Aciu Rasa kita karta kai truks keliu litu tai bent megineliu uzsisakysiu.sikart uzsisakiau staigmenu maiseli.tiesa internete perziurejau savo saskaita prekes tik ryt gausiu.ir ka eilini karta nusivyliau avon kampanija: skeciu negausiu.pudros sepetuku,auskaru is 48 psl.bei mini purskiklio pur blanka. sios prekes bus pristatytos su kitu uzsakymu
GINTUKELT, o man ar užsakei katalogėlius?
Help! Gal kuri vilniete daro uzsakyma greitu laiku?
taip NO ANGEL * uzsakiau.
Ačiū tada aš jums paskambinsiu sekmadienį, jei galit parašykit į až tel nr ir kur maždaug gyvenat
ok.
darsysiu ketvirtadieni
Parasiau i privata uzsakymeli
Na ir kaip jusu ispudziai po pirmiju uzsakymu naujojoj sistemoj?Va,rytoj man bus antra galimybe uzsakineti is sio katalogo ir as vis dar neturiu 200lt.Siaip jau buciau ir preita antradieny padariusi uzsakyma,tik vat,kad prisisake man papuosalu ir kitu nekosmetikos gaminiu…Nu ka darysi-gal kaip nors…
O man visai normaliai sekasi su šia nauja procentų programa, nes labai nedažnai pas mane kas užsisako papuošalų, šį mėnesį turėjau tik 3 papuošalus tai surinkau 600 ir buvau patenkinta . Negavau matinių makiažo putų ir minkštų šepečių, bet gavau spa rinkinius(kojų ir rankų kremai) kurie pasirodė labai . Kai turėsit atsiliepimų apie naują tušą iš 4 kampanijos parašykit atsiliepimus.Nes praeitas “Full” man atrodė puikus, gerai dažė bet uždžiuvo po mėnesio, tai pinigų avono tušams turbūt daugiau nemėtysiu.
na o man buvo taip su tusu :nusipirkau super full,jis kazko greit sustirstejo.kadangi dar turdjau darvin curves (ta su suktu sepeteliu) tai dazydavau blakstienas su abiem.man patinka kai jos storos ir ilgos ir net nepastebejau kaip uz poros savaiciu blakstienos nubyrejo-atrodo kaip nudege desines akies jau ataugo naujos o kaires akies trumputes tai va nzn kodel cia taip gavos ar kad tusas tirstas ar kad juos maisiau …
GINTUKELT rašė:
na o man buvo taip su tusu :nusipirkau super full,jis kazko greit sustirstejo.kadangi dar turdjau darvin curves (ta su suktu sepeteliu) tai dazydavau blakstienas su abiem.man patinka kai jos storos ir ilgos ir net nepastebejau kaip uz poros savaiciu blakstienos nubyrejo-atrodo kaip nudege desines akies jau ataugo naujos o kaires akies trumputes tai va nzn kodel cia taip gavos ar kad tusas tirstas ar kad juos maisiau …
Gal netodėl kad maišei, aš anksčiau visada maišydavau MF ir avon tankinantį ilginantį tušą ir man viskas buvo . Jei tušas pradeda tirštėt - Pradeda ir gest, ir manau gali dėlto būt, dabar bijau ir aš dažytis . nusivyliau išgirtuoju super full.
As irgi lygiai tuos pacius maisau-dar nieko neatsitikoIrgi biski padziuve.Bet jau mesiu lauk tikriausiai-nenoriu rizikuoti.
o gal tai tik sutapimas del tusu maisymo ir luzinejanciu blakstienu… gal blakstienoms per staigus atsalimas buvo ar koks kitas nenumatytas poveikis, kad tokie rezultatai…
sveikos
klausimas- ar galima grazinti konsultantei avon gamini?
netiko tas naujas spindidntis makiazo pagrindas (tas spalvotas)…((((((
na siaip tai galima. tik va neaisku ar konsultante ji paims
GINTUKELT rašė:
na siaip tai galima. tik va neaisku ar konsultante ji paims
PRIVALO PAIMTI!!!
As tai nemaisau tusu , nezinau man patinka kai jos plonai nudazytos ir biski uzrestos , tai durling curves man kaip tik !
Newringute rašė:
As platinu avon ir man lbj patinka, turiu nemazai prekiu ir visos man tinka , beje kokybe tikrai gera, bet gal nevisi kremai tinka ir gal zvon tusai prastoki
Na zvon tušai gal ir prastoki…
Melagė rašė:
nu dirbti tai avone isvis nesamone,nes ten i menesi gauni kokiu 30-50lt … ir kosmetika man nelabai patinka ,parduotuvese tikrai kokybiskesne…
man tai ne darbas, o papildomas uzsiemimas Kiek gausi tai priklauso koki uzsakyma surinksi, 30-50 lt tai cia minimaliai
O man paciai is isbandytu Avono produktu galima sakyti puse patiko, kita puse ne