Rasa aš visada savo klijentėms (Draugėms) pasakau kas maždaug yra išpardavime, negi man gaila jeigu jos konors nori?
O praeitą mėnesį su vanile kremą aš gavau.
Na,ten ispardavime yra per didelis pasirinkimas prekiu,kad as zinociau kam ka pasiulytiNebent iejusi tenai duodu pasiziuret.O siaip visada parodau ispardavimo lapa.Bet tu esi saunuole,jei taip sugebi
taip as irgi taip darydavau, pasakydavau, bet problema ispardavimo yra ta kad labai didele tikimybe kad tu tu prekiu negausi, o tada zmogus labai nusimina, nes neperka parduotuvei laukia…ir panasiai, o cia bac NERA, pamaciau per dideli nusivilimadraugiu akyse daugiau nesiulau, o kai kurios net isvis nebesidomi avonu, todel daugiau nerizikuoju, vien tik del to kad jau pasirodyt tokia gera ir kad nieko neslepiu, nesamone.
Geriau sau uzsakau o jei negaunu labai nenusiminu, jei kas labai nori neslepiu, bet pati nesiulau.
dirba visos…Kaledoms ruosiasi…merginos na ar jau gavot uzsakymus is 1 kampanijos, ko negavot ka gavot…pasidalinkit info nes ryt darau uzsakyma tai labai smalsu
taigi negavau naturals rinkinio iš 5 dalių, kosmetinės prie solutions gaminių ir sagės tos juodos
iš SPA gavau plaukų kaukę, nors buvau girdėjus, kad jų nėra
jei kas dar domina klauskit
norėčiau žinančių, mačiusių, bandžiusių pasiteirauti apie Avon lūpų dažus, kurie, pasak reklamos, yra super blizgūs ir suteikia putlumo (sorry, nežinau pavadinimo, avon internetiniame pagrindiniame puslapyje parodyti prie rinkinuko). Ir dar apie AVON COLOR GLAZEWEAR. Ar gražiai atrodo? nelimpa? ir ar BEYOND COLOR tikrai suteikia putlumo kaip teigiama. užklausiau daug, gal kas padės
vat cia tai negaliu padeti, nes sie lupdaziai man kelia alergija tai ju neneudoju. Beyond irgi neneudoju nes uz tokia kaina jau
man labai mazas kiekis sorry nepadejau
gal mergaites kuri bandzius yra
Ka galiu pasakyti?Tie kur super blizgus ir glasewear yra labai panasus:kvapnus,permatomai blizgus ir ziauriai limpa(cia didziausias minusas).Apie beyond colour nezinau
Noriu visoms priminti:JUS TURITE TEISEISE GRAZINTI NETIKUSIA,BROKUOTA AR NEATITINKANCIA SPALVOS(tik toms prekems,kurioms nera megineliu,bet jei sualergizavo-grazins),SUALERGIZAVUSIA PREKE