip ir palika Huge City
Geimas tikrai geras bet kaskodel manes jis neitrauke kaip ramo total war gal delto kad dar mazas laiko tarpas praejo nuo romos zaidimo o seip gemais geras o butu dar gerenis jei nebutu isejas rome total war tikrause dabar sedezau ir loscau kaip ankscau rome losau
X7S , na kodel, na nebent todel, kad roma, artimesne mum visiem, negu pvz, kas butu, jeigu butu isejes su tokia grafika ir pan ne roma, o pvz kokie indenu klanai tarpusavy, cia panasiai galime traktuot, atmenat senaji shogun total war, po to ejo jo expansionas, bet dar po to isejo Medieval : TW , negaliu tiksliai uztikrint, bet as manau, kad dauguma lietuviu mego butent medieval, as asmenishkai daugiau ji zaidziau, nors turejau ir visokius shogunus, papraschiausiai gal per mazhas suolis padarytas tarp romos ir medieval 2
kai įsirašai papildymą Kingdoms. Ten būna amerikos scenarijus, kuriame gali žaisti už visokias indėnų gentis arba atvirkščiai - už kolonizatorius.