KOSMETIKA:Avon

O as platinu ir AVON ir ORIFLAME Šypsena Nes man paciai ne visos prekes patinka, tiek is avon, tiek is oriflame… Arba nera kai kuriu dalyku, vienam, bet yra kitam… Taip naudoju ivairesne kosmetika… Siaip tai del nekokybisku prekiu, galiu pasakyti, ziurekit ka perkat, juk konsultante Jums ir yra, kad galite su ja apziureti ta preke, niekas Jums nesiulo pirkti kates maise. Labai jau neprotinga pirkti brangu krema, pirmiausiai neisbandzius jo meginelio. Taip isvengsit odos isberimu. Juk kiekvienos musu oda skirtinga, ir israsti viena vieninteli krema, kuris tiktu visoms, neimanoma. Beje, galiu pasakyti del pakitusios konsistensijos tuso, jis galejo buti negaliojantis, nes zinau tokiu atveju, kai konsultantes uzsisako prekiu vien del nuolaidu, nors neturi kam ju parduoti, todel jos dezem kaupiasi namie, o po to jas turi kazkaip iskisti.

Ot gudrios tos konsultantes… Kanda

aha yra ir tokiu Šypsena))na darbas musu toks Mirkttaip yra geresnes ir blogesnes viskas priklauso nuo zmogaus kuris vartoja ta kosmetika vieniems tinka vienas kitiems tinka kitas. Kitas variantas savo visiems klintams ne pristatau kates maise, jei nori kazkokio kremo ar kazko butinai pirma pasiulai ismeginti megintuveli, kad kartais neisbertu ar dar kokio beso nes busiu kalta ash ŠypsenaAnta esu isbandziusi visas prekes savo kailiu ir zinau ka galiu siulit, o ka siulit geriau nereikia, Be to dazniausiai ir turiu ka duot paciupinet. jei perkat kates maisuose, jusu konsultantes bishki patingi padirbet su jumis Mirktvat taip vat Šypsena

o sakykit, ar be avon ir oriflame kas nors dar platina taip kosmetika? kokios geresnes firmos? Šypsena

zinau, kad yra kazkiokia GENERA Blogaiir dar rusai maciau taip platina, bet nieko gero Ne

na geriausia ish ten mano nuomone yra nebent kveppalai…bet irgi nevisi Ne…bet kaip kurie man labai patinka Myliu

Uzsisakau Platinu Labai patinka

spaklius ten ne kosmetika

man tai baisiai nauji patinka Šypsenakur Salma Hayek pristato, na be kvepalu man tikrai daugybe dalyku ten patinka, reikia tik gerai pritaikit Šypsena

o tamstai reiketu ir paciam to spakliaus pabandyt Šypsena Liežuvis

nu ne pati geriausia,bet gal kaj kas ir nieko Mirkt Flirtas

Man si kosmetika patinka,visai nebloga kokybe Gerai

nepatinka man Nenuo shesheliu& tusho akis beria Veee tai nieko ir neuzhsisakineju…tokia firma ne man Ne

Yra dar Faberlic. Mane tai tenkino, kainos neaukstos o kokybe gera! Gerai

jios nenauwdoju …girdejauw kad bloga Drovus

Drauge platina, turiu gana daug… Taip Kolkas patiko beveik viskas, iskyrus plaukus purinantis serumas… nesuvejke Cha chao sheip duso zeles, losionai, kremai labai geri Nekaltas O is dazu, tai turiu vienus seselius, ant lapo atrode dideli grazus, o in real visaj kitokie,labai mazi ir man ne labai patiko, be to daug mokejau… Ant kaledu patiko dovanu is ten uzsakyt giminem Laimingas Ypac patinka gaminiai is serijos “PLANET SPA” ir “Naturals”, o nepatinka “COLOR TREND”. Turbut, kad nemegstu dazu Nekaltas

neuzsisakineju avon kosmetikos Nenors gal visai noreciau Drovus

na kosmetika lyg ir nieko, bent jau kiek jos bandzhiau…

Jop uzsisakineju is sios firmos kosmetika ten tikrai yra neblogu dalykeliu Taip Mirkt

man lb patinka,mama visko priperka Cha cha Pavargęstik nepatinka,nes visi sako ne Avon o Eivon Apakęskvailai skamba Šypsena