KOSMETIKA:Avon

KOSMETIKA:Avon Flirtas

Vadinasi nebera sandelyje.Jei jau su katalogo prekem taip buna,tai su tom,kurios jau isparduodamos-tuo labiauTaip

Rasa aš visada savo klijentėms (Draugėms) pasakau kas maždaug yra išpardavime, negi man gaila jeigu jos konors nori?
O praeitą mėnesį su vanile kremą aš gavau.

Na,ten ispardavime yra per didelis pasirinkimas prekiu,kad as zinociau kam ka pasiulytiJuokiasiNebent iejusi tenai duodu pasiziuret.O siaip visada parodau ispardavimo lapa.Bet tu esi saunuole,jei taip sugebiMirktGerai

sveikos paneles, tai kur pradinge visos? kazkaip liudnoka temoj pasidare. ryt gausiu prekes,ir nauja zurnaliuka jei ka klauskit Šypsena

taip as irgi taip darydavau, pasakydavau, bet problema ispardavimo yra ta kad labai didele tikimybe kad tu tu prekiu negausi, o tada zmogus labai nusimina, nes neperka parduotuvei laukia…ir panasiai, o cia bac NERA, pamaciau per dideli nusivilimadraugiu akyse daugiau nesiulau, o kai kurios net isvis nebesidomi avonu, todel daugiau nerizikuoju, vien tik del to kad jau pasirodyt tokia gera ir kad nieko neslepiu, nesamone.
Geriau sau uzsakau o jei negaunu labai nenusiminu, jei kas labai nori neslepiu, bet pati nesiulau.

dirba visos…Kaledoms ruosiasi…merginos na ar jau gavot uzsakymus is 1 kampanijos, ko negavot ka gavot…pasidalinkit infoMirkt nes ryt darau uzsakyma tai labai smalsuŠypsena

o as vat ziopla tik paskaicius jusu postus pastebejauIdėja

Po paskaitų pasiimsiu savo dėžutę iš AVON Šypsena tada ir papasakot galėsiu viską Mirkt

oj…laukiam…laukiam…mes dezutes laukiamŠypsena

taigi negavau naturals rinkinio iš 5 dalių, kosmetinės prie solutions gaminių ir sagės tos juodos Nekaltas
iš SPA gavau plaukų kaukę, nors buvau girdėjus, kad jų nėra Taip
jei kas dar domina klauskit Mirkt

norėčiau žinančių, mačiusių, bandžiusių pasiteirauti apie Avon lūpų dažus, kurie, pasak reklamos, yra super blizgūs ir suteikia putlumo (sorry, nežinau pavadinimo, avon internetiniame pagrindiniame puslapyje parodyti prie rinkinuko). Ir dar apie AVON COLOR GLAZEWEAR. Ar gražiai atrodo? nelimpa? ir ar BEYOND COLOR tikrai suteikia putlumo kaip teigiama. užklausiau daug, gal kas padės Laimingas

viskas aiskuŠypsena idomu kaipman pasiseks, nes nemazai rinkiniu uzsakiau…biski bijau kad nepasiseks man si kartaLaimingas

vat cia tai negaliu padeti, nes sie lupdaziai man kelia alergija tai ju neneudoju. Beyond irgi neneudoju nes uz tokia kaina jau
man labai mazas kiekisŠypsena sorry nepadejau
gal mergaites kuri bandzius yra

Negavau iš 1 kampanijos Naturals mini rinkinių, taip pat blizgių šešėlių iš 41psl.

Ka galiu pasakyti?Tie kur super blizgus ir glasewear yra labai panasus:kvapnus,permatomai blizgus ir ziauriai limpa(cia didziausias minusas).Apie beyond colour nezinauNe
Noriu visoms priminti:JUS TURITE TEISEISE GRAZINTI NETIKUSIA,BROKUOTA AR NEATITINKANCIA SPALVOS(tik toms prekems,kurioms nera megineliu,bet jei sualergizavo-grazinsMirkt),SUALERGIZAVUSIA PREKE!!!!!!

nu pasakykit mielosios a yra kokiu milteliu po kiausiniais nes labai prakaituojaNežinau

Dazniau praustis, mielasis ,reikiaTaip

atsiprasau uz nuomone,bet didesnio sh uz sita kosmetika nesu macius Šypsena (nors nieko nesu pirkus,bet drauges dave pabandyt)

Daug tikriausiai isbandei,kad taip kategoriskai sakaiApakęs.Ir idomu ka butent????Liežuvis