aš tai naudoju visokią kosmetiką, bet AVON turiu daugiausiai. dievinu tušą geltonos tūtelės, joks maybeline nepailgina mano blakstienų kaip tas tušas, kvepalus naudoju, veido kremai labai faini, o vonios putos kaip kvepia… net iš vonios lipti nesinori. kaukės plaukams labai geros. ir pyligas fainas. nu tikrai nesiskundžiu. tik vienas šampūnas ir vienas kremas netinka man.
Kaina dažniausiai atitinka kokybe - brangesne AVON kosmetika , na, bet pigus sampunai ar ta krem-pudra ruzhavoj tubelej tai neduok Die…
yra skaniu kvapu, bei tushai neblogi
man patinka,kiekviena menesi ka nors uzsisakau,bet kaina neadekvati
Turiu keleta dalykeliu, bet nepasakyciau kad super patiktu…
Man patinka avon kaukes… O kitu dorai net neisbandziau…
turejau nebloga plauku kauke, o pienelis makiazui nuimti man netiko… isbere… bet vonios putos… mhm gal kas zinot, ar galima uzsisakyt is senesniu katalogu?
negalima, nes visu pirma tai ir kainos keicias na bent jau man tai neleido…
o as noriu vonios putu su kiviais ir braskemis!!! is liepos menesio…
kiek esu naudojusi, tiek nusivylusi kokybe kaip keiksmazodis man ta Avon…
nžn.draugė platina.yra ir gerų preikių
AVON nelabaj pripazystu bet turiu tos firmos kvepaliukus(dovanotus drauges)kurie liabaj man patinka
kazkada nusipirkau AVON blakstienu tusa… tai tas jau kita diena pasidare kaip kose ir dazytis nebebuvo galima
ne tik tusas ten nepavydetinos kokybes
Zinau, taip yra ir man buve. Bet tereikejo tik labai labai gerai uzsukt tusa ir viskas vel butu i savo vietas grize. Isbandyta.
Nera jau Avon tokia bloga,nesiskiria nuo kitu prekiu parduodamu parduotuveje. Patiko balzamas su bronze atspalviu lupoms,plauku augima letinantis losjonas,rankoms kremas.
Norėjau paklausti, ar užsiskote AVON kosmetiką kazkada esu uzsisakiusi;] Gal ją platinate Ne Ką manote apie šios kosmetikos kokybę nepatiko.
seniau pirkau daugiau,bet dabar kazkajp smagiau is parduotuwiu pirkt
Yra naujam kataloge: 1000 ml - 16,9 lt.
ash norechiau platint…o sheip uzhsisakineju…kvepalus dazhniausiai…nes kitka geriau kosmetikos salonuose pirkti