KOSMETIKA:Avon

jei jis tavo, tada taip Liežuvis

Man irgi idomu ka bandei ir kuo netiko?

Pabandziau avon vardan idomumo, paziureti kaip veikia pigi kosmetika, atsakymas vienareiksmiskas: brrrr… nei zvilgsnio i ta puse.

Viskas apie “AVON” kosmetiką. Kolsuntančių koordinatės: Kretinga ir Palanga: Rasa27 (konsultantė - koordinatorė) [email protected] nr.:868339467-pildyk Vilnius lavrynka [email protected] Aleksandra: [email protected] [Vilnius, Grigiškės, Karoliniškės, Lazdynai, Š. Miestelis. Studijuoja Kaune.] --JŽ-- [email protected] 868571314 Kaunas No_Angel* [email protected] GINTUKELT 867027939 [email protected] Klepsidra (ex blonde*) [email protected] arba 860437423 Gintare 867107988, [email protected] Reda [email protected] 862207959 Deimante (dNaleri), [email protected] , 860754832 Klaipeda [email protected] 861471098 Mažeikiai Rasele24 Tel. 863430346

neuzsisakineju, nes manau, kad ji nera kokybiska Ne NekaltasNors daugelis mano atvirksciai Nekaltas

Platinu. Kokybe nesiskundziu. Kas kas yra tikrai Gerai, bet tikrai ne viskas (pagal mano poreikius) Laimingas

darbe dazytis leidzia tik tusu, todel daug jos neperku…o AVON patiko vieni kvepalai Gerai

megstu AVON tuaketini vadneni lupų balzama Laimingas bet daugiau tai niekas neprilipo Ne. nemegstu uzsisakinet is katalogu, perki kate maiše Blogai. man butinai reik paciupinet, apziuret, pauostyt Cha cha. kokiu dazu spalvos nesuprasi: piesineis vienok, nuotraukoj atrodo visai ne taip…

Praeitais metais pirkau pora dalykeliu is AVON, pabandyti norejau. Tiesa sakant, niekas nepatiko. Dabar uzsisakiau tualetini vandeni, patiko kvapas, jei ir tas bus nikoks, daugiau niekad nieko is ten neimsiu. Nekaltas

Kazkada [kai buvau daug jaunesne Laimingas] platinau, bet mano manymu si kosmetika tikrai nera kokybiska ir tas uzsisakinejimas kates maise, nieko gero neduoda Netik vienas kvapas yra istriges ilgam… PUR BLANCA Niam niam

platinu…ir patinka man ji visai TaipYpac keli kvepalu kvapai labai Gerai

buvo tokiu temu Blogaianyway platinu ir perku prekes kai kurios pgeros kai kurios nelabai Mirkt Mirkt

nelabai ten viskas gerai (mane beria nuo kaip kuriu ju kremu) bet seip yra ir neblogu blizgesiu, nagu laku… Šypsena o seip ten labai pigu Taip

jis nusiperku kanors… negaleciau pasakyt nei kazka blogo nei kazka labai gero Mirkt stebuklu nedaro, bet kokybe irgi ne pati prasciausia. pvz sampunus as rinkciausi pigesnius. visa dekoratyvine kosmetika man rinktis is zurnalo nepatinka. tai perku siaip visokius kremus.

na siaip viena pazystama platina…tai patare nepirkti sios kosmetikos nes tikrai nera kokybishka…ir siaip man paprasciau nueiti i parduotuve ir nusipirkti… Drovus Laimingas

Vai vai vai, o jau tipo parduotuvese kosmetika kokybiskesne aceit, prajuokinot… JuokiasiNueikit i ofisus, galesit paciupinet, puostyt ir paragaut jei taip norit. JuokiasiSiaip man tinka beveik viskas, nesiskundziu. O tas poziuris, kad kosmetika platinama kitokiu, neiprastu budu, yra butinai slamstas,man yra tiesiog juokingas ir apgailetinas. Blogai Juokiasi

siaip uzsisakau, tusa, kuno losijona, na ir kvepalus turiu is Avon kolkas nesiskundziu, visai nebloga man avon kosmetika Šypsena

Man ji labaj patinka… Taip mano visa kosmetika is avon… Taip dar nei karto nenusivyliau… Ne

Tinka man tik wienas kremas “milk&honey” o siaip tai nepatinka man ta kosmetika zinau geresniu Šypsena

Turiu as tos AVON kosmetikos…Nzn labai nesiskundziu…Bet tikrai yra ir geresniu…