o pas mus atvirksciai sako ne Eivon, o Avon
As irgi visada sakau Avon, nors pagal anglu kalbos tarimo taisykles turetu but kitap.
Va dabar gavau dovanu nagu laka su silko pluostu (or smth) turesiu proga isbandyti
na as retkarciais, kai pamatau kanors tikrai verta demesio
aha, man irgi labai patinka SPA linija. ji brangesne, bet ir kokybe daug geresne (nei Naturals) o Color trend tai isvis tragedija - turejau pudras, tai feeeee
tikras sss o ne kosmetika
mano beveik visa kosmetika is avon arba lorealio. avon bandziau daug ka: ivairius kremus, sampunus, balzamus, lupu dazai, blizgesiai, tusai, seseliai, kaukes, kvapalai… viskas labai patinka ir tikrai jauciasi kokybe. o jei preke nepatinka tai galima grazinti, tikrai aklai neperku, as sioms prekems i menesi isleidziu apie 50lt…bet gaunu tai ko ieskau…seniau tikrai budavo prastesne kokybe, o db pagerejo zymiai.
perku ir kol kas nesiskundziu.
Mama uzsisako tai ir as tuo paciu seip visai nieko ypac duso zele,kremai ir lupu dazai
normali kokybe, kiek teko naudot, bet dabar labiau patinka pirkt is parduotuviu, kai gali paciupinet…
Avon kosmetika naudoju senai, o katik pradejau ir pati platint… begalo patinka “Naturals” serijos produktai, nes jie yra skirti panelems 18-25m. amziaus
o man Color Trend kasdienai pasitepliot labai tinka. tik as turiu dar senesnes gamybos, dabar prastesne ta pudra.
Man tej laabaj patinka ir daug idomiau uzsisakyt is katalogo , nei pirkt parduotuwese liabaj daug ka isbandziau, o labiausiaj patiko losjonai, duso zele ir kremaj ir tik wiena karta uzsisakiau, tai kas nepatiko tej buwo krempudra is color trend ji tikras sh…
.eh… rodos as ir ja uzsisakineju ir kaskodel nesiskundziu… nors nzn… rodos yra geresniu kaip mirelux bet tai yra… viresnio amziaus zmoniu kasmetika ir dvigubai brangesnes kainos… bet ir gera firma! o avon… hm… pokolkas man visai nieko firma…
na naudoju, bet nepasakyčiau, kad labai džiaugiuos kokia nors preke…
o man visai patnka
nepatinka man ji
Siaip tai AVON kosmetika nelabai naudoju… bet va turiu viena labai grazios spalvos lupdaziuka ir man jis patinka
Naudoju siaip turiu duso zele, nuo kitu parduotuvese esanciu niekuo nesiskiria Ai dar man labai patiko serumas plauku galiukams va cia tai liuks dalykelis mano plaukams, nes tampa jie netokie sausi ir issisukuoja lengvai, nes veliasi jie pas mane ir net balzamai jokie nepadeda vat dar uzsisakiau sampuna ir balzama puriems plaukams, isbandysiu ir pasakysiu ai dar patiko kad galejau lupdaziu meginuku isigyti, nes lupas dazausi labai retai, tai jau labai neapsimoka lupdazius uz 20lt ir daugiau kad ir parduotuvej pirkti nezinau niekad nepirkciau tuso ir krempudros, bet cia tokie mano isitikinimai kad juos geriau parduotuvej pirkti Ir dar neimciau kvepalu, man jie kazko per pigiai atrodo ir kokybe ju abejoju, kvepalus as jau geriau parduotuvej issirinksiu
Iš tiesų nlb nekokybiška kiek girdėjau Bet naudoju,tik rankų kremą migdolinį ir dušo želę [nes labai skaniai kvepia ]