O as platinu ir AVON ir ORIFLAME Nes man paciai ne visos prekes patinka, tiek is avon, tiek is oriflame… Arba nera kai kuriu dalyku, vienam, bet yra kitam… Taip naudoju ivairesne kosmetika… Siaip tai del nekokybisku prekiu, galiu pasakyti, ziurekit ka perkat, juk konsultante Jums ir yra, kad galite su ja apziureti ta preke, niekas Jums nesiulo pirkti kates maise. Labai jau neprotinga pirkti brangu krema, pirmiausiai neisbandzius jo meginelio. Taip isvengsit odos isberimu. Juk kiekvienos musu oda skirtinga, ir israsti viena vieninteli krema, kuris tiktu visoms, neimanoma. Beje, galiu pasakyti del pakitusios konsistensijos tuso, jis galejo buti negaliojantis, nes zinau tokiu atveju, kai konsultantes uzsisako prekiu vien del nuolaidu, nors neturi kam ju parduoti, todel jos dezem kaupiasi namie, o po to jas turi kazkaip iskisti.
Ot gudrios tos konsultantes…
aha yra ir tokiu ))na darbas musu toks taip yra geresnes ir blogesnes viskas priklauso nuo zmogaus kuris vartoja ta kosmetika vieniems tinka vienas kitiems tinka kitas. Kitas variantas savo visiems klintams ne pristatau kates maise, jei nori kazkokio kremo ar kazko butinai pirma pasiulai ismeginti megintuveli, kad kartais neisbertu ar dar kokio beso nes busiu kalta ash Anta esu isbandziusi visas prekes savo kailiu ir zinau ka galiu siulit, o ka siulit geriau nereikia, Be to dazniausiai ir turiu ka duot paciupinet. jei perkat kates maisuose, jusu konsultantes bishki patingi padirbet su jumis vat taip vat
o sakykit, ar be avon ir oriflame kas nors dar platina taip kosmetika? kokios geresnes firmos?
zinau, kad yra kazkiokia GENERA ir dar rusai maciau taip platina, bet nieko gero
na geriausia ish ten mano nuomone yra nebent kveppalai…bet irgi nevisi …bet kaip kurie man labai patinka
Uzsisakau Platinu Labai patinka
spaklius ten ne kosmetika
man tai baisiai nauji patinka kur Salma Hayek pristato, na be kvepalu man tikrai daugybe dalyku ten patinka, reikia tik gerai pritaikit
o tamstai reiketu ir paciam to spakliaus pabandyt
nu ne pati geriausia,bet gal kaj kas ir nieko
Man si kosmetika patinka,visai nebloga kokybe
nepatinka man nuo shesheliu& tusho akis beria tai nieko ir neuzhsisakineju…tokia firma ne man
Yra dar Faberlic. Mane tai tenkino, kainos neaukstos o kokybe gera!
jios nenauwdoju …girdejauw kad bloga
Drauge platina, turiu gana daug… Kolkas patiko beveik viskas, iskyrus plaukus purinantis serumas… nesuvejke o sheip duso zeles, losionai, kremai labai geri O is dazu, tai turiu vienus seselius, ant lapo atrode dideli grazus, o in real visaj kitokie,labai mazi ir man ne labai patiko, be to daug mokejau… Ant kaledu patiko dovanu is ten uzsakyt giminem Ypac patinka gaminiai is serijos “PLANET SPA” ir “Naturals”, o nepatinka “COLOR TREND”. Turbut, kad nemegstu dazu
neuzsisakineju avon kosmetikos nors gal visai noreciau
na kosmetika lyg ir nieko, bent jau kiek jos bandzhiau…
Jop uzsisakineju is sios firmos kosmetika ten tikrai yra neblogu dalykeliu
man lb patinka,mama visko priperka tik nepatinka,nes visi sako ne Avon o Eivon kvailai skamba